- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tacsilaci
tag
válasz romero83 #20747 üzenetére
Szia nekem is hasonló problémám van!(Asus 1215B)Gyári Win 7 legújabb driverek,Firefox,Flash Player,Nekem is szaggatnak a videók a Youtube-on!Én a Firefox és a Flash Playerre gyanakszom!Nekem érdekes módon Internet Explorerel kifogástalanul működik minden videó a Youtube-on!!Próbáld meg te is!Utálom én is az Exploret,de ez viszi az 1080-as videókat is! De ha bárkinek van valami ötlete,én is szívesen hallgatom!Talán ha majd frissűl a flash player,vagy a firefox akkor jó lesz!A Chrome sem volt jó!
[ Szerkesztve ]
-
Tacsilaci
tag
-
Tacsilaci
tag
Sziasztok!
Van egy 1215b netbookom,(E-450 videokártyával)szerintetek az Asus honlapján 1225B videokártya drivere jó lenne hozzá?Elméletileg ugyanaz a hardver....A 1215B-nek másfél éves a driver ami letölthető hozzá!Mégis újabb lenne,Asus által...
Szerintetek? -
Tacsilaci
tag
Megérdeklődtem a boltot,Április 7-9 környékén érkezik az Asus 1225b előrendelhető!
Ha megérkezik akkor teljes magyar lokalizációt fog kapni!(billentyűzet,oprendszer,használati utasítás) -
Tacsilaci
tag
Köszönöm mindenki válaszát!Holnap megpróbálom én is felhívni az Asus ügyfélszolgálatát és a boltot is a billentyűzet ügyben!
-
Tacsilaci
tag
válasz Tothgera30 #18087 üzenetére
Hű az jó lenne,d sehol nem találtam erre hivatkozást.
Azért köszönöm! -
Tacsilaci
tag
Sziasztok! Új gépet szeretnék vásárolni,ettől a cégtől.[link]
Van valami tapasztalat?Megbízható bolt?
Ja és nem tudjátok ez a gép már magyar billentyűzetes?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Tacsilaci
tag
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat,de ezeken már túl vagyok.A gyári driverek megvannak,de hiába...Egyszerűen ha az intel vga driverrel kezdek nem jön be az ideális felbontás,és ha az nvidiással akkor sem. -
Tacsilaci
tag
Sziasztok!
Most vettem egy 1215n netbookot,elötte két és fél évig egy MSI Wind u100-ast használtam nagy megelégedéssel!Az új netbookkal akadt egy kis problémám és szeretném a segítségeteket kérni!Szerettem volna újra telepíteni de nem sikerült!A Win7 felment szépen de a driverekkel gondom akadt!Hiába tettem fel az integrált kártya drivert hiába nem adta be az ideális felbontást csak kisebbet és igy torzult a kép.Gondoltam majd az Nvidia driver megoldja,de az sem működött rendesen.Tudna esetleg valaki segíteni aki már telepített ilyen gépet?Egyenlőre a gyári recoveryt tettem vissza kigyomlálva.Előre is köszönöm ha segít valaki! -
Tacsilaci
tag
Sziasztok!
Most vettem egy 1215n netbookot,elötte két és fél évig egy MSI Wind u100-ast használtam nagy megelégedéssel!Az új netbookkal akadt egy kis problémám és szeretném a segítségeteket kérni!Szerettem volna újra telepíteni de nem sikerült!A Win7 felment szépen de a driverekkel gondom akadt!Hiába tettem fel az integrált kártya drivert hiába nem adta be az ideális felbontást csak kisebbet és igy torzult a kép.Gondoltam majd az Nvidia driver megoldja,de az sem működött rendesen.Tudna esetleg valaki segíteni aki már telepített ilyen gépet?Egyenlőre a gyári recoveryt tettem vissza kigyomlálva,de ezzel is van gondom.A gyári recovery két particióra ossza a merevlemezt C100gb és D117gb,és nem tudom átalakítaniúgy ahogy szeretném (C50gb a többi D) Ha bármelyik próblémámban valaki tud segíteni annak hálás köszönetem előre is!! -
Tacsilaci
tag
Sziasztok!
Tud valaki segíteni abban,hogy lehet Win7 alatt a felbontást 1024x768-ra átállítani?Xp alatt ez simán ment de Win7 alatt nem ajánlja fel sajna.Néhány program igényelné...Ja,MSI wind U100-at használok!
A válaszokat előre is köszönöm! -
Tacsilaci
tag
Sziasztok!
MSI Wind U100-ast használok Win7 Os van rajta!Hogy lehet beállitani a kijelzőméretet 1024x768-ra,csak 1024x 600-ra van lehetőség!XP-nél simán át lehetett állitani!Tud valaki megoldást?? -
Tacsilaci
tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni,használt-e már valaki usb tv tunert a netbook-hoz?Ha igen akkor müködik?Melyik tipust ajánlanátok?Melyik kevésbé hardver igényes?Főleg tv nézésre használnám nyaraláskor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Proxmox VE
- Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook Pro 14 M3401QC-KM022
- ASUS ROG STRIX GL553V
- ASUS Zenbook 14X OLED UX5401 - Space edition - 145"2.8K 90Hz OLED érintő - i9-12900H - 32GB - 1TB -
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest