Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Mikrotik routerek
- Milyen routert?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- ASUS routerek
- Windows 10
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- OpenMediaVault
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
-
IT café
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matthewus
őstag
válasz gtn0829 #13223 üzenetére
Indítsd el a Firefox-ot csökkentett módba: Start menü/Minden program/Mozilla Firefox, itt lesz a csökkentett mód parancsikonja. Ha csökkentett módba rendesen működik, akkor valamelyik add-on miatt csinálja ezt. Ha AVG vírusirtód van, akkor tiltsd le a Safe Search pluginját.
[ Szerkesztve ]
-
Matthewus
őstag
válasz BullZeye #13204 üzenetére
Én is ezt találtam, de az jött le nekem az írásokból, hogy ez nem olyan, hogy egy, legördülő menüből kiválasztod, hogy melyik billentyűt akarod használni az egyes funkciókhoz, de úgy látszik mégis.
Nekem pl. semmi bajom a beépített billentyűparancsokkal. Itt vannak a billentyűparancsok, ha valaki nem ismerné őket. -
Matthewus
őstag
válasz 19870820 #13124 üzenetére
Ez ismert probléma, hogy nem lehet beállítani, hogy automatikusan rendezze a könyvjelzőket. Azonban ezzel az add-on-nal teljesen testre lehet szabni a könyvjelzők rendezését, és automatikus rendezést is tud: SortPlaces
-
Matthewus
őstag
-
Matthewus
őstag
Valaki meg tudná nézni, hogy a Firefox 4 bétával megy e ez az add-on?
-
Matthewus
őstag
válasz figyusz #13086 üzenetére
Felteszed a FireGestures nevű kiegészítőt és a beállításainál átállítod az egérmozdulatot indító gombot a bal egérgombra.
-
Matthewus
őstag
Megjavult a YouTube főoldal.
-
Matthewus
őstag
válasz WonderCSabo #13076 üzenetére
A nyelvválasztó sor, alul.
-
Matthewus
őstag
A Facebook főoldalon is el van csúszva nekem egy sor.
-
Matthewus
őstag
válasz WonderCSabo #13066 üzenetére
Nem.
-
Matthewus
őstag
válasz WonderCSabo #13064 üzenetére
Firefoxot is újraraktam, de ilyen.
-
Matthewus
őstag
válasz WonderCSabo #13061 üzenetére
Csökkentett módba és más böngészővel is ezt csinálja.
-
Matthewus
őstag
Másnak is el van csúszva a Youtube főoldal 3.6.7 alatt?
-
Matthewus
őstag
válasz jamesbond28 #13043 üzenetére
Ezzel a kiegészítővel: [link] .
-
Matthewus
őstag
válasz #27441408 #12882 üzenetére
Ahogy már írtam, sok add-on nem működik bizonyos módosítások miatt, úgyhogy a trükközéssel sem biztos, hogy menni fognak. Frissíteni kell a kiegeket, és ezzel egyidőben remélem, hogy megcsinálják a nagy többségüket úgy, hogy újraindítás nélkül legyenek használhatóak.
-
Matthewus
őstag
Hát ennek a bétának így nem sok értelme van szerintem. A hardveres gyorsítás nincs benne engedélyezve, nincs electrolysis, se új javascript motor. Plusz a GUI se végleges. Plusz a tabok is túl nagyok.
-
Matthewus
őstag
válasz Sweet Lou 6 #12824 üzenetére
Próbáld meg ezt: [link] A nevével ellentétben nem csak flash játékokhoz jó.
-
-
Matthewus
őstag
válasz WonderCSabo #12757 üzenetére
Remélem a Könyvjelző kezelésen is javítanak, mert a könyvjelző menedzser elég lassú benne mikor másolok vagy törölök könyvjelzőket. Pedig a másolás lassúságát már 2005-ben jelezték a Bugzillán, és sajnos azóta se javították.
-
Matthewus
őstag
A Safari 5 Reader-hez hasonló Firefox add-on: Readability
Van telepítős változat is:[link] -
Matthewus
őstag
válasz WonderCSabo #12631 üzenetére
Valóban, nagyon begyorsultak, de a D2D még mindig bugos. A hármas verzióhoz képest a tabok szélességén sajnos nem változtattak, kb. 50 pixellel szélesebb van nekik, mint bármelyik böngészőnek. Szerencsére az about:config-ban át lehet állítani kisebbre.
-
Matthewus
őstag
Én a legújabb 10.1-es Flasht használom, Firefox 3.6.6-tal. Flash miatt összeomlásom nem volt már vagy 3-4 hónapja, pedig a 10.1-et már a kettes béta óta használom.
Nálad valami komolyabb gond lehet, mert ha pl. a Youtube-on összeomlik a Flash, az nem kellene, hogy kiakassza az egész böngészőt, ezért lett kitalálva a Lorentz. Próbáld ki olyan oldalon, ahol Silverlight van, pl. RTL Most, és ha ott nem fagy ki, akkor töröld le a Flasht a saját uninstallerjével, majd tedd fel a legújabbat. -
Matthewus
őstag
válasz Steelmanus #12518 üzenetére
Üdv!
Letöltesz ez zippelt 3.7a6pre-t.
Kicsomagolod egy mappába pl: D:\Programok\Firefox3.7
Létrehozol egy mappát a D:\Programok\ könyvtárban, legyen a neve pl. teszt.
A kicsomagolt firefox.exéről csinálsz egy parancsikont, majd a következő kapcsolóval indítod: -profile D:\Programok\teszt.
Ha egyszerre akarod futtani a két Firefoxot, add még hozzá a -no-remote kapcsolót, az első futás után. -
Matthewus
őstag
A Yays! nevű userscript is viszi a a youtube.com/user/ oldalakon a videókat a beállított minőségben. Ebbe semmi extra cucc nincs, csak a minőség beállítás és az autoplay letiltása.
-
Matthewus
őstag
válasz BullZeye #12333 üzenetére
Ha így néz ki az URL:
Akkor átállítja:
Ha ilyen az URL, mint amilyet te linkeltél:
Akkor nem állítja át.
Úgy kell kinéznie az URL-nek, mint az első képen, és utána bármelyik az oldalsávból kiválasztott videó át lesz állítva. Ha egyből olyan URL-re mész, mint ami a harmadik képen van, akkor nem állítja át.
[ Szerkesztve ]
-
Matthewus
őstag
válasz BullZeye #12330 üzenetére
A felső szürke csík kivételével minden el lehet tüntetni a megfelelő beállításokkal a Youtube Enhancerrel. Csak akkor állítja át a legnagyobb minőségre /persze a beállítások között meg kell adni, hogy milyen minőséget akarsz/, ha a /user oldalon vagy pl: http://www.youtube.com/user/StreamLineV2 És ha eztuán választasz bármilyen videót az oldalsávból az akutális usernél, akkor az a beállított minőségbe fog megjelenni.
-
Matthewus
őstag
válasz WonderCSabo #12328 üzenetére
Én elég sokat használtam a Youtube Enhancert, csak az a bajom vele, hogy túl sok mindent zsúfolt bele a készítője. Nekem annyi bőven elég lenne, hogy minden Youtube oldalon az általam kiválasztott minőségben jelenjen meg a videó, ha már a Youtube fejlesztői nem tudják ezt betenni a beállítások közé.
-
Matthewus
őstag
A Youtube Enhancer nevű szkript a /user oldalakon is be tudja állítani pl. 720p-re a minőséget.
-
Matthewus
őstag
A módosított Embed HD szkripttel ezen az oldalon nekem nem jelenik meg a beágyazott video: [link]
-
Matthewus
őstag
válasz WonderCSabo #12284 üzenetére
Biztos javítanak azon is. Van fenn nekem egy portable 3.7a5 és az elég gyorsan indul, igaz, nincs benne egy add-on se. A 3.6.3-ba elég sokat lassítanak a kiegészítők az indulásnál, pl ha az AdBlockot letiltom gyorsabban indul. Talán ez az új Jetpackes plugin készítés segít ezen is.
-
Matthewus
őstag
Jó lesz ez a négyes verzió, főleg ha még a Jaegermonkey is belekerül. Remélem rágyúrnak arra is, hogy az Acid tesz 100 pont legyen és jól teljesítsen a Peacekeeper teszten is, ezzel is kevesebb támadási felületet hagyva a Firefox fikázóknak, plusz a tesztmániásoknak is lesz miért örülni
-
Matthewus
őstag
válasz WonderCSabo #12280 üzenetére
Passz. De annyit biztos nem fog csúszni, mint a 3.6.4, aminek még mindig nincs megjelenése.
-
Matthewus
őstag
válasz WonderCSabo #12277 üzenetére
Mozillazine fórumon írták. A Beta 1 "code freeze" még nem történt meg. Ennek oka főleg a Drawing in the Title Bar /ide lesz pakolva majd a firefox gomb, és a Retained Layers /ez pedig, ha jól olvastam, akkor ez a GPU használatát takarja videóknál, képeknél/, ezek még nincsenek olyan állapotban, hogy rendesen lehessen használni a bétába, mivel ezek fontos újítások lesznek, ezek nélkül és még jó pár dolog nélkül nincs értelme bétát kiadni.
-
Matthewus
őstag
A Youtube Embed HD másnál se engedi teljes képernyőre rakni a videót vagy csak nálam nem jó valami?
-
Matthewus
őstag
válasz raziel01 #12196 üzenetére
Egy lehetséges megoldás:
1. Lépj ki a Firefoxból
2. Keresd meg a Firefox profilodat. Ez XP-n alapesetben itt van: C:\Documents and Settings\<Windows login/user name>\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\<profile folder>
Windows 7 és Vista alatt ez beírod a keresőbe a Start menüben és megtalálja: %APPDATA%\Mozilla\Firefox\Profiles
3. Nevezd át a Cookie.txt-t /ha létezik/, és a cookies.sqlite-ot cookies.sqlite.old-ra.
Ez törölni fogja az összes cookiet, így mindenhova újra be kell jelentkezned, de remélhetőleg nem fogja többet elfelejteni azt, hogy bejelentkeztél. -
Matthewus
őstag
válasz WonderCSabo #12188 üzenetére
[link] Minden nap jönnek ezek a Trunk bulidek, sőt vannak óránkénti buildek is, de elég bugosak.
-
Matthewus
őstag
válasz Steelmanus #12187 üzenetére
A Firefoxnál a Lorentz miatt vannak problémák, WebM támogatás nem hiszem, hogy lesz a 3.6.4-be.
-
Matthewus
őstag
válasz WonderCSabo #12185 üzenetére
Elvileg igen. Csak még ez is elég bugos.
A legújabb nightly verziókban már van animáció a fülek megnyitásánál. Dolgoznak rendesen, hogy egy használható négyes bétát rakjanak össze.
A 3.6.4-es verzió továbbra is a videolejátszási problémák miatt késik. -
Matthewus
őstag
Használtátok már úgy a 3.7-es verziókat, hogy bekapcsoltátok a DirectWrite-ot?
Egy kis összehasonlítás:[ Szerkesztve ]
-
Matthewus
őstag
válasz WonderCSabo #12142 üzenetére
Thx. CIS mellett nem találom szükségesnek, meg zavart is. Eddig semmilyen hátrányát nem tapasztaltam annak, hogy kikapcsoltam.
-
Matthewus
őstag
válasz WonderCSabo #12137 üzenetére
Aki bekapcsolva hagyja, annak igen.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Robogó, kismotor
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Horgász topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest