Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• LuckyL

őstag

válasz bitpork #5823 üzenetére

hát pont azért írod ki, mert nem kívánod a halálát
    ez a lényeg, ez a különbség
    ha beleöntöm a mérget és tudom hogy jönni fog meginni, akkor kivánom a halálát
    ha áramot vezetek egy huzalba a kertemen belül és felhívom rá mindenki figyelmét azt azért teszem mer tnem akarom hogy megcsapja, csak azt aakrom hogy ne menjen be

tényleg nem látod a különbséget?
    a bor mellé is ha odaírja hogy beleöntöttem a fagyállót, ne idd meg te marha, akkor maximum vegyszer helytelen tárolása miatt vonják felelősségre (persze ki tudja magyarországon)

nekünk is volt az autótelepen hogy bejött a fickó lopni, pedig ki volt írva hogy harap a kutya
    el is rendezte a pitbull a sorsát
    ez azért mégse ugyanaz mintha kiraktuk volna a finom friss gőzölgő ciános palacsintát a kerti asztalra :)

cryptot minden termékemért elfogadom

• biker

nagyúr

válasz bitpork #5823 üzenetére

nem, az ebola egy halálos vírus, a fagyállós bor nem mérgező, hanem ártalmas keverék, amiből az alkoholista (és állítólag gyógyszerezős) gané annyit ivott, hogy az ártalmas mennyiség megölte.

Még azt se bizonyította be senki, hogy önmagában alkoholmérgezést nem kaphatott-e. Hiszen a többi kispályás piás csak rosszul lett, de nem döglött bele.

ha pl a C vitaminos dobozban nyugtatót tartok, amiből megeszik a paraszt 10-et, majd iszik rá a pálinkámból, ami a szörpös üvegben van, az nem az én hibám
    És itt jön a fegyver esete a házban, ahogy lentebb is olvashattuk.

A probléma itt az, hogy az elkövető kisebbségi volt, és őket most nem szabad bántani (majdnem máshogy írtam, amit kívánok nekik)

Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

Új hozzászólás Aktív témák