-
IT café
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
Narancs #29723 üzenetére
Van egyszerűbb lehetőség is. Címsorba: about:support
Tehát a könyvjelzők stb. megmaradnak, viszont a kiterjesztések és beállítások elszállnak, mintha friss telepítés lenne. Profilmappa mérete nálam például 50 MB-ról 15-re esett vissza.
Persze, én elmentettem a teljes profilt, és később vissza is állítottam, amikor ezzel kísérleteztem.
-
BullZeye
veterán
válasz
Narancs #29720 üzenetére
1) Gyaluld le flash player-t.
2) Tedd fel a legújabbat.
3) Ne piszkáld a protected módot, meg úgy semmit.
4) Ha így se jó, akkor kezd a hibát keresni a készülékedben, mert egy ideje Flash tökéletesen müxik, mindenféle hiba nélkül nálam, és még sok más gépnél amit telepítettem. -
HZoli87
veterán
válasz
Narancs #26377 üzenetére
Nekem ezt javasolták (lap alja, Protected mód kikapcsolása). Nem próbáltam, így nem is tudom biztosra mondani, hogy megoldja a problémát. Én visszatettem a legutolsó 11.2-es verziót, az biztos jól működik.
-
Steelmanus
addikt
válasz
Narancs #5920 üzenetére
Megnyitottam a Belsoseg.hu-t ugy hogy nincs lapozofajl az XP alatt, 1 Gb rendszermemoria van a gepben, fut a Nod 32 3.x es a Firefox ugy hogy nincs cache, vagyis 0-ra van allitva.
Ha engedelyezve van a Flash amit a FlashBlock kiterjesztessel kapcsolok ki-be, akar oldalankent, ugy ha engedelyezve van a flash mejelenites akkor alapbol 120 Mb-korul indul a lap, es ott meg is all. Ezutan megnyitottam az oldalrol 10 uj fulet egylapon belul, es ekkor elfogyott a 256 Mb videomemoria vagyis szetesett az oldal mert nem volt hova lapoznia. Viszont ha kikapcsoltam a flash megjeleniteset, vagyis letiltottam a flash-ket , akkor ezt kaptam Kep:
Megegyszer a Fox tisztan memoriabol fut.
Majd elfelejtettem, Java nincs telepitve a gepre. -
Steelmanus
addikt
válasz
Narancs #5912 üzenetére
Ott valami mas lehet a hiba, Xp "varians" esetleg driver hiba, vagy mas, mert a Firefox nem eszik ennyit olvasd el az #5822 hsz-t ahol osszehasonlitottam egy teszt erejeig a Google Chrome-al, jelenleg egylap es a hsz. irasakor 45 Mb-on all. Ha le kuldom a talcara 5 Mb, majd vissza akkor pedig 25 Mb-on all.
-
Brutforsz
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Linux kezdőknek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- FC25 PS5 játékszoftver
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest