-
IT café
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matthewus
őstag
válasz
Rasiel #50176 üzenetére
YouTube-on ha jól láttam csak VP9 kódolású 4K 60fps videók vannak, azok hardveres gyorsításával még vannak problémák. Szoftveres dekódoláshoz pedig kevés a processzorod.
Nálam Chrome-ban se megy, viszont Edge-ben, ha engedélyezem a VP9 támogatást, akkor framedrop nélkül viszi, szóval valahol a Chrome-nál és a Firefoxnál van a probléma. -
válasz
Rasiel #50176 üzenetére
Nem, valószínűleg nem... meg tudod nézni, hogy Chrome-ban működik-e? Ha igen, akkor legalább biztos, hogy Firefox gond.
Annyi információt találtam, hogy pont az 52-esbe került bele a támogatás + azt vettem ki a szövegből, hogy Win10 kell az Anniversary Update-tel együtt ... egyébként kisebb felbontáson is a proci dolgozik? Lehet 4K 60 fps még nincs ilyen szinten támogatva.
Illetve érdemes lenne megnézni tiszta/új profillal, hátha valami kiegészítő/beállítás bekavar.about:config-ban elvileg ezzel lehet kapcsolgatni ki-be a vp9-re vonatkozó hardveres dekódolást:
media.wmf.vp9.enabled
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Diablo 3 Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- FC25 PS5 játékszoftver
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Samsung Tab S9 8/128GB Csak kipróbált 12 hó jótállás! Állapot 10/10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest