-
IT café
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
copass
veterán
a beállításoknál-biztonság-szemétnél látod a naplóban hogy mit jelölt szemétnek és hová rakta.
tudod törölni a tanulási előzményeket is.
ez azért hasznos, mert hajlamos megkeveredni ha vmit szemétnek jelölsz, aztán mégse szemét és benne marad."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
TigerCat
nagyúr
Nem.
Bármi lehet a kimenő kiszolgáló, mivel az csak a továbbító szerver lesz. Amelyik fiókból küldöd, azt látják majd. Nálunk az összes fiókhoz egyetlen SMTP van beállítva, minden gond nélkül és azt látják a címzettek, amelyik fiókból küldjük.♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
addikt
Én is így tudom ahogy TigerCat írja.
Azt viszont meg tudod csinálni, hogy beállítasz egy fiókot a céges emaillel, de úgy hogy ne szedje le a leveleket (a pipákat ugye üresen kell hagyni). Levélíráskor még váltani is tudsz a címeid között, azt az email címet fogják látni ahonnan küldöd.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
TigerCat
nagyúr
Értem már, ismerős a történet...
Munkatársam gépén ugyanez történt. Kiküldött egy levelet a beállított címmel de a címzett mégis egy másik feladót látott. Nem jöttünk rá az okára és a sokadik eset után mindent fellőttünk Gmail-be. Valószínűleg TB hiba lesz a háttérben, esetleg jelentsd be a Mozilla felé.Ment a privát a címmel...
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
zoetsa
tag
Ilyen későn már nem nézek utána, de bár én is csak egy smtp-t használok minden fiókra, úgy emlékszem, hogy minden fiókra be lehet állítani külön smtp-t, mint ahogy írtad is, de a feladó az emailcím lesz, amit megadtál. Régebben pl úgy volt nekem beállítva, h az itthoni smtp volt az alapértelmezett, és volt egy másik a nem itthoni küldéshez, és csak az alapértelmezést váltogattam. Nekem akkor kavarja a feladókat, ha új levélbe kezdek, és nem figyelek, h éppen melyik fiókban vagyok, de a gmailes smtp sosem kavarta meg a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Hardcore café
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- BestBuy topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- PC Játék World Of Warcraft sorozat(bővített kiadások)+Nightfall
- Surfshark Starter VPN - 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Surfshark Starter VPN - 2 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest