Új hozzászólás Aktív témák
-
gyapo11
Topikgazda
Így vagyok én is, meg az órával és lámpával is. A kertbe kimegyek óra nélkül.
A 8 cm -es mérettel kapcsolatban. Van az a mondás, hogy mindenki pont eggyel föntebbi beosztásban van, mint amihez ért. Mert mindig olyat neveznek ki, léptetnek elő, aki valamiben jó, és ezt addig csinálják, amíg eléri azt a szintet ahol már nem jó, de onnan nem léptetik vissza, de már följebb se. Na ilyen hivatalnokok döntenek pl. a kés legális hosszáról is. Szerintem valamelyik megkérdezte az egyik ismerősének a lányának a barátját, aki orvostanhallgató, hogy szerinte milyen mélységű szúrás a még nem halálos, az mondott 8 centit és ennyi. De amíg árulnak a boltokban nagyobb kést is és azt haza lehet vinni, addig nehéz a dolog ellenőrzése, batartatása. A hordás már hamarabb bukta.
Több méretű kést próbáltam evéshez, nekem a 15 centi kell. A kis Enlannal vagy 7-es Opinellel is elvagyok, de azért azok kicsik. De még mindig sokkal jobbak, mint az éttermi tompa, kés formájú tárgyakkal gyaszitolni a rántotthúst.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitcoin topic
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- TCL LCD és LED TV-k
- Tippmix
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Old Skies teszt
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest