Aktív témák

  • Beowulf_78

    addikt

    válasz Gaboman #22083 üzenetére

    Mégsem olvastad el figyelmesen... :F Senki se írta hogy 260-270 tempóval jöttünk. Arról volt szó hogy a trafipaxok előtt megrángattam a bajszát. A 2 dolog nem egy és u.a.

    Nézd...aki 1000-es sportmotort vesz, az nem úgy fog közlekedni mint egy chopperral. :U Ez úgy gondolom elég egyértelmű idáig. Mindezt úgy véleményezted, hogy egy KTM supermoto-d van ami végképp ütközik a motorozásról és a motorokról kialakított véleményünket illetően. :U Kicsit ellentmondásosan reagálsz, ahhoz képest hogy supermoto-t terelgetsz. Mert számomra egyértelmű, én miért vettem sportmotort és miért szeretem jobban bármelyik másik motor stílusnál. Viszont arra nagyon kíváncsi lennék, te miért vettél supermoto-t és persze az is érdekel ezek után, hol használod többségben, ill. mennyire használod ki mint supermoto. 1 kerekezés? Stopie? Powerslide? :U Csak meg szeretném tudni, miért ragaszkodsz ennyire a szabályok betartásához, amit szóvá is teszel, mindenképpen érdekelne mekkora rutinod van globálisan, mióta motorozol aktívan, ez a supermoto mióta van meg...végszóként pedig a korod érdekelne. Ha megkaptam a válaszokat folytatjuk. ;)

    [ Szerkesztve ]

    Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

Aktív témák