Új hozzászólás Aktív témák

  • kisgyerek85

    senior tag

    A héten váltójavításon volt az autóm és egyúttal említettem a szerelőnek, hogy gázolaj szagot érzek néha az utastérbe. Megtalálta a hiba forrását, de mondta, hogy mivel még 2-3 napot biztos nála lenne emaitt az autó, de Ő nem látja annyira vészesnek (nem nagynyomású cső) ezért elvihetem a megjavított váltóval az autót.
    Közben kapott árajánlatot az üzemanyagcsőre. Gondoltam, hogy nem 2ft lesz, de 36e-re nem számítottam. Így ezt elvetettük, pedig Ő az az ember aki nem szeret mókolgatni. Viszont tud megoldást, gyári cső nélkül is.
    Mai nap úgy voltam vele, hogy megsasolom már én is a hiba forrását, hátha valamivel le tudom tömíteni (ő azt mondta, hogy kidörzsölődött, de én nem számítottam ekkora lukra)
    Ráírtam, hogy azért ez az állapot elég nyugtalanító és mondta, hogy menjek oda ma és megcsinálja. Kiváltotta ezt a csövet egy jó minőségű (métere valami 5e ft) gumicsővel.
    Miből adódott a kidörzsölődés? Nem volt visszapattintva ez az üzemanyagcső a helyére és a szűrőház pöcke szabályosan kivágta a csövet. Én ugy gondolom, hogy ezt a Csomádiak b***ták el, mert 2 éve náluk volt az autó adagoló szeleptömítésen vagy min. (akkor ott engedte el a gázolajat)

Új hozzászólás Aktív témák