-
IT café
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zafiridas
csendes tag
-
zafiridas
csendes tag
válasz
vegyszer #42246 üzenetére
üdv ! igen a cargo dombrol szoktam fotozni ha olyan gép jön vagy megy .pont azt szeretném elkerülni hogy 150-600 -at vegyek ,jó lenne de a 100-400 sigmát nyujtanám konventerrel ff vázon.külföldi forumokon gyakran látok olyan vad fotot ahol használnak föleg 1.4 öt.nyilván nem mindegy az objektiv sem és persze sok fény kell mert a fokusznyujtás sok fényvesztéssel jár + minöség romlás csak az arányokat nem tudom ("vizuálisan") ezért lennék kiváncsi hogy kinek mi a tapasztalata.rf 600 vagy rf 800 viszonlag jó árban van ,de nem éppen fényerősek és nem akarok rf objektivet ezért is merült fel bennem konverter.még várnék a milccel elöbb ff-et probálnék ki.
-
zafiridas
csendes tag
válasz
duni84 #42243 üzenetére
föleg repülögépeket fotozok és a 2 apsc egyikét cserélném le ff-re mielött még apsc milcre váltanék mert sajnos az a ff milc ami tetszik most még drága.egyszerre uj nagytelét és ff gépet venni most nem fér bele ,de egy konverter 100-150 e közt mozog ami még beleférne a keretbe ha van értelme.
-
zafiridas
csendes tag
üdv! canon gépre vennék telekonvertert és mivel vegyesen van canon és sigma objektivem igy a kérdésem az hogy képminőségben melyik a jobb a sigma vagy a canon ? 1.4x vagy 2x -t érdemes venni ?
-
zafiridas
csendes tag
én már korábban is terveztem a plusz akut és tavaly decemberben vettem +1 gyári akut mert ezen a télen joval többet fotozok mint eddig és az első töltés óta 800-1000 kép biztos készült már és még mindig birja igy a második töltésre még nem került sor.(sok a sorozat kép live view off). most nem azért de egy gyári aksi a gép árának a töredéke.
-
zafiridas
csendes tag
igazad van csak "sajnos" 2009-ben vettem elöször canon dslr-t (450D) és azota szaporodtak az ef-s obik és ff-re váltás esetén minden elkéne adnom és én még harmad áron sem tudom eladni ha valami nem kell ,igy most már inkább ef obikat akarok venni.de szerintem nem könnyü dönteni hogy egy használt 10 éves canon 100-400 vagy egy uj sigma 100-400.kb azonos az ár és használt sigmát nem találni a piacon .vagy hasonlo .kizárolag repülögép fotozásra kell.77 D-t használok .ha ez segit valamiben.
-
zafiridas
csendes tag
válasz
Donki Hóte #41960 üzenetére
wow de jó képek ,igen ez az egér szigetnél van jártam ott én de csak 1 napos kiránduláson pargárol de budapesten a helyi körülményekhez kell alkalmazkodnom a lényeg hogy kevés a 250-es zoom.most még kivárok és figyelem a hirdetéseketd .ha ff gépem lenne akkor könnyebb lenne a döntés egy sigma 150-600 -ra esne a választás.remélem nem offoljuk szét a opicot
-
zafiridas
csendes tag
válasz
racskobalazs #41955 üzenetére
igen ezt láttam és brutál jó lehet kár hogy nem magyar gyarmat
-
zafiridas
csendes tag
válasz
Donki Hóte #41954 üzenetére
még az első szériás 55-250 is stm-s obit akarom lecserélni kb.9 éves ,és néha nem elég a 250mm.jók a meglátásaid és a többi hozzászólónak is köszönet.néha ködben is lehet jó képeket csinálni amikor a winglet vágja a levegőt és csíkoz huzz,nyáron van elég fény és a rövid záridő sokat javít.sajnos nem engednek keritésen belülre
.az emlitett két objektiv kb.egy árban van .rizikos a használt vásárlás de szívem szerint canon gépre canon objektivet tennék.viszont jókat irnak a sigmárol.a canon 2.szériás obija már jobb de az nem megfizethető számomra.az stm obim videozásnál hangos amig nem hallani a turbinák doromolását.
-
zafiridas
csendes tag
üdv! olyan kérdésem lenne hogy repülőgép fotózáshoz optikailag melyik objektiv lenne a jobb :használt Canon EF 100-400mm f/4.5-5.6L IS USM (tolo zoomos) vagy egy új Sigma 100-400mm f/5-6.3 (C) DG OS HSM Contemporary .aps-c re.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Külpolitika
- Mozilla Firefox
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- GODOX WITSTRO AD 200 AKKUS VAKU KIEGÉSZÍTŐKKEL ELADÓ!
- GOPRO Hero 11 BLACK Accessories Bundle - 5.3k akciókamera - eredeti Gopro-s számlával
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) -Újszerű-
- Eladó Streamplify Screen Lift 1.5 m!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest