-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
drexler92
tag
Helló!
Januárban vettem egy Galaxy Mini-t a Telenornál,ami meghibásodott (kikapcsol magától,nem lehet bekapcsolni,1-2óra alatt teljesen lemerül az akksi üresjáratban,stb),bevittem az üzletbe,ahol vettem,és ott mondták az ilyenkor szokásost,hogy felküldik szervizbe,majd szólnak,ha van valami,erre tegnap szóltak,bementem,és közölték, valószínű beázott,vagy izzadság ment bele,ezért elveszik a jótállást a készülékről,azt majd fizethetem a javítást. Na már most az tuti,hogy nem ázott be,mert azt azért észreveszem. A kérdésem az lenne,hogy ilyenkor mi tévő legyek,egyáltalán elvehetik e a készülékről csak így a jótállást ilyen mondvacsinált indokkal?Üdv: Drex
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- joghurt: Skype adatvesztés
- Ingatlanos topic!
- 3D nyomtatás
- Milyen processzort vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- G.SKILL 32GB DDR4 RAM - Csak 20.600 Ft
- LG 27GQ50F-B - 27" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest