-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandita001
tag
válasz Zoli bácsi #395 üzenetére
Mikro lol , tetszetős megoldás de nem alkalmazom
http:// WwW.uNaLoM.CoM
-
Qru
MODERÁTOR
Szerencsére ''megfeleő'' tájékoztatás a pannon honlapján. Wap beállításnál a port szám: 9201. DE vannak olyan telefonok amiknél csak 8080-as portszámnál tud csatlakozni. (pl E900, vagy a D600 amit ők is forgalmaznak)
Oda kéne írnijuk, hogy 9201 vagy 8080. Már többen szívtunk ezzel...#nincsbennetarcsi
-
burgatshow
veterán
Nem tudtok a Pannonnál olyan szolgáltatásról, ami aktuális útinfókat küld sms-ben?
Mittomén pl:
Itt és itt, meg itt várható mérés, itt és itt pedig útlezárás van építkezés miatt.
Tudom nagyon gyérül fogalmaztam meg, de remélem értitek! -
Shodan
addikt
A július 1-től érvénybe lépő ingyenes hétvégi wapnál tényleg korlátlan a mobilTV használat??, vagy annak a forgalmát is vonják a 10mb havi keretből?
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Shodan
addikt
válasz Viktor0610 #409 üzenetére
Az ajánlat a 10 MB kedvezményen felül ingyenes és korlátlan MobilTV szolgáltatás használatot is kínál, melyet bármely adatcsomaggal rendelkező ügyfelünk igénybe vehet az ajánlat időtartama alatt, kizárólag hétvégeken.
-Nekem ebből meg az hogy szerintem korlátlan és nem számít a 10mb, de mindegy majd kipróbálom, köszi.www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Shodan
addikt
Na megnéztem a pannon wap oldalán és nem számít bele a 10mb-ba a mobilTV.
Tehát az valóban korlátlan és ingyenes!!www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Agostino
addikt
Üdv.
Van valakinek információja arról, hogy a SE W600i milyen szinben lesz/vagy kapható?hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
MODERÁTOR
-
-
MODERÁTOR
-
Landsmann
addikt
válasz Viktor0610 #417 üzenetére
A 1741-en mindenképpen be kell mondani a jelszót, mindegy hogy szám vagy nem szám.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
Landsmann
addikt
A PannOnline-ra regiszrálni kell, te adod meg a felhasználónevet és a jelszót. A jelszó 6 karakter lehet és csak szám. Ezt ne téveszd el, mert ha mást adsz meg, nem sikerül a regsztrációd, de erről hibaüzenetet nem kapsz, és az aktivációs kódot tartalamazó SMS sem jön meg.
Legalábbis régebben így volt. Minden esetre a jelszó megadásánál leírják hogy milyen kritériumoknak kell megfelelni.Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
MODERÁTOR
-
RAM
őstag
*Hol lehet megrendelni a . [link] -t?
Pannonline -on?
(1741-en csak a 8-as , 9-es gombról dumált az ótómata)
* Örülnék, ha nem küldenél be két-három hsz.-t egymás után.
A kettő elfért egyben is, ugye?
Viktor0610Csak tisztán
-
Sultan
tag
Sziasztok!
Van egy Nokia 6230 az operátor logóm még Pannon Gsm -et ír ki. Mit kell ahoz tenni hogy azt írja ki, hogy Pannon?Apple fan! :-)
-
Landsmann
addikt
Idővel a régi kártyás készülékek is Pannon-t fognak kiírni, mint ahogy a Westel-T-Mobile váltás történt. Csak még a Pannon nem küldött szét ilyen átíró SMS-eket. Engem különösebben nem zavar.
Akkor erre mit mondjak?
Még a Pannon sem tudott rá magyarázatot adni, hogy miért lett egyik napról a másikra ez az operátornév. Garantáltan nem lett piszkálva a telefon szoftvere. Egyik este még H PANNON, másnap reggel meg már H pgsmnet lett az operátornév.
[Szerkesztve]Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
Motion_Blur
félisten
hi!
Pannon 300-as előfizetői csomagban vagyok, és mivel már nem beszélek sokat (szinte semmit), ezét szeretném magam átpakolni 50-be...
Ez lehetséges 1220-on keresztül is, vagy be kell menni a területi képviselethez? ja és a postázási címet is meg szeretném változtatni, azt gondolom csak személyesen lehetStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
MODERÁTOR
válasz Motion_Blur #428 üzenetére
Levelezési címet a 1220-on tudsz módosítani, ügyintézőt az 1-es majd a 0-ás gomb megnyomásával kapcsolhatsz.
Tarifacsomagot a 1741-en tudsz módosítani -ill. emlékeim szerint a 1220-on is.Xiaomi 13T
-
Sultan
tag
válasz Landsmann #427 üzenetére
Ezt én se értem.
Van két azonos telefon, azonos softver-rel, egy napon lett vásárólva ugyanolyan sim, ugyanolyan tarifacsomag, meg minden. Az eggyiken Pannon van a másikon Pannon GSM.
Ezt az e-mailt kaptam a Pannon-tól.
''Tájékoztatjuk, hogy az operátori kijelzés bevezetésének lehetőségét a Pannon jelenleg mérlegeli. - Ennek több feltétele is van, melyek egy része még nem teljesült.
Arról tájékoztat Önt, hogy ez mikortól valósulhat meg, sajnos nem tudjuk.''
[Szerkesztve]Apple fan! :-)
-
csiga997
őstag
A mobile network code - operátornév összerendelés a mobil szoftverében van tárolva, nem a sim kártyán. Vagy szoftvercserével lehet átírni (feltéve, hogy az új szoftverben már az új név szerepel, ugye), vagy pedig a hálózaton keresztül az operátor át tudja írni NITZ-el, de olyan meg a Pannonak tudtommal nincs.
Venni kell egy oprátorlogót sms-ben és akkor azt ír ki amit akarsz -
MODERÁTOR
-
Buflon
tag
Én most vettem új telót, új pannon előfizuval, és az új Sim-nél pannon-t ír ki, míg a régi nél pannon gsm-t. Az új kékvirágos, a régi sima zöld pannonos. Szerintem nem annyira fontos az operátorlogó, le lehet tölteni egy üreset is. Aztán csinálsz olyan hátteret, amin az oplogó helyén van egy pannon felirat. Jobbat nem tudok
''tegnap féltizenháromkó értünk haza''
-
Qru
MODERÁTOR
Némelyik telefonban ki is lehet kapcsolni simán, hogy ne írjon ki semmit. (Pl: Samsung D500, D600, E900, stb)
#nincsbennetarcsi
-
Out
addikt
válasz Motion_Blur #428 üzenetére
Miert nem hasznalod a PannOnline-t? En mindig ott valtok csomagot is, meg aktivalom a gprs, ilyesmi dolgokat :o)
Commodore Plus/4 --- Személyi számítógép beépített profi szoftverrel
-
krokk
senior tag
tegnap nézegettem a mobilokat (újat tervezek venni) és még volt partnerprogram. mára viszont nemlátom az egész oldalról eltünt... tud vki erről vmit? megszüntették? vagy mi?
the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
picurka
csendes tag
-
picurka
csendes tag
-
MODERÁTOR
Csak azt tudom írni, amit a másik topikban is írtam.
Amennyiben egyik sem az általam említett kettő közül, akkor a harmadik lehetőség marad: hívd fel a 1220-at, nyomj 1-est majd 0-ást és az ügyintézőnek vázold fel a problémád.
Biztos, h. megtaláljátok a probléma forrását.Xiaomi 13T
-
krokk
senior tag
tesómnak pannon kártyása van viszont most elöfizetésesre menne. ha most vesz egy elöfizetéses telefont akciósat. akkor mennyi idő múlva vehet újat? 1 évre kell aláírni a szerződsét vagy 2re amig nem mondhatja le az előfizetést. ha nem mondja le lehet mellette másik pannonos elöfizetése? ergó 1 néven 2 elöfizetés?
[Szerkesztve]the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
MODERÁTOR
-
SzalaiG
addikt
6233-at szeretnék. Minnél előbb legyen a kínálatban!
-
krokk
senior tag
válasz Viktor0610 #442 üzenetére
tehát lehetne a nevén 2 előfizetés csak 1 év múlva vehetné a másodikat ha jól értem..
the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
MODERÁTOR
-
krokk
senior tag
válasz Viktor0610 #445 üzenetére
és 1 évre kell aláírni hűségnyilatkozatot ha akciós elöfizetéses mobilt veszek? vagy 2? tehát mikor mondhatom le az előfizetést?
-
MODERÁTOR
-
krokk
senior tag
na még 1 kérdés: ha kártyás vagyok és elöfizetéses mobilt veszek akcijóban akkor azt csinálhatom úgy hogy a kártyás számomból legyen előfizetéses? erre vmit rá kell fizetni gondolom... ha igen mennyit?
-
MODERÁTOR
Csak akkor vehetsz előfizetéses áron telefont a feltöltőkártyás számod megtartásával, ha van Partnerprogram kedvezményed.
Tehát:
- ellenőrzöd (üzletben, PannOnline-on, 1220-on, stb...) van-e kedvezményed,
- amennyiben igen, bemégy egy üzletbe, átíratod a feltöltős számod előfizetésesre (szükséges két fényképes igazolvány -személyi plusz jogosítvány vagy útlevél-, díja az általad választott tarifacsomag első havidíja -1750 és 17000 Ft között),
- ezután megvásárolhatod előfizetéses partnerprogramban a választott készüléket, ilyenkor aláírhatsz egy ill. két évet (előbbi esetben a készülék drágább lesz).Xiaomi 13T
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows 11
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- VMware
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Elite: Dangerous
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 1000W-os Hátsó Motoros Újszerű Mountain Bike gázkarral
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest