Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
Másnap még talán jó, de egyes túrákon már akkor leszedik az extra jelzéseket, pl. fákra aggatott szalagokat. Mondjuk ez régi tapasztalat, már régen nem túráztam gyalog, bringával meg nem járok a régi gyalogos útvonalakon. A technika is sokat fejlődött azóta, hogy én a túrázós fénykoromat éltem; most már egy bármilyen okosmobil kisegíthet, ha eltévednél.
Mondjuk olyan is van, hogy az extra jelzés a fákon / bokrokon marad évek múlva is, nem szedi le őket senki.
-
zoo8800
veterán
A magasságadat leolvasására tényleg elég jó, 20-30 méternél nem szokott többet tévedni.
Viszont, ha egy túra összes szintemelkedését nézed, az nagyon sokat tud tévedni. Nekem a Börzsöny Vulkántúrán valami 3400 méter szintemelkedést mért a 2200 helyett.rip and tear, until it is done
-
zsolthee
senior tag
Biztos nagy élmény lesz. Ha lesz alkalmam, beszámolok.
Eddig ezt találtam, ami tetszik és jónak is tűnik.
-
Tigerclaw
nagyúr
Azt hiszem megtaláltam a nekem valót. Nem egy "nagy" márka, a Decathlon-os Quencha Forclaz 500 túracipő.
Lélegző, vízálló (bár nem gore-tex membrán, hanem nova dry). A talpa az egyik vásárló szerint bírja a köves, sziklás terepet és láthatóan magas profilú talpa is van. Szintén a vásárlók szerint jól bírja a vizet. Emellett olcsó és 2 év garancia is van rá, ami itthon nem igazán jellemző.
Érdekes, hogy a barna és a kék modell között a leírás szerint van különbség az anyaghasználatban. Kék: PU köztes réteg és TPU talp, Barna: EVA köztes réteg és Gumi talp. (illetve filc és öntött talp). Én a kéket választottam.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Maximum1
őstag
Tegnap mentem Dobogókő-Visegrádot /KÉK/, elég cipőt próbáló egy út volt, de nem éreztem a köveket, pedig volt rendesen.
Más:
Szeretnék egy órát venni, de nem tudom melyik lehet a pontosabb.
Suunto
Casio
A hőmérő, magaság, és az iránytű része érdekelne, hátha van valakinek tapasztalata valamelyik gyártóval.
Olvastam azt is hogy a Casio érzékelőket használja a Suunto, nem tudom mi az igaz.
A suunto elég régi model, míg a casio max. 3 éves fejlesztés.
Esetleg ha tudtok más típust, gyártót max. 40-50ezerig.[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
Giant Bar Smoothie
Könnyű, kis helyen elfér , sok helyen lehet kapni és nagyot üt, 20-30km-es távoknál ebéd helyett eszem.
A csokival bevontakban több az energia és az ízük is jobb.
Ezek a badi szeletek nekem a belemet megülik. -
Jinxb1rd
addikt
Az van. Hát nem vagyok az a fázós fajta, illetve inkább szívesebben fázok, mint hogy melegem legyen.
Más: az ügyben tudtok tanácsot adni, milyen kaját érdemes vinnem az útra? (kb egy napig nem nagyon akarok vásárolni, sok buszozás lesz, meg rögtön kezdődik a program)
We are only Stardust...
-
Maximum1
őstag
Letértem az ösvényről és elég nehezen tudtam visszamenni az útra, a végén susnyáson kellett átküzdeni magamat, lehet ott szedtem össze + egy fa alatt üldögélve ebédeltem, akkor kerülöm ezeket a helyeket.
Oltásokban meg nem bízom, sokszor többet árt mint használ.
Köszi a tanácsokat.Itt azt a kis kunkort vágtam le, de patak meder volt ott és a túloldala nagyon sűrű, látszik is hogy kicsit mentem a mederben is, kerestem a helyet ahol feltudok jönni.
[ Szerkesztve ]
-
Maximum1
őstag
és (#1438) Kimmuriel, jogos, ma én is örültem hogy hosszúban vagyok.
Viszont nagyon lassan szárad meg az emberen, ezért kérdezem hogy hátha jobb egy technikai gatya.Kullancs ellen mit használtok?
Én erre gondoltam.
Ultrahangosról van tapasztalat?[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
Ma nekem is tervben volt a Vasas, de egész héten alig aludtam, inkább kipihentem magam.
Tegnap öcsémmel Dobogókőről lesétáltunk Pilisszentlászlóra, közben szedtünk egy szatyor gombát
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Alg
veterán
-
deicide
veterán
Ez velem is megesett 9-10 alkalommal, aki nem kifejezett sárgumival indult és nem volt elég hely a gumi és a villa között, az úgy járt, mint én is, hamar odagyűrte a kerék a sarat. Tanulság, legközelebb ilyen körülmények közé sárgumi és másik villa
Ruszki: nincs megállás, az edzés megy tovább, de inkább hajnalban, vagy este 7 után
[ Szerkesztve ]
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
-
deicide
veterán
-
Nimrod
addikt
Délibáb letudva, de ez inkább Délisár volt...
Sokat kihagytam mostanában, nem tetszett a pulzusmérő eredménye a végén. Végén valamiért nagyon felment a pulzusom, de nem tudom miért.
Amúgy nagyjából elégedett vagyok az eredménnyel, körülbelül ilyen idővel szoktam megcsinálni hasonló távokat és most a sár meg a belvíz sokat lassított. -
Ruszki
senior tag
Üdv Nimrod!
Ez jól jön! Most vettem meg az OKT pecsételő és igazoló füzetet. Úgy döntöttem belevágok!
Ha esetleg van aki csinálja akkor lehet bombázom kérdésekkel. Ha minden össze jön a hétvégén megcsinálom a Börzsönyi részt illetve szakaszt.Üdv, Ruszki!
[ Szerkesztve ]
Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
Alg
veterán
Pecsételőpontok nem változtak, jó a régi füzet is - útvonaláthelyezés volt/lesz pár helyen (Börzsönyben pl.)
Cikkről linket pls
Jövő héten ha nem lesz nagyon ratyi idő és nem jön közbe semmi, a párkányi 55-öst néztem, érdekesnek ígérkezik a komppal meg a szlovákiai részekkel.
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
törölt tag
Az érem alapján még lehet láttalak is az Árpád-kilátó előtt, de sajnos csak az éremre emlékszem: el voltunk foglalva, tanácstalanul nézelődtünk, bújtuk a térképet, azt se tudtuk, hol vagyunk.
Egyébként szép az az érem? Nekem csak később érkezik sajnos, mert benne vagyok abban a 7%-ban, akinél hibás lett.
(#1049) Alg:
Igen, esélyes, hogy én voltam, a pályánál is nézegettünk jópár percet. Végül a zöldön mentünk tovább, aztán a műúton fel, és az Újlaki-hegyen keresztül értük el a Virágos-nyerget. Én sem tudom még hol rontottunk, de majd megnézem a térképen.
Teljesen igaz, amit a túráról írtál, engem is ezek zavartak. Különösen az itiner - nem lennék annak a helyében, akinek ez az első túrája.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
ez badacsonyban van, felmászni még ok, de utána jön az igazán durva és veszélyes szakasz, hogy feltalálj egy túrista útra, omlik le az egész (vagy lemászol, de az meg milyen már). mindkét lábam térd alatt csupa vér volt esétre.. de a roséfröccsök isteniek voltak, mikor kijutottunk vissza a pincékhez
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Alg
veterán
Ha kék tecnikai pólós hosszúnadrágos fekete hátizsákost látsz botokkal, csapj hátba (csak ne ijessz meg nagyon a sötétben, egyedül indulok )
Szer: ok, jó helyre tettem a vesszőt
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
Mindegy, netes előrendeléssel csak 3200 volt 4000 helyett azért köszi a felajánlást (ha az volt )
Egyébként mi ez a nagy kihalás, senki nem jár semerre ebben a jó időben?
Nekem "sajnos" a múlt hétvége a mostani is kimarad (pedig a pilisi szirtekre szívesen mentem volna) - most a Pomáz körül-belült céloztam meg tizedikén - még nem döntöttem el hogy 30 vagy 40...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
10 perccel indultatok előttünk, alighanem láttalak is Titeket a második ponton. Legalábbis rémlik, hogy láttam valakit kisgyerekkel a hátán.
Háhh, na aztán majd amikor a nagyobbik is minden hétvégén menni akar majd!Gratulálok!
(#612) deicide:
Na jó, ezek a számok zsibbasztják az agyam. Ufó!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Biztosan jól!
Én végül cimbivel megyek, aki szintén nem tudom, hogy mennyire fogja bírni, de csak nem lesz gond.Nem fogok hétvégi gyakorlatot csinálni az edzések linkeléséből, de annyira kiváló túra volt, hogy ezt még muszáj: Gerecse 50
[ Szerkesztve ]
-
amargo
addikt
Sports Tracker pl végez javítást az adatokon, az endo nem.
Ezt úgy értsd, hogy hirtelen elmozdulsz 10m és azaz endo-n látszódik az ST pedig megpróbálja szűrni ezeket. De több ilyet is tudnék írni ez csak egy példa volt. Ugyanakkor ott van a hardware bizonytalansága is, ahol számít a jelerősség stb. Kollégám telefonján pl a STracker is mindenféle baromságot csinál - igaz bármilyen készüléket vesz a kezébe az fura dolgokat csinál..“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
deicide
veterán
Szép, akkor Te sem aprózod el!
Balika911: Néha hosszabb-rövidebb szakaszokra van társaság, de a saját tempómat nem bírják sokan (6.7-7km/h), így nagyrészt egyedül, de nem unalmas, nézelődök. Bringázom is, persze, csak az most háttérbe szorult áprilisra, egyelőre 276km-t tekertem, ami szinte semmi. Ha majd meglesz az 500km gyalog, akkor visszaáll a normál bringa/séta arány. Jobb, ha több fajta terhelést kap a lábam, jobban erősödik.
Egyébként kicsit sok is az edzés erre a hónapra, 60 óránál járok, ami elosztva 4 óra / nap, persze hétvégén a több
[ Szerkesztve ]
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
-
törölt tag
Árpád Vezér 130-ra gondolhatsz, a Turul az 192 volt.
De a 130 km az nagyon nem 100, és állítólag sok benne az aszfalt is.Szerintem első 100-asnak a Kinizsit célozd meg, de előtte menj rendszeresen, hosszabbakra is. A Gerecse egy ideális főpróba lenne. Én a szintes túrákat is merem ajánlani, könnyű terepen meggyorsít. Hétvégén mindjárt itt a Muzsla, vagy a Hanák Kolos.
Vagy ha pesti vagy, akkor tudsz edzeni a Libegő 11x útvonalán - fölfelé 1,1 km-en emelkedik 262 métert, lefelé pedig lankás, futható. Hétvégén voltam ezen, nagyon megtetszett. Annyira, hogy ma is kinézünk két körre. (Remélem, nem lesz belőle gond a Mátrabércen.)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kell az a Vibram? Nem akarok téríteni, de én ilyenben mentem a télen (idáig 550 km), s tökéletesen megfelelt. Annyi történt, hogy a külső szélén a gyöngyvászon sajnos kiszakadt, de elviszem suszterhez és rendberakja.
Ja, és nem ilyen metroszexuális színű, mint a linken, hanem szép narancs-fekete.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Uhh, 70 méter szint... biciklivel nem lehet indulni?
A Tojás tuti, hogy keményebb lesz, de ha az Óbudaival nem volt gondod, akkor mennie kell.
Magyarországon ami nehéz, egyben híres is (tuti van még): Börzsöny éjszakai, Mátrabérc, Mátra 60, Piros 85, Mátra 115, Rockenbauer 130, Kazinczy 200. A külföldiek közül csak az UTMB-t ismerem, de az inkább terepfutós.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem is csodálom, mert ha nem az elborult teljesítménytúrázó szemével nézi az ember, akkor ez nagyon hosszú táv. A második fele (az aszfalt) a mi társaságunkat is megtépázta.
Őszintén szólva én is marhára untam. Nem terveztem erre a hétvégére túrát, de rábeszéltek. Régen voltam ilyen nyűgös.Ha Te jól bírtad és tudsz pihenni, akkor nyugodtan vállalhatod jövő héten a 40-et. Én most pihenni fogok.
-
törölt tag
Elmentünk rá, hát, nem volt tömeg!
10:30-kor rajtoltunk, akkorra már sokkal szebb időt kaptunk, mintha mondjuk 8-kor kezdünk. Addigra az utat is kitaposták, tökéletesen járható volt, bár, néhol jeges. A "téli" erdő fantasztikus.Km-enként EP, a célban pörkölt tésztával, jólesett. Viszont a Gyermekvasúton meg nem engedték kinyitni a sört.
-
törölt tag
Viszont a hétvégén a Pilis barlangjai egy eszméletlen jó túrának tűnik (a résztáv is ), kár, hogy nem érek rá. (Meg amúgy is pihenőt ígértem magamnak.)
Ráadásul budapest-kupás.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem tudom, a Budai-hegységgel most vagyok úgy, hogy kezdek felismerni szakaszokat, de a térképen még nem tudom őket elhelyezni. Pedig furcsamód egyetlen egy hegységről van itthon térképem, az pedig a Budai-hegység. (Úgy nyertem. )
Egyébként illene már képbe kerülni, mert egyre többet járok arra. Mostanában lesz pl. a Bia és a Gyermekvasút is, azokra is el terveztem menni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Pedig semmi kivetnivaló nincs abban. Mondom ezt a Galyavár 110 után.
Iszonyat volt, 32-ből 9-en értünk be, és 28:10-zel én lettem az utolsó. (Hülyén veszi ki magát ez a szó, mert az igazat megvallva nagyon örülök ennek az eremények, sőt, úgy általában a sikeres teljesítésnek.)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Köszi szépen, de ahogy nézem, ezek az Adidasok 10 ezerről indulnak (az Icebreakerek meg jó esetben 15-ről), s úgy vagyok vele, hogy ez csak egy póló/alsó réteg, ezért nagyon meggondolom. Persze, nem akarok kiszúrni magammal és rossz minőségűt venni, de ha a srácok fentebb azt mondják, hogy az olcsóbb is megfelelő, akkor első körben kipróbálom azt.
(Basszus, "civilben" két év alatt nem költök ennyit pólóra. )
[ Szerkesztve ]
-
Drótszamár
őstag
Sziklán nem éreztem annyira gáznak az enyémet. Bírta a vadállót, és a rám szakadékot is 2 éve ősszel.
Én tegnapra terveztem egy könnyű aszfaltos sétát a Pilisre. Mondanom sem kell tiszta jég az út eleje. Kétbükkfától felfele letaposták a havat a gépek. Az út szélén a hóban, és a leveleken tudtam csak menni.
Fent munkagép dolgozik, kihordta a sarat az útra, vicces volt a cuppogós bokáig érő trutyiban bandukolni
Na nem fárasztom a topicot tovább, veszek valamilyen szöges cuccot, aztán ha lesz tapasztalat beszámolok majd.
( 2b || !2b ) az itt a kérdés...
-
FehérHolló
veterán
Erőltetett menet és némi laza futás hegynek lefelé, semmi komoly.
Meg kellett nyúzni kicsit a térdem, hogy lássam a porcképző hatását. Egyelőre elégedett vagyok, de majd egy hosszabb túrán kiderül. Így legalább nyugodt szívvel vágok neki valami nehezebbnek is.Egyébként a csúszás nem a vibram hibája, hanem a kialakításé/mintázaté.
Vizes sziklán meg alapból csúszik minden.[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
FehérHolló
veterán
Én végül lemondtam a kupafüzetről. 3-6 hónapon belül külföld.
Mi is voltunk egy közelebbi barátommal - ezért nem jeleztem itt neked a fórumon -, 3 óra 16 perc volt. Cserében a GPS csak 18.3 km-re saccolta 20 helyett. (Végig a szalagozást és a túraleírást követtük.)
Tudtommal utólag is lehet igazolni, hogy melyik túrát teljesítetted. Csak ne dobd ki a mai igazolólapot.
Következő Bp. kupás túrán szerintem érdemes erre rákérdezni.A végén meg összeismerkedtem egy korombeli lyánykával, csak sajnos ő is külföldre megy, így nem is fogadta el a randimeghívást.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
sanzi89
addikt
Én szívesen mennék, nagyon a lábamban van már a bugi, csak a lakhelyem - Békéscsaba/Szeged - eléggé köt.
Végre januárba lenne két túra - hónapokon keresztül nincs semmi ebben a régióban - a Téli Körös és a Híd túl messze van, erre nem pont ugyanarra a napra teszik?
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
törölt tag
Köszi.
Több mozgalom is van, a TTT-n is találsz egy jó adagot, ill. én emellett még az utvonalkerülők honlapját ismerem. (Bal oldali menüben a túramozgalmak alatt, csak azt nem engedi linkelni.)
Annyira nem követem őket, de fejből a Pest Megye mellett a Mátra, a Bükk és a Cserhát kupát tudom, hogy külön díjazzák, ill. nyilván az OKT-t és társait, de az nem teljesítménytúra.
Az eddigi túrateljesítményért is lehet kapni ezt-azt, létezik MTSZ mozgalom, Csúcsok csúcsa pont, TTMR minősítés... rengeteg, csak győzze számon tartani az ember.[ Szerkesztve ]
-
amargo
addikt
-
SOAD19
addikt
Köszi, akkor jók lehetnek. Nem túrázásra használnám ezeket a táskákat, hanem bicajozáshoz, városi közlekedésre. Nyáron, meg még most is állandóan, hót víz a hátam, és emiatt gondolkodtam el, ezeken a hálós rendszerű táskákon, csak jobban szellőzik az ember háta.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Igen, sajnos tényleg drága és a kisebb változatát nagyon lehúzták, hogy nem is jó. Kimentem a Decathlonba, de végül nem vettem semmit. Legalább körbenéztem, voltak szuper cuccok, de most nem akartam ilyenre költeni.
Gratulálok az intersportos idődhöz!
A görcs szerintem el fog múlni, ahogy egyre inkább hozzászoksz a terheléshez. A következő túra 35 km körül pedig az Aba Sámuel 30. Holnap. Meg azután.Most nézem, jó magas pulzussal mentél, fárasztó lehetett...
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
Valakinek nincs a Fjall féle Greenland wax-sza, érdekelne, hogy csak kizárólag G1000-es anyaghoz használható, vagy más vízhatlan ruházathoz s nyugodtan használhatom? Az átmeneti kabátomat kellene impregnálni, csak nem tudom, hogy merjem-e. Ahonnan vettem a waxot, azt írták, hogy csak a G1000-es anyaghoz ajánlott, de lehet csak nem tudták, és a biztonság kedvéért írták azt amit.
Köszi!
-
amargo
addikt
Én sokszor csak a kamáslival megyek, ha valahol, már esik vagy térdig érő hó van, oda van egy TNF vízálló felsőm - tényleg valakit nem érdekel? - de az elmúlt 5 évben 2x ha kellett használnom és ma már másmilyent vennék, csak amikor vettem akkor még egy 10ért eltudtam hozni..
SOAD19: Ha a nem csak saját megélhetésedről kell majd gondoskodni, akkor érted meg igazán. Én sokszor azt nézem, hogy ez nem szükséges, azaz nem leszek tőle több/jobb, ettől függetlenül mindenki azt vesz, amit akar vagy tud
Én is megnézem, hogy mi mennyi ideig bírja, sőt, a cho oyu-at 04'-től használtam és tavaly váltottam le, akkor is nézegettem a Fjallraven kabátokat, de nem álltak jól. Ha megnézed tavaly ősszel és télen a kabátok is 80-90e be kerültem, most 50-60 környékén vannak.. én pont ezért próbálom kerülni a szezonális vásárlást is. Ahogyan tavasszal sem fog ennyibe kerülni majd a gyapjú felső“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
SOAD19
addikt
Gondolom, Te csak kizárólag túrázáshoz használod a túra nadrágaidat, de én hétköznapi viseletnek vettem. Így jóval gyakrabban lesz mosva. Na, majd meglátom milyen hamar veszti el a védő réteget.
Ezek a képek győztek meg, hogy hétköznapi viseletnek is jó lehet:
Amúgy pár felpróbálás után elég kényelmesnek tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
És hogy tüntetted el a foltot, vagy idővel lekopott?
A nadrágom tisztításához tudnál tanácsot adni, csak speciális tisztítószerrel mossam ki, mint pl. amit linkeltem, bár nem, mert pont azért van a wax.
Na szóval akkor, normál mosás és utána waxolom, de akkor viszont az a kérdésem, hogy hány mosást bír ki, ez a védőréteg, remélem nem kell minden mosásnál waxolni?! Tudom, hogy csak táskáid vannak, azt meg nem kell olyan sűrűn mosni, mint egy nadrágot, így nem biztos, hogy tudsz erre válaszolni. Régebben, mikor vettem a kabátomat, akkor mintha azt mondták volna, hogy kizárólag csak impregnáló szerrel mossam ki. De tényleg egy mosással már oda a védőréteg?
Megnéztem már párszor a fjall waxolását bemutató videóját, és akkor röviden összefoglalva. Bedörszölöm az anyagot a waxszal, majd mondjuk hajszárítóval, addig hevítem, amíg megolvad, gondolom átlátszóvá válik. -
SOAD19
addikt
"Ezt újrawaxoltam házilag, ami felemásra sikeredett."
Ezt kicsit bővebben ki tudnád fejteni?! Mire kell figyelni, én is vettem waxot ezért érdekelne. A gyári impregnálás meddig tart, kb. hány mosást bírhat ki majd a nadrágom? Amúgy gondolom simán moshatom ki mosógépben nem kell speciális tisztítószer, vagy csak ilyesmi tisztítószerrel érdemes tisztítani, normál mosástól hamar elveszti a vízhatlan képességét az ilyen anyag?!
Köszi szépen!
-
SOAD19
addikt
Látom, Te egy fokkal othonabb vagy a témában, érdekelne, hogy mennyire elismert márka ez a Fjall valójában? Tényleg jókat készítenek, vagy semmi különös, átlagosak? Mert marketing alapján... Jobban hiszek a felhasználóknak, Neked például, mintsem magának a cégnek.
Kár, hogy nincs nagyon baráti köröm, szívesen mennék én is túrázgatni, sokkal inkább, mint bulizni, etc.Köszi!
-
SOAD19
addikt
Én is kicseréltettem a korábban említett pólót egy rövidnadrágra, ami kicsi lett, mert nem tudtam hogy hányas kellene nekem, mert a többi nadrágom 30-32-es illetve "s"-es méretezésű. És valahol találtam egy olyat, hogy a "s"-es egyenértékű a 44-essel... Most megint írhattam a mountexnek, gondolom már a tökük tele van velem.
Sajnos itt Debrecenben nem tudok olyan helyet, ahol lehetne kapni Fjall termékeket .[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- SSD kibeszélő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CIS - Comodo Internet Security
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest