Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bitpork
nagyúr
válasz bugizozi #22058 üzenetére
Szerintem nem fogsz sikerrel járni és teljesen érthető okokból. Az eredetileg befoglalt műtéti időpont és a mostani jelentkezésed között eltelt 1 év. Egy szolgáltatás díjjazásának változása nem fogyasztóvédelmi kérdés. Az hogy egy magán intézményben milyen tesztet fogadnak el, már érdekesebb, de még az is vélelmes szerintem pláne ha annak a dátumát nézem.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
inf3rno
nagyúr
válasz bugizozi #22058 üzenetére
A covid tesztnél én úgy tudom, hogy a kormány 17000Ft-ban maximálta az árát. Ha 70-et kérnek érte, akkor az törvény ellenes, pláne ha kényszerítenek rá, hogy az ő tesztjüket csináltasd. Ez fogyasztóvédelmi ügy szerintem. Felhívnám őket a helyedben. Az is fogyasztóvédelmi lehet, hogy visszamondták a 250k-s műtétet, amiben megállapodtatok, hogy utána csak drágábban tudd megcsinálni.
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
Új hozzászólás Aktív témák
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest