Új hozzászólás Aktív témák

  • assemble

    addikt

    válasz #16820480 #24903 üzenetére

    Ez igy van, szerintem semmi lenezo nincs abban amit irtal :)

    Illetve "24/192, a 16/44.1 és az mp3" temahoz csak annyit (bar nem ez volt a dolog lenyege), hogy szerintem azert nem mindegy, hogy az elso kettot hasonlitod egymashoz (ahol a legtobb vakteszt szerint a legtobb ember tenyleg nem nagyon tud kulonbseget tenni), vagy utobbi kettot, ahol ezt komolyabb rendszerekkel es jobb fullel azert szerintem manapsag is meg lehet tenni. Arrol nem beszelve, hogy nem mindig voltak olyan jok az mp3 encoderek, mint manapsag, a regi idokben olyan szinten szarok voltak, hogy volt aki hallas alapjan meg tudta kulonboztetni a kulonbozo encoder-eket, mert mindegyik mashogy volt szar :)

    Illetve a masik, hogy akit tenyleg erdekel mas lejatszokkal valo osszehasonlitas, ott a head-fi, pono hivatalos foruma, stb., illetve linkeltem mar teszteket, szerintem a legtobb relevans lejatszoval ossze lett mar hasonlitva valamilyen formaban ezeken a helyeken. Nyilvan szubjektivek az ilyen velemenyek, de ez mindenhol igy van.

    bucsher: ez mondjuk nem tudom hol lenne optimizmus, az eddig olvasottak/hallottak alapjan ez szerintem inkabb leszolas. Es latatlanul csak azert leszolni, mert hype-olt, az szerintem ugyanakkora hulyeseg, mint benyelni minden hype-ot korulotte. :)

Új hozzászólás Aktív témák