- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- A Musk-féle DOGE AI segítségével figyeli az USA szövetségi dolgozóit
- Az OpenAI visszaperelte Elon Muskot
- Trump óriási adót varr a TSMC nyakába, ha az nem gyárt az USA-ban
- Bittorrent topik
- A Musk-féle DOGE AI segítségével figyeli az USA szövetségi dolgozóit
- OpenWRT topic
- Microsoft Excel topic
- Trump óriási adót varr a TSMC nyakába, ha az nem gyárt az USA-ban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Facebook és Messenger
- Windows 11
-
IT café
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
Fulmi
senior tag
haliho!
lenne egy olyan kerdesem, hogy hol tudom nyomonkovetni a weblapon elofizetesnel, hogy mennyit telefonaltam eddig? ez ignyenes?
koszi: fulmi
-
Fulmi
senior tag
melyik retkes menupontbol l ehet elerni elo ugyfelszolgalatost a 1270-en?
-
Fulmi
senior tag
válasz
manchester85 #8210 üzenetére
Ezzel egyet ertek, Android a meno!
-
Fulmi
senior tag
hy!
mobil internetet szeretnek, de ezen a bena oldalon sehol sem talalom, hogy lehet-e huseg nelkul Internet Basic-et rendelni.
ugyfelszolgalatot nem akarom felhivni, mert nincs voda-s elofizetesem es nem akarok fizetni a hivasert.
-
Fulmi
senior tag
hello!
az osszes flottas konstrukcional az a modi, hogy a havidijat csak letelefonalni lehet es az sms-ezes azon felul kerul szamlazasra, vagy ez minden cegnel mashogy van megallapitva?
-
Fulmi
senior tag
szerintem is gusztustalan, hogy ilyen akciokkal probalnak a figyelmetlen emberektol penzt kiharcolni a szolgaltatok. T is mindig hivogat, hogy ilyen meg olyan akciot bekapcsolhat-e (de legalabb nem kapcsolja be alapbol, mint a vodafone), honap vegeig ingyenes aztan havonta x forint. es en inkabb nem is aktivaltatom, mert tudom magamrol, hogy ugyis elfelejtem es hasznalni sem fogom...
-
Fulmi
senior tag
itt van minden info. bme vik-eseknek, de ha kapok valami kis premiumot akkor segitek neked hogy ebbe a flottaba tartozhass te is.
-
Fulmi
senior tag
letezik olyan havidijas csomag, amely masodperc alapu??? mert lehet hogy ide igazolok akkor
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The First Berserker: Khazan
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen notebookot vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Eladó Maxlink 19 portos POE Switchek!
- KIHAGYHATATLAN áron dobozos új Asus Rog Strix G15/i7-13650HXH 16GB 1TB SSD RTX 4060 8GB 240Hz/
- Remek áron eladó dobozos új ACER NITRO V16 /R7-8845HS/16GB 1000 GB SSD NVIDIA RTX 4060 8 GB 165Hz
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 165 Hz FHD+ IPS/
- Dobozos ÚJ Asus Tuf A15 /R5-7535HS/16GB/512 GB SSD/RTX2050 4GB/FHD/IPS/144Hz/Gari 2027.03.
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest