Hirdetés
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
simpley
őstag
válasz #04535040 #76298 üzenetére
Igazad lehet egyébként, ezt az is alátámasztja hogy nem vettek túl sok frekit.. Sőt talán a legkevesebb összegért vásároltak be. Abban az esetben viszont (ha az AH-nak adnák el) szóba kerülhetne akár a Pannon márkanév visszahozatala aminek sokak örülnének véleményem szerint..
De hiszen akkor miért volt szükség az infrastruktúra szétválasztására? Nem mellesleg a 2018-as hírek még arról szóltak, hogy a magyar cég a legértékesebb a régiósok közül, viszont megemlítették azt is, hogy pár év múlva könnyen lehet, hogy olyan értéktelen lesz, mint a többi..
Szerintem hamarosan történni fog valami aminek nem igazán fognak örülni a "nagyok"..[ Szerkesztve ]
signed by simpley.
-
Zaja2
senior tag
válasz Viktor0610 #76296 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
törölt tag
válasz simpley #76297 üzenetére
Aham....mert ha cáfolnak, akkor ilyenkor igazat mondanak. Elhitted? De édi vagy . Akkor itt egy korábbi, 2018-as cáfolás:
időről-időre felreppennek hírek azzal kapcsolatban, hogy a Telenor kivonul a régió néhány országából, legutóbb tavaly nyáron cáfolta az ezzel kapcsolatos híreket a Telenor vezérigazgatója, -
simpley
őstag
válasz Somatom #76294 üzenetére
Nyilván minden erővel azon vannak, hogy ne maradjon senkinek ez a csomag.. úgymond ez "marketing". Ez egyébként akárhol így van nem csak a mobilszolgáltatókkal. Pl bemész egy biztosítóhoz megvan a kiválasztott csomag, de ajánlanak helyette olyat ami "jobb lenne" neked de valójában nem mert olyan szolgáltatások vannak benne amire az életben nem lesz szükséged, érted?
Beniii06: lényegében ugyan azt írja, mint a bolgár híroldal.. Cáfolnak az érintettek, tehát valószínű csak pletyka.. Viszont érdekes, hogy nem vettek túl sok frekit a tenderen....
Zaja2: szerződéskötéskor megtörténik az első adategyeztetés, legközelebb egy év múlva kell majd. Előtte 60-30 majd 5 nappal értesítenek az esedékességről.
Jó hallani, hogy érkeznek ügyfelek más szolgáltatótól nem csak mennek.signed by simpley.
-
MODERÁTOR
-
Zaja2
senior tag
Sziasztok!
Ha a múlt hónapban átvittem vodás a számom a telenorhoz,és jelenleg is a 70-es számom használom a telenor hálózatán,akkor kell -e az éven adatot egyeztetnem?
Feltöltőkártyás csomag.Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
Somatom
veterán
Felkészültem az áremelésre. Ma toltam a kártyámra egy 10 -est, így 30 lett az egyenlegem, ami elég egy évre. Aztán majd meglátom, hogy mi lesz.
Hívtak a Telenortól, de csak vmi másik tarifát ajánlottak, hogy az jobb lenne nekem. Ezt az egy évre feltöltés opciót meg sem említették. Fura, hogy a szolgáltató nem tudja, hogy az eddigi használati szokásaim alapján én melyik megoldással járnék jobban.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
lm83
őstag
válasz Beniii06 #76288 üzenetére
Ez kb azt mutatja, amit eddig is sokan mondtak, a legkevesebb befektetéssel minél több pénzt kimerni a cégből.
Most aztán megint majd évekig nem lesz semmi változás a cégnél. Mire lesz új tulaj, aztán az is először a pénzt hordja ki és csak később fejlesztene...
Mármint ha most még maradt valami kitalicskázni való pénz a cégben, mert most már neki kell állni invesztálni is...
Jobban jártunk volna, ha egyből magyar tulajdonba került volna a cég.
Már jönnének a fejlesztések, biztos nyernének a pályázatokon, lenne annyi freki ami csak kellene, csak úgy jönnének az állami megrendelések is, dőlne az állami pénz a cégbe...
Aztán nem Laa lesz itt hanem Lölő -
bul07
nagyúr
válasz Beniii06 #76288 üzenetére
Na majd a gázos ember megveszi magyar részt
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
MDanny
senior tag
válasz simpley #76267 üzenetére
Az általam szerelt riasztók 99%-ának átjelzését a Telenor hálózatával biztosítom GSM és GPRS átjelző esetén is. A kamerarendszerek távoli felügyeletét 4G-s eszközzel, ahol nincs lehetőség vezetékes internetre csatlakozni.
Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoWiFi + Telekom VoWiFi), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV
-
törölt tag
válasz simpley #76285 üzenetére
"A Telenornak szerintem hamarosan másként alakul a sorsa, mint sokan gondolnák - aminek a DIGI nem feltétlenül fog örülni, de kicsit talán a két nagy sem -, de ez még a jövő..." kali (legenda)
-
simpley
őstag
-
viktorhu
veterán
válasz 4Grider #76283 üzenetére
Szerinted mit értene egy ügyfélszolgálatos egy ilyen emailből? Nem kell írni nekik, megírom én a válaszukat gyorsan
Hello, John vagyok, nagy örömömre szolgál, hogy ma én segíthetek Önnek.
Sajnálom, hogy problémát észlel az üzenetküldő szolgáltatásunkkal.
Kérjük, ellenőrizze, hogy a telefonszámát helyes nemzetközi formátumban adta-e meg, és hogy a szöveges üzenet szolgáltatás aktiválva van-e az előfizetésén.
Üdvözlettel:
-
4Grider
nagyúr
Sok értelme nincs hordozott számok esetén monitoringot kérni, mert az esetek többségében az a gond, hogy a küldő sms központ nem fér hozzá a referencia adatbázishoz, így a körzetszám alapján próbálkozik az eredeti szolgáltatódnál. Az pedig el fogja dobni a próbálkozást, mert nem nála van a számod. Tehát el sem jut a küldő fos, de legalább olcsón küldő sms központja miatt az üzenet a jelenlegi szolgáltatódig.
-
nagyúr
Sziasztok!
Van valamilyen lehetőség annak tesztelésére, hogy külföldről érkező sms-eket megkapok-e?
Nincs külföldi ismerősöm sajnos, akit meg tudnék kérni. Kétlépcsős azonosítási probléma kiderítése miatt lenne rá szükség.Köszönöm
-
viktorhu
veterán
válasz 4Grider #76271 üzenetére
3 sim kártyán is így lett volte. Első alkalommal elmondtam, hogy Mi8 lite a telefon, arra nem lehet, át akarom rakni a simet galaxy s8-ba, ja, akkor mehet, de lelkemre kötötte, hogy nehogy a mi8 lite-on bekapcsoljam a voltét, mert nem kompatibilis. Még egy Redmi 5A-ra is bekapcsoltattam, azóta is működik vele.
-
nagyúr
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy használ-e közületek valaki Playstation-nél kétlépcsős azonosítást, és ha igen, akkor megkapja-e az sms-eket?
Nekem sajnos nem érkeznek meg. Vodától hordozott számom van kb. 10 éve. -
simpley
őstag
válasz Viktor0610 #76264 üzenetére
Még nincs nagy jelentősége a VoLTE-nek de ha lekapcsolják a 3G-t lesz. 2G meg elavult, mára már szinte csak a riasztók (aminek többsége amúgy sem Telenoros) és az online gépek használják...
signed by simpley.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
leo81
aktív tag
-
simpley
őstag
válasz TeeJay #76257 üzenetére
Nekem a VoLTE topikos lista szerint támogatott volt Alma 8-on a VoLTE működött is egészen egy napig vagy még annyit se.. Rákerült a tiltás és nem tudtam leszedetni.. Ugyanakkor nem tudom a Telenor mikor tervezi lekapcsolni a 3G-t, de az fájni fog a szolgáltatónak ha addigra sem optimalizál egy működőképes VoLTE rendszert.. Vajon ki akarna egy kőkori 2G-n beszélni 2025-ben pld? Senki. (még 2020-ban sem..)
Ja és milyen rendszer az, hogy a gyártó keresi a szolgáltatót, hogy hé nem kéne optimalizálni a telóra a VoLTE-t? Mert VoLTE képes lenne..signed by simpley.
-
TeeJay
félisten
Válaszolt a Telenor ügyfélszolgálat a levelemre
blablabla nincs a támogatott telefonok között ezért nem tudják rá bekapcsolnivisszaírtam hogy gáz hogy a DIGImobilon meg gond nélkül megy első perctől úgyhogy nagyon gáz hogy Telenor nem engedi a VoLTE-t
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
krystman
őstag
Augusztus 18-tól változik a kártyás szolgáltatás. [link]
-
TeeJay
félisten
Ha jön az 5G akkor komplett eszközt cserélik ami visszafelé kompatibilis vagy 2/3/4G mostani eszköz mellé betolnak 5G új cuccot is?
Az a baj ha a 4G ZTE cucc azt már baromi sokára fogják leállítani, addig meg minek cserélnék, megy ameddig le nem rohad az árbócrólMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
PBA
aktív tag
A VoLTE téma többek között azért nehézkes a Telenornál, mert anno a norvégok kis pénzért behúzták a ZTE-t, hogy itt épüljön meg a pilot 4G hálózatuk, azaz élesben ment a tesztelés. Na meg a pislogás, hogy mi minden funkció hiányzik az eszközökből, hálózatmenedzsmentből. Emiatt lett az az öszvérmegoldás is, hogy a VoLTE-t nem a ZTE eszközök biztosítják, hanem Huawei, meg mindenféle virtualizációs hókamóka. Mivel kicsit kendács a dolog, előfordulnak kompatibilitási hibák, problémák, bugok, amiket nem egyszerű megoldani. És nyilván az új telefonok rendszerbe illesztése se mindig egyszerű ezen a rendszeren. Amíg a ZTE hálózat nem lesz kukázva, addig nagy változásra nem lehet számítani. És ez nem holnap lesz...
-
TeeJay
félisten
válasz #72445440 #76247 üzenetére
Nyakamat rá hogyha a Redmi Note8T-ben megy a VoLTE szerintük akkor az utóbbi 3év összes qualcomm procis Xiaomi-ban is mennie kell simán csak tojnak rá hogy teszteljék
Legjobb példa a DIGI hogy ott egyből megy és tökéletes mert páromén is megy és egymás közt VoLTE-n beszélünk
A 3G leállítással lesz izgi majd hogy 2G-n beszélgetünk újra 2020-ban mert nem próbálják ki a VoLTE-t.Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
félisten
-
tomp
félisten
válasz #72445440 #76238 üzenetére
Panaszt hiába írsz. Megírják majd, hogy a gyártótól függ mikor jelenik meg a Telenor VoLTE képes frissítés. Aha persze....
A gyártó kiadná a frissítést csak a szolgáltató nem működik együtt a gyártóval...
OnePlus folyamatosan próbálja de semmi. Vicces, hogy a sokkal később induló Vodafone VoLTE is már benne van a szoftverben mert egyszerre kereste fel a gyártó a 3nagyot. Telekom és Vodafone rögtön együtt működött. Telenor nem is reagál a megkeresésükre... -
TeeJay
félisten
Szerintem írtam hogy dual sim a telefon és beraktam a 2. foglalatba a DIGI SIM-et és első perctől aktív a VoLTE de csak a DIGI-n szóval nincs tiltás a telefonon, egyszerűen a Telenor nem aktiválja rá. Este írtam nekik mail-t ha arra nem akkor bemegyek én is egyik üzletbe és megpróbálom
-
-
tomp
félisten
válasz INGJOKE #76224 üzenetére
Nekem az Astoria üzletben csinálták meg. A kedves hölgy csak annyit kérdezett, hogy maga a telefon tudja? Igen persze, korábban már ment(korábban az enyém volt, akkor már a családtagé volt). Oké. Bekapcsolom egy pillanat.
2hét elteltével váltottunk kártyásra. Kérdeztem, hogy nem lesz gond a VoLTE-vel. Nem, menni fog ugyan úgy. Megy is. -
Croft-21
őstag
Nálam is időnként megjelenik a VOLTE, de mire jó?
-
Landsmann
addikt
válasz #72445440 #76217 üzenetére
kem szó nélkül, némi várakoztatás után bekapcsolták a Redmi 6-on a VoLTE-t. Sőt, mindkét kártyára aktiváltattam. Az egyik számlás, a másik kártyás. Körülbelül 1 hét különbséggel. Nem akadékoskodott egyik ügyintéző sem. Ugyanilyen simán ment Redmi 8-ra is az aktiválás. Azóta is tökéletesen megy a szolgáltatás mindkét készüléken.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
-
TeeJay
félisten
válasz #72445440 #76215 üzenetére
Pont ez a lényeg hogy tudja a VoLTE-t csak Telenor nem aktiválja rá miközben DIGI-vel első perctől megy tökéletesen
Ezért akarok trükközni mert anyum Note8T-je "támogatott" Telenor szerint és azon neki megy a VoLTEMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
válasz 4Grider #76213 üzenetére
Csak azért játszanám meg mert DIGI mobilom is van ott aktív a VoLTE és ha Telenor is az lenne nem állna 2G/3G-re hívás közben feleslegesen
Ahol jártam mostanában mindenhol volt patent 4G és már menne rajta a mobilnet és hívás is bőven tökéletesenMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TeeJay
félisten
Az a trükk működik hogy anyum Redmi Note8T telefonján megy neki a VoLTE nekem a Redmi Note9S-en nem. Ha az én SIM kártyámat átrakom anyum telefonjába pár órára és engedik rajta a VoLTE-t akkor ha utána visszarakom az én telómba már aktív marad?
-
atala
addikt
válasz aprokaroka87 #76208 üzenetére
Nézőpont kérdése. Ha én kintről jönnék, akkor ez nem nagyon csábító szempont. Persze, ha valaki így is úgy is jönni akar, akkor a plusznak örüljön. Én a 1,5 GB-ot sem használom el havonta, a lányom már örülne 5 GB-nak. 100-at meg csak az használ el, akinél nincs vezetékes internet.
-
atala
addikt
válasz Viktor0610 #76206 üzenetére
Vicces a 100 GB 30 napra. Ha fél évre, vagy egy évre adnák már jobban hangzana.
-
simpley
őstag
válasz DrojDtroll #76200 üzenetére
Droidon lagg-os nagyon az app, én mikor számlát fizetek akkor szinte mindig megakad valahol a folyamat (nem irányít át, vagy már belépésnél is ezt írja stb..) viszont iOS-en nem találkoztam még ilyennel..
signed by simpley.
-
Landsmann
addikt
Érdekes, hogy a rendelkezésre álló hálózatok között a 3G nem látszik. Csak 2G és 4G. A Vodafone-nak és a Telekomnak van 2G, 3G és 4G is. Viszont ha a telfont 3G-re állítom, akkor az adatkommunikációhoz H+-t ír, míg a 2G-re E-et. Termélszetesen a 4G-n kiírja hogy 4G és VoLTE. A telefont 2G-re állítva B2 929 MHz-en van, 3G-n B1 2147 MHz-en (saját hálózat, 216-1) 4G-n B20 811 MHz-en (216-30). Tehát mégiscsak van 3G, de hogy a listában még sosem láttam, az tuti.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
Croft-21
őstag
Igen nálam is ez volt pár napja és az a bosszantó, hogy amikor helyreáll az app, akkor újból be kell jelentkezni telefonszámmal és újból küldenek sms-ben egy kódot, amit újból be kell írni az aktiváláshoz... Persze ha a telefon magától beemeli a kódot az sms érkezésekor, akkor egy lépéssel kevesebb.
-
aprokaroka87
nagyúr
Hmm talán 2-3 hete találkoztam ilyennel utoljára.
De akkor nekem app újratelepítés meg oldotta.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest