Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz bitpork #5823 üzenetére
hát pont azért írod ki, mert nem kívánod a halálát
ez a lényeg, ez a különbség
ha beleöntöm a mérget és tudom hogy jönni fog meginni, akkor kivánom a halálát
ha áramot vezetek egy huzalba a kertemen belül és felhívom rá mindenki figyelmét azt azért teszem mer tnem akarom hogy megcsapja, csak azt aakrom hogy ne menjen betényleg nem látod a különbséget?
a bor mellé is ha odaírja hogy beleöntöttem a fagyállót, ne idd meg te marha, akkor maximum vegyszer helytelen tárolása miatt vonják felelősségre (persze ki tudja magyarországon)nekünk is volt az autótelepen hogy bejött a fickó lopni, pedig ki volt írva hogy harap a kutya
el is rendezte a pitbull a sorsát
ez azért mégse ugyanaz mintha kiraktuk volna a finom friss gőzölgő ciános palacsintát a kerti asztalracryptot minden termékemért elfogadom
-
biker
nagyúr
válasz bitpork #5823 üzenetére
nem, az ebola egy halálos vírus, a fagyállós bor nem mérgező, hanem ártalmas keverék, amiből az alkoholista (és állítólag gyógyszerezős) gané annyit ivott, hogy az ártalmas mennyiség megölte.
Még azt se bizonyította be senki, hogy önmagában alkoholmérgezést nem kaphatott-e. Hiszen a többi kispályás piás csak rosszul lett, de nem döglött bele.
ha pl a C vitaminos dobozban nyugtatót tartok, amiből megeszik a paraszt 10-et, majd iszik rá a pálinkámból, ami a szörpös üvegben van, az nem az én hibám
És itt jön a fegyver esete a házban, ahogy lentebb is olvashattuk.A probléma itt az, hogy az elkövető kisebbségi volt, és őket most nem szabad bántani (majdnem máshogy írtam, amit kívánok nekik)
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
- Harman/Kardon Onyx Studio 7
- Eredeti Dell Laptop Töltők 130-180 Watt !
- Lenovo T14 G1 i5-10310u 16Gb ram, 256Gb NVme, 1 év garancia, számla
- Dell 5320 i5-1135G7 16 Gb Ram 256 Gb NVMe, érintő kijelző 12 hó garancia, MINT AZ ÚJ !!!
- HP X2 1013 G3 Core i5 8250U 16Gb Ram Win11 Tablet 120HZ kijelző Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest