- Jelszókezelők
- YouTube
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mikrotik routerek
- Hálózati / IP kamera
- Vakarja a fejét a félvezetőipar: az egekben az antimon ára
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti_s
addikt
Üdv Mindenki,
(#47364)Throme
Lehet hogy nem fogják fejleszteni, de egy fontos lépés lenne szerintem.
Ezt a több affinitást ne hidd, apuka bemegy a boltba, hogy a gyerekéről jó képeket akar csinálni. A belépő szintű gépeket veszi mindenki, mert profinak tűnik.
Ezért került ki a D3xxx-ből egy csomó funkció, mert egyszerűen az egész életét nagyon sok helyen auto módban töltötte, objektív csere nélkül.(#47368)Roachy
Szerintem nem olyan gyászos a mobil fotók világa.
A Huawei abszolút túl van értékelve, de egy Samsung S6-tól felfelé, kellő fény mellett, elég korrekt képet tud csinálni, UHD monitoron is nézve. (Sokszor jobbat mint egy kompakt. )
Kevesebb fény mellett FHD monitoron is még korrekt szvsz.És ezt a baromi jó algoritmusnak köszönhetik, ami jelenleg a profi gépek világában még nincs.
Én csak felvázoltam egy fejlődési lehetőséget nekik, amivel meglátásom szerint a belépő szintű gépeikkel sokkal több embert érhetnének el.(#47377)t72killer
Igen, mert ugyanolyan hatalmas reklámköltségekkel dolgoznak, mint a "többiek".
De ha megnézel egy Xiaomit, mindjárt más a helyzet.
Nem a kínai gyártás feltétlen a költségcsökkentő tényező, hanem a reklámköltségek visszaszorítása pl. a Xiaomi esetében.(#47376)tvamos
A ThinkPad vonalon azért utána még pár évig rajta volt az IBM keze, és mióta teljesen levette róluk, egyesek(szerintem is) már nem olyan. (T420-T430-T440 Körül volt szerintem a váltás, addig szerintem csak fejlődött, T440 óta érzem az első visszalépéseket.
Meg kellett hozniuk fejlesztési illetve gazdasági döntéseket, amiknek egy része előre, más része kicsit visszább vitte a TP Projektet.)
Ettől függetlenül egy Dell, és egy HP mellett mai napig tökéletes alternatíva, viszont a "ThinkPad tábor" azért sajnál bizonyos dolgokat hogy kikerültek belőle.üdv. peti_s
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- DUNE médialejátszók topicja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen széket vegyek?
- Amazon Kindle
- Jelszókezelők
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest