- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XPEnology
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Direct One (műholdas és online TV)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mozilla Firefox
- Linux kezdőknek
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
-
IT café
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
válasz carl18 #59043 üzenetére
Szia!
Stabil lett az uj idozites? A "nem fagy ki es mukodik" az meg nem egyenlo azzal, hogy stabil lett az OC-d. Le kell tesztelni valamivel, mondjuk TM5-el. 3 kor @Anta 777 Extreme preset vagy 1,5-2 ora @1usmus default v3 preset-el.
Ha komolyabban bele akarsz merulni, akkor nezd at ezt a guide-ot, en ez alapjan lottem be stabilra a memoriamat 3200 CL14--->4000 CL16-ra.
A feszultseg novelesetol fog melegedni jobban mint az idozites csokkentesetol, neked kell tudni megeri-e/tudod-e huteni. Ha tudod milyen chip-el szerelt a memoria kit-ed akkor utana tudsz nezni mi az optimalis mukodesi homerseklete es probalj azon belul maradni.
-
Dobi 562
addikt
válasz fudi2002 #59000 üzenetére
Ne haragudj, azt hittem arra (is) valo a forum, hogy kerdezzunk!
Kutakodtam egyebkent a neten, olvasgattam eleg sokat a temaban de meg sosem csinaltam ilyet, igy kerlek nezd el nekem hogy nem ertettem pontosan mire gondolsz a hozzaszolasoddal!
Probalgatom akkor a Ryzen kalkulator altal kapott ertekeket, koszi a segitseget!
-
Dobi 562
addikt
Sziasztok! Ez a memoria kitem: G.Skill Flare-X F4-3200C14D-16GFX
BIOS-ban Memory Try-al kiprobaltam nehany elore elkeszitett beallitast, 3600 Mhz CL14 ezekkel a bealitasokkal stabil. TestMEM5 extreme @anta777 config-al 3 kor lefutott hiba nelkul.
Hagyhatom igy vagy valamit meg probaljak valtoztatni rajta?
Ryzen DRAM calculatorral probalkoztam elotte de nem jutottam tul sokra az ott megadott ertekekkel, szerintem nem kalkulalt eleg feszultseget a memoriaknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- League of Legends
- Path of Exile 2
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hogwarts Legacy teszt
- A GDDR7 memóriák okozzák az új GeForce-ok magas árazását
- További aktív témák...
- HyperX Fury RGB 3600 MHz CL17 2x8 GB kit
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 F5-6000J3036F16GX2-TZ5NRW
- Kingston HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR3 2133MHz HX321C11T2K2/16
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek! GAR+SZÁMLA (a Te nevedre)! Hűtőbordás! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest