-
IT café
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz anaqer #45559 üzenetére
Akkor nekem elég alacsonyan van az ingerküszöböm, legalábbis ha egy végigfotózott hétvége után összesen nettó 10-15 perc azzal megy el, hogy tétlenül várok a képek közötti váltásokra, és nézem a kurzor karikázását, akkor hadd legyek már feszült És itt most még csak arról beszélünk hogy a feldolgozatlan, egyetlen csúszka nélküli képeket először átválogatom, belenagyítás nélkül.
OK, azt mondhatjuk, hogy régi / budget gépen legyen türelmes az ember, de amikor megvettem az 1.gen Ryzenek közül majdnem a legjobbat, alátettem egy olyan vasat hogy ihajj, értem én hogy a GTA V úgy fut rajta mint a csuda, csak az ár/érték arány mégis eléggé leromlik, mert én pont nem GTA-zni akarok rajta.
Az előző, (most lenne 11 éves), amúgy szintén AMD konfigomhoz képest szerintem egyszámjegyű százalékban tudom kifejezni a szubjektív módon megállapítható "gyorsulást" LR-ban.
Ryzent + Adobe = soha többé. (nyilván egyébként pont nem az AMD hibája, hogy az Adobe egy optimalizálatlan szutykot ad a pénzemért, sőt, arról se tehet, hogy a LR topic egyértelmű nevegyélryzent javaslata ellenére mégis azt vettem )
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen program, ami...?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Tippmix
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- További aktív témák...
Állásajánlatok