Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heimerdinger
kezdő
Jó az is de én ott csak FSD önvezetéseket találok.
Gondoltam jó lenne ha valaki megosztana, hogy lényegében mi is az amiről beszélünk és amiről a cikk szól. Tesla autopilot vezetős videó.( talán autopilot vezetést magyaroktól a villanyautosok közösségben láttam. Semmi extra nem volt, pontosan olyan mint más gyártók level 2-es vezetéstámogató rendszere )
-
Shadowbull
addikt
-
vicze
félisten
"Ilyet nem írtam"
Nem elősorban neked szólt, többen felhozták a topikban, de a mondanivalód eléggé egybecseng ezzel ugyebár amit írsz.De szerinted, ha egy vészfékező rendszernél (ami már kötelező minden kocsiban) minden reakció nélkül belehajt frontálisan egy elég nagy a rendszer számára jól látható akadályba, akkor az a rendszer hibamentesen működik? A hír és a per erről szólna amúgy.
-
vicze
félisten
"Mondjuk senki nem mondta, hogy full önvezető"
Tehát ha a termék neve Full Self Driving, vagy a magyar "Teljes önvezető képesség" akkor te szerinted semmilyen formában nem sugalja, hogy a termék önvezető?
Mármint egy kicsit se? Ez nem csak marketing a vásárló ezt a terméket veszi. És az apróbetűvel védelzünk.
A hülyék halljanak meg, nagyon csattanós kis felsőbbrendűség komplexumos egyedek monológja, akik esélyesen előként halnának meg.Lehet játszani a hülyét, hogy te aztán elolvasod a 100 oldalas T&C-t minden alkalommal és tisztában vagy minden aprósággal, sose nyomtál el olvasás nélkül figyelmeztetést, de nyilvánvaló hazugság lenne.
Tesla és elsősorban Musk az elejétől fogva azt szajkózta és szajkózza most is, hogy a Teslák önvezetők, és 0 felelőségre vonás van mikor embereket ölnek ezekkel a kijelentésekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest