Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- Amazon Prime Video
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Asustor NAS
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
Sziasztok!
Az élet úgy hozta, hogy a tervezettnél hamarabb fel kell mérnem a készülékcsere lehetőségét (a meglévő telóm elkezdett halódni, nem tudom, meddig bírja még, vélhetően nem sokáig )
Eredetileg meg szerettem volna várni, hogy milyen áron jelenik meg az LG G5, illetve hogy megjelenik -e egyáltalán a HTC M10 a kínálatban - de ez már tuti nem fog menni, legalábbis nem ezzel a telóval.
Így két lehetőség van: vagy visszaköltözök valamelyik régebbi telómba (esetleg elcsaklizom a páromtól a J5 -ös Samsungját), vagy veszek most egy készüléket az előfizetésemhez, és később, ha szimpatikusabb telót látok a kínálatban, akkor cserélek a "készülékcsere bármikor" program keretei között.
Ezzel kapcsolatban lenne néhány kérdésem:
Hol találom meg, hogy mikor mennyibe kerül a készülékcsere díja (ha jól tudom, külön díj ellenében lehet cserélni)
Ha pl kihasználnám a kamatmentes részlet lehetőséget, és pl egy részletre vennék új telót, cserénél hogyan működik ez? Kifizetem az összes hátralévő részletet egyben, + a csere díja, mínusz a korábbi készülék aktuális értéke (beszámítás esetén)?
Igazából két készülék jöhet most szóba a Telenor kínálatból "ideiglenes" készüléknek: LG G4 vagy Samsung S7 Edge (utóbbi akár maradhat tovább is, ha bejön, és a várt két készülék nem tud többet mutatni nála).
Mondjuk nekem a Samsung nagy váltás lenne, évek óta csak HTC -ket használok, a Sense komolyan hiányozna.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest