Új hozzászólás Aktív témák
-
trenzit
tag
Hétvégén rendezik az All Star Gálát és a Nextel Opent a Loews Motor Speedwayen.
18 résztvevő lesz, de 2 másik versenyzőt a szavazók juttatnak be.
Ezek a pontok nem számítanak a Nextel Kupába, de mindenképp nagy só lesz.Állj a tükör elé, és mondd el ötször, hogy Kampókéz, Kampókéz, Kampókéz...
-
Vigneau
félisten
Ez sajnos benne van a pakliban. A legnagyobb gáz, mikor tervezetten kell kijönni és épp nincs sárga zászló érvényben. Könnyen a többiek martalékává válik az ember, ha rosszul jön ki a lépés és kifogsz egy nagyobb balesetet utána. Taktikázni kell a tankolásnál és a gumicserénél, valamint ügyesnek kell lenni a bejövetelnél. Kaptam már párszor fekete zászlót sebességtúllépés miatt.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
trenzit
tag
Na igen, viszont csinálnak azért ők is bosszantó dolgokat (), ha pl egy picivel előttük haladok, és ők mellém húzódnak, akkor rendszerint oldalról megnyomnak, és én az autójuk orra elé pördülök, és máris vége a versenyemnek, mert az utánam jövő 20 autó már nem tud kikerülni. (Phoenixben ez rendszeres)
Állj a tükör elé, és mondd el ötször, hogy Kampókéz, Kampókéz, Kampókéz...
-
trenzit
tag
Igen, ráadásul a fizikai modellezés is elég erőltetettnek tünt, egy koccanás, és már meg is indult az autó, megfogni lehetetlen volt, míg a 2003-ben meg lehet menteni az autót, és íveket is jobban lehet autózni.
Pár hete került a kezembe a Nascar Thunder 2004, ami a 2003-hoz képest kifejezetten jó, bár kicsit érdekes, mert a program nagyon engedékeny az ütközésekkel szemben.
Míg a NR2003-ban a Pit bejáratánál lévő falba belemegyek, már annyi a motornak, a Thunderben meg egy tömegkarambolt is át lehet vészelni.
Egyedül az zavar, hogy a hivatalos pályarekordokat nem tudom megdönteni, még a legeslegjobb setuppal semÁllj a tükör elé, és mondd el ötször, hogy Kampókéz, Kampókéz, Kampókéz...
-
Vigneau
félisten
Bocsi. Én voltam a hülye: egy dologról beszélünk, csak rosszul írtam le a játék címét. Hiába, nem rég estem haza a munkából... Nálam a Nascar Thunder nem rúg labdába! Egyébként a 2003-as kiadás volt az utolsó eddig. Sajnos! A 2002 még tele volt bugokkal: pl. Martinsville-ben karambol után felnyársalt a felvezető autó...
-
trenzit
tag
Én az igazi Nascar szimulációt a Papyrus-féle Nascar Racing 2003 Seasonban találtam meg. Pl. Martinsville-ben elég nagy koncentrációt igényel egy teljes versenytáv végignyomása, kb mint a valóságban egy monaco-i forma1-es verseny.
-
Vigneau
félisten
Látom, Te sem mostanában kezdted nyomon követni a Nascar fejleményeit. Anno a ''Mint a Villám'' című film hívta fel rá a figyelmemet - na, ez sem mostanában volt. Egyébként sokat játszottam a Nascar Championship 200x aktuális kiadásaival, sokszor 50%-os futamokat (3 teljes évad) végigdöngetve. Jót tesz a koncentrációnak!
-
-
trenzit
tag
Bizony.
Mellesleg Biffle jó formában van idén, akár csak Kahne.
Én a 'veterán' Mark Martinnak szurkolok, remélem nem vonul még vissza (pl Morgan Shepherd, aki kvalifikálni tudta magát a hétvégi Richmondi versenyre, 65 éves!)
Az éjszakai versenyekkel viszont szerencsénk van, azokat az AB reggel szokta lenyomni, a futam másnapján.Állj a tükör elé, és mondd el ötször, hogy Kampókéz, Kampókéz, Kampókéz...
-
Vigneau
félisten
A lényeg, hogy valaki leadja normális időben. Vasárnaponként nem bírok olyan sokáig fent lenni. Elég szívás volt az utolsó 3 kör: szegény 12-es elhasználta a gumijait és simán otthagyták az utolsó repülőrajnál. Hiába, ez a sport ilyen. Na meg a célfotós ütközés...
-
trenzit
tag
Nem tudom mennyire nézitek a Viasatos összefoglalókat, de engem nagyon bosszantanak a névtévesztések a és a tárgyi tévedések.
-
trenzit
tag
Tegnap lezajlott a Richmondi verseny, Kasey Kahne nyert fölénnyel.
Mellesleg remélem nem hal meg a topik!Állj a tükör elé, és mondd el ötször, hogy Kampókéz, Kampókéz, Kampókéz...
-
rocket
nagyúr
Ajaj
Ezt se fogom nezni, nem mintha lazba hozott volna az 1 oras osszefoglalo
Ez olyan dolog kb. mintha rtlklub szepen nagyban beharangozna a Star Wars 2. reszet, majd mikor eljonne a nagy nap, kiderulne hogy az ''igy keszult a star wars 2'' werkfilmet adjak csak le. viasat3 mondjon le!"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Vangelis
félisten
A kedvenc autós sportom egyike, hajrá viasat
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
trenzit
tag
Ez elég elkeserítő mindenesetre, + még az is, hogy a jól ismert buta Várhegyi Ferenc lesz a kommentátor. Őt már ismerhetjük az eurósportról..
-
Superman
nagyúr
Pontosan: majd bemutatják a hozzá nem értő ''riporterek'' a Nascar történetét, egy-két anekdotát, látunk majd pár sztárt, akik kilátogattak a versenyre és 5 percben leadják a futamot, aztán ennyi.
Ezért kár volt így beharangozni, bár mit is lehetett volna várni, ép ésszel nem lehetett elvárni, hogy a Viasat majd kockáztat és megevszi élőben a futamok közvetítési jogát, olyan futamokét, amelyeket - az ő felfogásuk szerint - csak pár fanatikus nézne meg és a legtöbb közvetítés az időeltolódás miatt úgyis éjszaka kerülne adásba.
Mellesleg jó a Viasat weboldala, ahol még egy fórum sincs, ahol leírhatná az ember a véleményét - persze ez is felsleges lenne. Régebben volt, de mióta ez a gány oldal van, már a múlté a fórum.....
[Szerkesztve] -
rocket
nagyúr
válasz mayerlaci #73 üzenetére
Kihalt miutan kiderult, hogy a nagy beharangozas mogott egy 50 perces nascar magazin van, vasarnap ebedidoben
''Április 24-től újabb exkluzív sporteseményt sugároz a VIASAT3. Az USA-beli NASCAR autóverseny-sorozat összefoglalói minden vasárnap délben láthatók a csatornán.''
Bővebben: link"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
mayerlaci
senior tag
UP kihalt topic
-
mayerlaci
senior tag
Bővebben: link
A jo öreg v8-as.
[Szerkesztve] -
rocket
nagyúr
En mar eleve mikor lattam viasat 3-on a beharangozot, sejtettem hogy nem elo lesz, ugyanis vasarnap fomusoridoben van a legtobb verseny, es nem ritkan 3-4 ora hosszusagura is elnyulnak.
Szoval ahogy nezem jol sejtettem"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
trenzit
tag
válasz mayerlaci #65 üzenetére
Az nagyon kemény lehet.
Viszont ha a biztonság szóba jött, azért azt érdemes elmondani, hogy a versenyzők messtze nincsenek olyan nagy biztonságban, mint az F1-ben.
Senna óta nincs halálos baleset, viszont a Nascarban 94 óta előfordult néhány, igaz legutóbb 2001-ben, illetve 2000-ben 2-en is meghaltak.
Eredendően visszavezethető a dolog arra is, hogy a Nascar autókat lefékezni csak sokkal hosszabb idő alatt lehet, szemben az F1-es járgánnyal.
Néhány halálos Nascar-baleset épp emiatt voolt, mert a versenyző nem tudott időben lefékezni a keresztbeálló autó előtt.Állj a tükör elé, és mondd el ötször, hogy Kampókéz, Kampókéz, Kampókéz...
-
trenzit
tag
válasz mayerlaci #63 üzenetére
hát ja, előfordulhat akár a 200m is, vagy mégtöbb pl. egy hosszú ringen.
Persze tudod, ilyenkor sárga zászlo, és zúdul is be a mezőny a boxba tankolásra + kerékcserére Ezért szerethetik a crash-eketÁllj a tükör elé, és mondd el ötször, hogy Kampókéz, Kampókéz, Kampókéz...
-
dannnnn
senior tag
██ сәгтеук ыекшлу™ ██
-
mayerlaci
senior tag
Igen láttam az kemény volt.
Egy ilyennél mennyi gumi mehet el? -
trenzit
tag
-
kiskubai
tag
válasz mayerlaci #54 üzenetére
ez nem semmi. a hátsótengej a fodrász.....véletlen leviszi valaki fejét......láttad a ''felpörgetve'' című filmet? ott volt az, hogy a jobb-első kerék elszállt, és be a nézők közé...nah, az dúrva volt
a kör. a film topicban. valaki: de a fő hiba hogy nem akis csaj jön ki hanem az áldozatot huzza be Tv -be.| erre a válasz: Fő a változatosság. Elképzelem, ahogy rémisztő hangon a következőket mondja: ''Benne leszel a TV-ben!'' BY: Vigneau
-
-
trenzit
tag
a 2. nagyon durva szvszÁllj a tükör elé, és mondd el ötször, hogy Kampókéz, Kampókéz, Kampókéz...
-
trenzit
tag
Viszont ezt sajnálom akkor
-
mayerlaci
senior tag
Nincs valami link?Azt én is megnézném
Bővebben: link -
rocket
nagyúr
Neztem port.hu-n, de nem latok elo kozvetitest jovo hetvegen, csak egy 50 perces nascar magazint latok a musorlistaban.
Hol lattatok, hogy eloben fogjak adni az egesz versenyt?"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
mahatma
aktív tag
már alig várom
Két hirdetésre jelentkeztem, és mindkét helyen felvettek. Az elsőnek nagyon munkaszaga volt, így a második mellett döntöttem.
-
rATdrAgOn
senior tag
Ize, az a szam a Plunkett & McLeane c. film zenejebol vanik, legalabbis mas albumon meg nem talalkoztam vele.
Nem tudom melyik track, nem tudom a cimet, valahol megvan otthon _GYARI_ Cd-n, majd megnezem.
Amugy meg atom.A pC vajommi?! A kindoz vajommi?! A szittyozium.hu jó. Amigát használok, commodoreos (c)(r)(tm)-al. Meg nextgent. Meg bármit. :D
-
Pötyi
őstag
Nem tudja valaki annak a számnak a címét, ami a ViaSaton megy a Nascar beharangozó alatt? Valami iszonyú jó! Egy női kórus, de lúdbőröztem tőle!
(Vagy írjam a ''Nem tudom a szám címét'' topikba? )QNX is cool!
-
illusiON
őstag
1általán nem simerem a mezőnyt, sose szoktam nézni ascart, de az UPS logós kkocsi szép darab, hajrá
( : no woman no cry : )
-
trenzit
tag
Benne lennétek egy tipversenyben?
-
trenzit
tag
hétvégén:
-
-
trenzit
tag
-
-
trenzit
tag
Jövőhét végén már láthatjuk
De épp ebben rejlik a Nascar zsenialitása. Körbe körbe (na azért vannak Tri-Ovál pályák is), viszont a taktika, a jol időzitett kerékcserék nagyban befolyásolják a verseny kimenetelét, emiatt nehéz elsősorban.
Van viszont 2 normál versenypálya, Watkins Glen és Infineon.
Watkins Glen mondhat valamit azoknak, akik jártasak a Old-Timer F1-benÁllj a tükör elé, és mondd el ötször, hogy Kampókéz, Kampókéz, Kampókéz...
-
illusiON
őstag
f1 a szponzorvilág, már kerékcsere sincs, szvsz egy nagy rofl az egész... bár a anscarnak meg unalmas a pályája viasaton mikortól adják a anscart?
( : no woman no cry : )
-
trenzit
tag
Így van. Az F1 az elektronikáról szól, míg a Nascar nem.
Az izgalmas versenyek titka tulajdonképpen az, hogy a Nascar-versenygépek között tényleg csak annyi különbség van éppen, hogy az egyik csapat szerelői egy kicsit ügyesebbek stb + költségvetések is majdnem egyformák, kivéve az ujonc versenyzőknél, csapatoknál.
Elő sem fordul olyan kontraszt, mint minardi ferrari, vagy minardi-toyota kültségvetés.Állj a tükör elé, és mondd el ötször, hogy Kampókéz, Kampókéz, Kampókéz...
-
trenzit
tag
-
SpiT
tag
Nascar rullz! F1 elég uncsi számomra!
Winbond BH-5 rlz ;]
-
illusiON
őstag
... bocsi...
[Szerkesztve]( : no woman no cry : )
-
trenzit
tag
a Főnixi verseny egyébként reggel 8-kor kezdődik
-
trenzit
tag
Na megnyitom ezt a Nascar-topikot, remélem sok embert érdekel ez az autósport, és hozzá is szóltok jó sokan! A Jövőhét végétől végre láthatjuk a versenyeket magyarul a Viasat jóvoltából, viszont eddig is követhettek az ABMoteurson
7-800 lóerős járgányokról van szó, hogy egy kicsit magáról a sportól is beszéljek. 3 márka képviselteti magát, a Ford a Taurussal, a Dodge aChargerrel, és a Chevrolet a Monte Carloval, ezek nagyjából hasonló tulajdonsággal rendelkeznek.
A Nascar Nextel Kupának 34 állomása van, és November 20-án ér véget.
Ezen a hétvégén Phoenixbe megy a mezőny, melynek érdekessége, hogy villanyfényes lesz, és végre teljes egészében láthatjuk az AB-n!Állj a tükör elé, és mondd el ötször, hogy Kampókéz, Kampókéz, Kampókéz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Napelem
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- DJI AVATA 2 Fly More Combo (Goggles N3) drón - 3 akku, garancia
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - 2 év Care Refresh biztosítással
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm
- Braun Series 9 Pro+ 9577cc - PowerCase mobil töltő, 6 az 1-ben SmartCare tisztító- és töltőegységgel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest