- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Fire/SOUL/CD #7918 üzenetére
Igen webes felületen simán belépek az új jelszóval. A fiók törlés már megvolt, az eredmény ha újra rakom ugyanaz.,..
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
válasz Fire/SOUL/CD #7916 üzenetére
Mindent megcsináűltam és leellenőriztaem. Egy kolléga alkalmazásjelszót javasolt a thunderbirdhez, meg is csináltam csak nem tudom ezt, hog tudom használni. A postafiók jelszót simán átírom vagy hogy,
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Üdv Urak!
Egy olyan problémám van, hogy a thunderbird levelező kliensem (hosszú évek óta csak ezt használom) nem hajlandó a gmailos postafiókomat kezelni. Tegnap jelszót változtattam és azóta bármit csiinálok a végén ""a konfiguráció nem ellenőrizhető - rossz felhasználónév vagy jelszó?" hibaüzivel újra kezdi a procedúrát. két másik postafiókom, egy hotmailos és egy t-online-s tökéletesen működik. mi lehet a gebasz? A jelszó biztos jó mert webes felületről minden gond nélkül belépek.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Skacok. Nagyon nem értek a thunderbirdhez de most, hogy windowsról linuxra váltottam azt próbálom belakni.....
Beállítottam a fiókjaimat és erre kidobott többszáz üzenetet több évre visszamenőleg!
Van valami lehetőség csoportosan törölni a régi leveleket? Egyenként sosem érek a végére.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AI a játékokban és azon túl
- Dell notebook topic
- Rendszergazda topic
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Windows 10
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest