-
IT café
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolkovi
csendes tag
válasz
themebuilder #14036 üzenetére
boxeralso: az 1 giga nagyon kevés
themebilder: nem lenne rossz, de mégiscsak valami elemes megoldás kell. túravezetőként dolgozom és most olyan lesz a nyáriszállás hogy csak nagyon korlátozottan jutunk majd áramhoz. nem szeretném a véletlenre bízni.
a legújabb pártoltam az iAudio 7 mert 60 óra készenlét azt hiszem elég lehet ha úgy adódik. csak az a baj hogy nem lehet kanitesómnak van ilyen ipod klónja, csak fekete, görgetős. azt hiszem az fuze. én abba belehallgattam de nem tetszett a hangja. elég gyérül szól. meg az aksi ideje is kevés.
mod: megkérdeztem, nei van sandisk sansa fuze -ja ha erre gonolosz.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Spórolós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest