- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Hálózati / IP kamera
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 10
- Bitcoin topic
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- ASUS routerek
- Mikrotik routerek
-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
fkenny
senior tag
válasz
4Grider #75953 üzenetére
Ha a szolgáltatás jó lenne, bátrabban mernék fizetni többet is, de jótékonysági központ sem vagyok, hogy a használhatatlanért még többet fizessek. Nem hiszem, hogy bármi változna ha többet fizetek a szolgáltatásuk minőségében. (De ha tévedek javíts ki, kérlek. Technikailag tudom, hogy nem nagy meló korlátozni az adott előfizetői csoport egyes szolgáltatásait, sebességét, amivel lehet terelgetni az általuk jónak vélt csomagok felé az előfizetőt.) Ha szétnézünk a környező országokba még mindig itt a legköltségesebb a telekommunikáció. Aláírom, hogy javult a helyzet az elmúlt évekhez képest, de közel sem rózsás.
Tudom, hogy szörnyen drágán mennek manapság a frekvenciák, meg részben pofára is megy a tenderek kiírása is, de előfizetőként engem ez nem kellene, hogy érdekeljen.
ui. Nem vitatkozni akartam veled, csak az éremnek mindig két oldala van.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Dual 4070 OC 12GB GDDR6X - Garanciális 2027 januárig
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- Eladó PS5 játék Kingdom Come Deliverance 2
- JAYS s-GO THREE bluetooth hangszóró
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB Dual SIM Titanium Black Gyárilag független Csere/beszámítás is!
- LG 75TR3BF 75 -os érintőképernyő (digital signage) + WP400 tartalom és touch vezérlővel eladó
- LG 34WL850-W MONITOR + XIAOMI MONITORLÁMPA
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest