Hirdetés
-
IT café
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crazygamer
tag
Sziasztok
Jelenleg TAKSTAR HD2000 fejhalgatóval használok egy kb 3 éves Creative Zen Stone 1GB-s mp3 lejátszót, hangerő megfelelő, de hangzás kissé gyenge. Telefonom, Sony Xperia e1, ezzel hangzás jobb, de hangerő gyenge. Előrelépés lenne hangerőben és hangzásban egy Sandisk Sansa Clip+ 8GB, vagy a fejhallgatóm gyenge és így nem lenne előrelépés az mp3 lejátszó cseréje? -
crazygamer
tag
Melyik ajánlott jobban: sansa clip+ vagy sansa clip sport? Hangzás és hangerő lenne a lényeg.
-
crazygamer
tag
Ma megjött a Sansa clip+ 8gb.
Első benyomásra nem rossz. Mindenképpen szebben szól, mint az alaplapi hangkártyám vagy a Creative Zen Stone mp3-om lejátszóm.
Az A4Tech MK-650-S in-air fülhallgatóm nagyon jól meghajtja (kipróbáltam pár olcsó fülhallgatót, nálam ez vált be legjobban, simán veri a fórumokban ajánlott Maxell Metalics-ot, azt oda is adtam asszonynak), szeretem a nagy hangerőt, de ezzel még nekem is vissza kell vennem egy kicsit a max-ból.
Kis csalódás, hogy se a Maxell Retro DJ, se a Takstar HD2000-es fejhalgatómat nem hajtja meg túlzottam. Szép tisztán szólnak (főleg a Takstar), de viszont itt a hangerő igen hiányzik. Nem igazán értem a dolgot, mivel a fülhallgató és a 2 fejhallgató is 32 Ohm-os. -
crazygamer
tag
Amerika lett beállítva, mert olvastam róla itt a fórumon.
Kb 1 órája hallgatom és megbarátkoztam a hangerővel, mégis simán jó a fejhallgató hangerő, csak elsőre a fülhallgatóval hallgattam, aminek bivalyerős volt a hangereje
Remélem egyedi eset volt, de 1 órányi használat után 1x már kikapcsolt és csak 2-3 percnyi várakozás után tudtam újra visszakapcsolni (töltöttség 70%). -
crazygamer
tag
Előfordulhat, hogy a Sansa clip+ Flac számoknál kifagy? 2x fagyott ki úgy, hogy percekig nem tudtam visszakapcsolni és usb-ről sem fogadott töltést. Letöröltem a Flac számokat, azóta csak mp3-at hallgatok és újabb 1 óra használat alatt nem fagyott le többet. Holnap hosszabb ideig hallgatom, remélem mp3-aknál nem jelentkezik a kifagyás.
-
crazygamer
tag
Sansa Clip+ ra érdemes feltenni a Rockbox-ot? Javít valamit esetleg a hangzáson? Flac miatt nincs rá szükségem, mert 256-320-as mp3 zenéim vannak (Takstar HD2000-es fejhallgatóm van, állítólag úgysem venném észre a flac és mp3 között a különbséget, ahhoz gyenge ez a Takstar-Sansa páros).
Milyen nélkülözhetetlen előnyei lennének a Rockbox-nak? -
crazygamer
tag
A monkeys media-s .ape kiterjesztésű fájlok jó hangminőséget rejtenek? Sansa clip+ al le lehet játszani (esetleg rockbox-ot rátelepítve)?
-
crazygamer
tag
Jelenleg Sansa clip+ t használok, meg vagyok vele elégedve (pláne amióta rádobtam Rockbox-ot), páromnak vennék lejátszót és nézegetem a Ruizu x02-x08-x10-eket külföldről. Van valakinek tapasztalata róluk? Hangminőségben mennyire jobb/rosszabb a Sansa-mnál?
-
crazygamer
tag
Fiio X5 2nd gen akciós:
[href="https://edigital.hu/audio-lejatszok-kellekek/fiio-x5-2nd-gen-audio-zene-mp3flacdsd-lejatszo-dac-funkcioval-fekete-szinben-p403089?utm_source=jul-vissza&utm_medium=onlineflyer&utm_campaign=fiio-x5-2nd-gen-audio-zene-mp3flacdsd-lejatszo-dac-funkcioval-fekete-szinben"]link[/a][ Szerkesztve ]
-
crazygamer
tag
Jelenleg Zishan Z1-et használok Rock Zircon fülessel, nekem ebben az árkategóriában megfelel, általában modern mix-eket hallgatok, club-dance, bass-bosted stb. Elötte egy Sansa Clip+ t használtam évekig, szerintem annál jobb a Zishan.
A kérdésem az lenne, hogy olcsó pénzen , max 30-40 $-ig lehet-e előrelépni, pl a pár hsz-el ezelőtt említett Benjie S5-el, vagy egyéb mással? -
crazygamer
tag
válasz ragingspears #33904 üzenetére
Sansa clip+ ról váltottam kicsit több mint egy éve erre: Zishan Z1 , ugyan kijelző nincs rajta, de ezen kívül nekem mindenben előrelépést jelent, pedig a Sansa is jó társam volt 3-4 évig (még bírja, fiam megörökölte), ha nem tudsz élni kijelző nélkül, válaszd a Z3-at(bár erről nincs tapasztalatom, csak bízom benne, hogy ha a fapados Z1 ennyire jó, akkor ez csak jobb lehet).
-
crazygamer
tag
válasz arcszesz #35005 üzenetére
2 éve használok Zishan Z1-et, nagyon ajánlom, bizony van benne kraft, bírja a fejhallgatókat is, bár én nagyrészt Rock Zircon fülessel használom. Az aksija még most is bír 1 hetet, napi 2-3 óra zenehalgatással (15-20 óra). Szerintem hangzásra és hangerőre is nagyon jó, bár csak az alsó kategóriát ismerem, Sansa clip+ t váltott, annál jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel N100 Mini PC
- XMG/Clevo 15,6" 300Hz FHD,i7-11800H,RTX 3080 16GB,32Gb,új Samsung 980 1TB nvme SSD,új pad,új töltő.
- Lenovo Thinkstation D30 Dual-Xeon E5-2650 64GB RAM 1TB SSD GTX 750
- BOMBA ÁR! új Hp Envy x360 garanciával! /2in1/Ryzen5-5500U/8GB/512 SSD/FHD/TOUCH/GARI
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD!!! Garancia+számla!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest