Új hozzászólás Aktív témák

  • Sleek

    senior tag

    Megjött a szakvélemény

    Sajnálattal értesültem a fényképezőgéppel kapcsolatos kellemetlenségekről! A VSP Data szerviz közvetlenül is tájékoztatott az esetről.

    Kérem, engedje meg, hogy az alábbiakról tájékoztassam:

    A D5300 fényképezőgép keresőjének szerkezete egy nem megbontható, szerelhetőség szempontjából zárt egység, de nem egy légmentesen lezárt, szigetelt szerkezet. Ha a gép belsejébe szennyeződés kerül, az –bár ritkán- eljuthat a kereső belsejébe is. A készülék felső burkolatának, felső szerkezetének szétszerelésével, a kereső egység hozzáférhetővé válik, és magas nyomású levegővel a szerkezetben megült porszemek jó eséllyel eltávolíthatók lehetnek. Maga a kereső azonban nem szedhető szét, így amennyiben a por olyan belső lencsetagon van, amelyről a fújás nem távolítja el a porszemet, akkor csak a kereső egység cseréje lehetséges.

    A használat során, pl. objektívcserekor a bajonetten át, zoomobjektívek használatakor ha a zoom tubusra por tapadt, az objektívről, vagy –ritkábban- a gép nyílásain (kártya-, akku- vagy csatlakozófedelek) keresztül a készülékbe szennyeződések, por, szösz, stb. kerülhetnek, amelyek a gép belső légáramlatai miatt eljuthatnak a belső alkatrészekre is. Ez a használatból eredő szennyeződés nem jelent hibát vagy rendellenességet.
    ----------------------------------------------------

    Az eszközök használata során keletkezett szennyeződésének tisztítását nem fedezi a jótállás.

    A keresőbe került szennyeződés a fényképezőgép rendeltetésszerű használatát nem érinti, nem befolyásolja. A kereső nem vesz részt a képalkotásban, a benne esetlegesen megjelenő porszemek nem jelennek meg a képeken, a gép működését nem érinti. Ennek megfelelően, a kereső cseréjét nem javasoljuk. Amennyiben kéri, természetesen a szerviz elvégzi a cserét, ez azonban csak fizetőszolgáltatásként lehetséges.

    Válaszomról tájékoztattam a VSP Data Szerviz ügyfélszolgálatát is. Kérem, legyen szíves döntését a kereső cseréjével kapcsolatban jelezze közvetlenül a szerviznek.
    ----------------------------------
    Mondtam jó akkor menjünk feljebb. Konkréten a szerviz vezető kiröhögött ,hogy nincs nekem annyi pénzem ....

    Most van az ,hogy Nikon tükrös gépet soha nem veszek ezentúl. Legalábbis hazánkban biztos nem.
    :(((

    [ Szerkesztve ]

    <OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >

Új hozzászólás Aktív témák