- Google Chrome
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PR-Telecom
- Bittorrent topik
- Megbüntették a franciák az Apple-t, nem félnek Trump válaszától
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Corel Draw topic
- Sweet.tv - internetes TV
-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bibby
addikt
válasz
Beri78 #33884 üzenetére
Én meg azt nem értem amit te írsz. Oké, kaptam értesítést hogy árat emelnek. De ilyen volt már sokszor. Akkor ezek szerint mindig lehetett volna nyilatkozni, hogy nem akarom az áremelést? Tavaly is? Kétlem.
Akkor meg mit kellett volna csinálnom mást, mint elmormolni egy "anyátok"-at és tudomásul venni? -
DaveBishop
csendes tag
-
ntomka
nagyúr
válasz
Beri78 #32425 üzenetére
Ha írásban jelzel ilyesmit, az jobb, mert ha vitába torkollna afelől a dolog, hogy te jelezted-e, akkor tudod lobogtatni, hogy tessék ezt küldtem nektek (hagyományos levél emiatt is csak ajánlottan).
Bár a személyes eljárásnál is lehet aláíratnak az emberrel valami nyomtatványt (illene), ez esetben arról mindenképp kérni kell másolatot. Ha semmi, akkor marad az első pont.
Telefonos ügyfélszolgálat is jó, mert azt rögzítik, arra is lehet hivatkozni.A 15 napnál sehol nem olvastam, hogy milyen nap, szóval valszeg naptári nap lesz.
-
club1
veterán
válasz
Beri78 #13239 üzenetére
An block a böngészés és emailezés nem mért/ingyenes a gyári (vagy akármilyen nem titkosítottan tömörítő, vagy nem tömörítő) böngészővel/email programokkal. Természetesen a böngészővel indított videók és egyéb multimédia tartalmak, letöltések nem. Ugyanez igaz akkor, ha 6-os opera mini-t használsz.
Az opera mini-t azért emelték ki, mert ott csak a 6-os verzióig képesek az ingyenességet megoldani. (Meg azért is, mert jó nekik ha a felhasználó tömörítetten böngészik -> kevésbé használja a hálózatukat.) -
club1
veterán
válasz
Beri78 #13237 üzenetére
Minek használnál opera minit, ha egyszer hületarifában ingyenes/nem mért a böngészés? Az újabb opera miniket azért nem kedvelik, mert annak a forgalma már titkosítottan tömörített, nem elemezhető. Használj tehát rendes böngészőt, és meg van oldva a problémád... Ha meg ragaszkodsz a mini-hez (mert mondjuk nálad csak gprs van), akkor 180 MB-ba sok belefér, főleg akkor ha felette meg elfelejtik lassítani...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- World of Tanks - MMO
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen monitort vegyek?
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Bestbuy játékok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Steam Deck LCD 64Gb + 256Gb SD kártya és Dock monitorhoz
- Új APPLE AIRPODS PRO 2 GEN USB-C bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Lenovo Tab M11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest