Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KamuMazsola

őstag

válasz darvinya #40529 üzenetére

Figyelj! Teljesen legális. Semmi nem tiltja.
    Vegyünk egy példát, mondjuk egy család - két felnőtt két gyerek - mindenkinek arra alkalmas készüléke van, egyik slotban a publikus száma, a másikban mindenkinek a három havi 1500 Ft-os net 3x1GB. Ez ugye 12 hónapra 24 ezer a családnak. Ha nem használja ki ez a család ezt a lehetőséget, akkor (havi 1 GB 1500 Ft) évente már 72 ezerbe kerül, a különbség 48 ezer (nagyobb család esetén több). Ki mennyit dolgozik 48 ezer forintért? Lehet ezen értetlenkedni, csak felesleges.

Annakidején a klikket (amit lassítottak) használtuk többen előszeretettel, nem emlékszem, hogy akkor lefillérb@szóztak volna bárkit is.

[ Szerkesztve ]

Üdv.: KamuMazsola

• 123xyz

aktív tag

válasz darvinya #40529 üzenetére

Ezzel az 1 soros kis megjegyzéssel aztán sokkal előrébb vagyunk, tényleg... :(((

Miért nem reagálsz inkább a mondanivalóm tartalmi részére? Ha nem értesz egyet vele, akkor fejtsd már ki kérlek, szerinted mi a probléma azzal, amit írtam?

A téma végére leírták neked, hogy dual sim-es telefonnal megoldható a spórolás, a kártyák cseréje, erre azzal reagálsz, hogy "1 SIM-es teloba, hova dugod". Leírtam neked erre, hogy akinek 1 sim-es a telefonja, az értelemszerűen nem fogja tudni ezt a megoldást használni. Erre hivatkozol arra, hogy nem érted, miért KELL ügyeskedni. Én meg leírtam, hogy nem jogos a panaszod szerintem, mert senki nem kötelez téged arra, hogy ügyeskedj, ez csak egy lehetőség annak, aki élni szeretne vele.

Na akkor most mire volt jó az előző hozzászólásod?

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák