Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

válasz Shadowbull #37 üzenetére

Igen, pont te voltált az, akiről szó van, egy másik muskos témánál. Nincsen nekem arra szükségem, hogy valaki minden hozzászólásom utána beírja, magas vitakultúraként, hogy "hazudsz".

Ha én sem látom te mit írsz és te sem látod, amit én írok, akkor esetleg más fórumozók majd nem csak azt látják, hogy lehazugozol állandóan úgynevezett vitaként. Úgy hogy hiába hoztam neked téged teljesen megcáfoló linkeket. Konkrétan még a vw-t is lehazugoztad, mert te jobban tudsz mindent, mint amit az összes hivatalos oldalukon írnak. Mert mindenki hazudik, aki nem süket fudot tol a lejáratókampányban, hanem objetív tényeknél marad. Mindenki felszopó, aki nem áll be közétek, hanem megcáfolja a butaságokat.

A másik kérésem kb az lenne, hogy lehessen értékelni cikkírókat, s adott esetben tiltani az ő általa írt tartalmak megjelenítését bejelentkezve. És akkor szépen a fud hozójával együtt kigyűlölködhetitek magatokat úgy, hogy csak egymás gyűlölettel mérgezett agyát simogathatjátok. Más kérdés, hogy attól még terjesztitek a buta fudot. De majd akkor szépen eljut ez az oldal is a többi mellé, ha csak ilyen viselkedésű látogatók maradnak.
    Elmondhatjátok ezredjére is ugynazt a hazugság és gyűlöltet mesét, amit mindig előadtok, akárhány cáfolat után is. Mert minden új hír új lehetőség újrakezdeni a gyűlölködést.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák