Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crowent
tag
Maradjunk annyiban hogy lassacskán mondhatom hogy megtanultam vezetni a Lambot, persze még van mit csiszolgatni. Ha az általad említett pályán, és az általad említett időt nem futom meg az nem azért lesz mert minden egyes traffikot elsöpörtem a pályáról, vagy mert szarul vezetem az autóm, hanem azért mert az autómba semmi komoly cucc nincsen csak amit kaptam hozzá 2 kulcsos alap ratyinger alkatrészeket. De szerintem az autó így is ott van, mióta megvettem azóta igen csak über brutál autók hagynak ott mint eb a szarát. És maradjunk annyiba hogy ha noblem azt mondja hogy a Lambo az versenyképes akkor elhiheted hogy az úgy is van. tutuhaver is megmondta a Lambo jó, csak szarból kell várat építeni...
Rolika: Tudtommal Magyarországon az üzletekbe csak ezt a kis kezdő packot veheted meg:
Need For Speed WorldKapsz hozzá 3 ingyen autót (Toyota Supra, Porsche Cayman S, BMW Z4 Coupe, de tudni kell ezekről a kocsikról hogy eléggé szar. A Suprát magam is kipróbáltam eléggé nevetséges volt, a Cayman S autót azt egy alap Mazda MX-5-el vertem, de az összes ilyen autót magam mögött hagytam akikkel eddig még versenyeztem, illetve a BMW-ről csak annyit tudok hogy régen iszonyúan jól ment de a fejlesztők annyira lebutították hogy állítólag eléggé ratyi lett az is. Egyenlőre még csak szemezgetek vele, de lehet kipróbálom.)
Az ingyen autók mellé kapsz 65000 dollárt, de tudnod kell hogy a pénzt csak akkor kapod meg ha a kód aktiválás után csinálsz egy új profilt, tehát a meglévő profilodhoz nem rendelik hozzá a pénzt. Kód aktiválás után egy új account és lám ott a pénz a zsebedbe.
Kapsz még 10 napig kétszeres hírnevet ( Ez a tapasztalati pontra értik tudtommal,) illetve "Kétszeres erősítő kezdőszámítást" <- ez szerintem a pénzre érti)
Illetve kapsz még 8000 Speedboost pontot, ami az összes ajándék közül a legértékesebb. Ebből ugye már tudsz venni T3as szuperkocsikat, BMW, Porsche, Koenigsegg, Lamborghini, azt hiszem a Pagani Zonda is még 8000 speedboost, és a Koenigsegg is annyiba kerül, tehát ha ezeket megveszed nem marad Boostod...
Bár ha okos vagy és van bankkártyád is akkot az Amazon.com-on is megveheted EZEN A LINKEN!!!
Ez azért jobb mert kapsz hozzá jobb autókat, és ugyanott vagy ahol a part szakad, annyi különbséggel hogy 5600 forint ha 280-nal számoltam az eurót, és ugye a For Mustanghoz is tudsz ezt-azt venni Boostból.
[ Szerkesztve ]
Need for Speed World Nickname: NORBI5528
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan SONY PlayStation 5 DualSense vezeték nélküli kontroller - 30. évfordulós limitált kiadás
- Teljesen Új Bontatlan Amazon Echo Spot (2024) Okos hangszóró - Fekete - bolti ár 35+
- Eladó gamer pc ryzen 5 5600x + amd rx 6600xt
- Új Wanbo Dali 1 HD (natív 720p) LED Android 9 projektor. Netflix/Youtube/HBO!Wifi 6/BT 5.0. 350 ANSI
- Eladó Fujitsu Primergy TX1310 M1 tower server
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest