Aktív témák
-
TayRol
nagyúr
Kipufogodob hazi cserejehez kell valami speci szerszam (pl. nyomatekkulcs), vagy megy `mezei` cuccokkal is szerintetek?
-
Gaboman
nagyúr
Ezt már nézte valaki?
Igencsak jó áron adják a kicsikét!Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
zsoltee10
addikt
válasz Gaboman #18911 üzenetére
nehogy azt hidd. gondolod, hogy majd rendes áron számítják be a használt motort/autót? az egy dolog, hogy az eladók a piacon nem hajlandóak tudomásul venni, hogy esnek az árak, de a kereskedők nem hülyék. ha van egy banditod, ami ért mondjuk 1M-t, és be akartad cserélni egy újra, ami akkor 1,6M volt, most meg 1,4M, akkor azt mondják, hogy szori, láthatod, hogy az új is olcsóbb, ezért a tiéd csak 800k-t ér. ennyi. én ezt már végigjártam az ER-6-tal. amennyivel olcsóbb lett az új, annyival szorították lefele a beszámítási árat is. nyáron még adtak volna érte 1,3M-t, most 1M-t se nagyon.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz zsoltee10 #18912 üzenetére
Na igen. Meg a használtpiac már amúgy is döglött volt az elmúlt két évben, most aztán olyan mélyrepülés lesz... A használtmotorok ára szerintem nem hogy feljebb menni nem tud... de még csökken is. Egyszerűen zéró kereslet van. Ez mattot ad mindenkinek.
Explosión de dos tiempos
-
zsoltee10
addikt
ha lenyomják az újak árait, akkor a használtaké is lejjebb fog csúszni, nyilván a 300-400k kategóriától lefelé már nagy mozgás nem lesz. az eladók viszont egyelőre nem akarják tudomásul venni, hogy csökkenő keresletre, csökkenő árakkal kell reagálni. van pár használt 1 éves, amit drágábban hirdetnek, mint az akciós új ára. lol.
-
NINJA_V
tag
válasz Topiccsendőr #18913 üzenetére
Ismered az Aszalósékat?? én ott dolgoztam a műhelyben meg a ringen meg egy szezont toltam a dunlop trophy-ban!
Two Strokes and Four Jokes
-
Topiccsendőr
addikt
-
NINJA_V
tag
válasz Topiccsendőr #18917 üzenetére
Uhh tényleg??!! mit csináltál rajtuk??
2008ast.Two Strokes and Four Jokes
-
NINJA_V
tag
válasz Topiccsendőr #18919 üzenetére
Vazz, hát respect, nagyon kemény,nehéz lehetett megcsinálni. Biztos azért ment vele ilyen jól
-
[lAyCsI]
addikt
válasz Topiccsendőr #18913 üzenetére
úccse lenne nagyon mire lecserélni a vasat...
max ha már nem fussa naftára kivonatom a forgalomból,
aztán ha újra kisüt a nap a fejünk felett előszedem-= No way back from Here =-
-
[lAyCsI]
addikt
-
Gaboman
nagyúr
válasz zsoltee10 #18912 üzenetére
Kocsi cserén most gondolkodom,1éve is úgy gondoltam hogy lecserélem a kocsit,akkor 2.1-ért számolták volna be.
Ma kérdeztem rá több kereskedőkre,meglepetésemre 1.9-2 között számítanák be egy újba ami 3017000Ft lenne.
Azt tudom hogyha a KTM-et le akarnám cserélni 1.5-öt simán elkérhetném érte,úgy gondolom azt meg is kapnám,most is jó ára van nekik.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
Topiccsendőr
addikt
válasz Integra #18888 üzenetére
Jajj, nem kell gsxr , ott vannak az RS 125 ös tanfolyam, tavaly jóval 100 000 alatt volt, emlékeim szerint, sajnos pontos összegről megint nem tudok. Az bőven elég. Egyik ismerősöm volt - neki speciel cbr 1000 rrje van - azt mondta: "azokkal a kis szarokkal olyat lehet borítani kanyarokban, hogy ezzel a naggyal nem megyek úgy"
Explosión de dos tiempos
-
Integra
titán
válasz Topiccsendőr #18927 üzenetére
nekem a 125ös kis pötsch is elég, hidd el, csak nem tudom mi van..
először legyen meg a jogsi, aztán jöhet az utánajárás az ilyen kis pöcsköszörűs vasas tanfolyamoknak is...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
-
NINJA_V
tag
válasz bajnokpityu #18932 üzenetére
Csak annyi hogy januárban több motor kelt el a kereskedésben ahol dolgoztam, mint aug-szept-ben együtt...
-
veterán
válasz bajnokpityu #18932 üzenetére
Mert ha a nagyker nem engedi az árat, vagy nem akciózik, akkor a nyakárarohad a készlet. Ennyi. Az meg a gyárnak sem érdeke, hogy ott áll a motor 70%os haszonkulcsal, akkor inkább eladja 30%ossal. Vagy 5%ossal. Szerintem. Aztán lehet, hogy hülyeséget mondok, de ha nem akarja, hogy a kisker becsukjon, akkor valahol árat kell csökkenteniük. Szeretett kormányunk úgysem fog segíteni, szóval...
Majd kiderül.
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
törölt tag
nyehe, hasznaltpiac.
keressuk Paromnak az elso mocit. 400-as lesz (de min 250-es), sornegyes es burkolt.
elkepeszto h mi van a hasznaltpiacon. termeszetesen 34000km van az osszesben (kivetel a 29xxx km-esek ) es 'kituno esztetikai es motorikus allapot'. aha. ide most egy hosszu sor kovetkezne, amiben soxor szerepelne pl a 'p*csa'... elgurultunk kocsival jaszkarajeno-re, mert a kepeken gyonyoru volt az fzr400, telefonban is csak jot hallottam.
nos, az agyam ott mar lelokte a szijat. az idomok csavarjainak a fele hianyzott, ganyolt kipufogo (jah, 'allat a hangja'), olajfolyas ket helyen is, gumifustoles nyoma a rendszamon ('ezt meg nem tudtak megfejteni mi ez'), stb. zorog, csattog szerencsetlen. kiderul h ket gyertya is beszakadt cserenel, de 'a szerelo megoldotta', stb.mashol is a legkulonbozobb rettenetes halalhorgesekre is kapom h 'aszontak ennel ez normalis'. pofam leszakad. es 400k koruli 400cc-s motorokrol beszelunk, 15-20 gondos evvel a hatuk mogott (zzr400 jeghidegen kitol garazsbol, beindit, szivato es 7000-en forgatja. szeliden felretoltam embert, eljatszottam gazkarral szivatoval es megallapodtunk egy ~2000 korul). van arcuk ennyit elkerni. bosszusag ez tomenyen.
-
Gaboman
nagyúr
Most kérdeztem rá Dunaföldváron van egy SMC690,ha jobb idő lesz lehet elugrom megnézni meg kipróbálni milyen a gép,már csak azért is hogy fejlődött e az új blokk a régihez képest.
Volt aki azt mondta visszalépés a karakterikája végett a régihez képest,majd elválik ha kipróbálom.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
TayRol
nagyúr
válasz #25954560 #18936 üzenetére
Mi is nezegettunk paromnak kezdomotort, es le is korlatoztuk a kort a 250-es CBF-re. Ha osszejonne ra a keret, akkor mindenkeppen ezt veszunk. Fiatal, keves km, sok van belole (bar mar nem gyartjak), s remelhetoleg gondos(abb) gazdaik voltak. De szuksegunk lesz egy rakas szerencsere is.
-
veterán
válasz #25954560 #18936 üzenetére
nyenye használtpiac...
ott volt a 400asom miért nem csaptatok le rá? azzal még elgurultatok volna pár évet, lehet hogy az ezresed hamarabb adta volna be a kulcsot mint azkérdezd Detoxot, hogy mikor adja el a cimbije, bár, ha nem vigyáz rá, akkor úgyis visszaveszem tőle
-
veterán
-
[lAyCsI]
addikt
válasz Topiccsendőr #18927 üzenetére
szólj mielőtt mész, hátha tudok egy kis kedvezményt...
-= No way back from Here =-
-
veterán
válasz Topiccsendőr #18947 üzenetére
Hát nem tudom valósan mennyi lehet benne. Őszintén szólva fingom sincs. Mondjuk ezt tudattam a leendő tulajjal is, de elképzelhető, hogy van benne 100k, de akár több is, nem tudom. Mindenesetre amikor volt szelepállításon '07ben, a szerelő állította, hogy hibátlan bele van. Régen is mondtam, hogy belpiacra jobban összerakják a gépeket, tengerentúlra meg jó a szarabb is. Gondoskodással, meg egy kis odafigyeléssel, rengeteg benzint lenyelhet még az a blokk... Bár az ír postás vfr-jétől még messze van
Aktív témák
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- Ajazz First Blood F15 teal gamer egér (PAW3389, 68g)
- Logitech G302 Daedalus Prime gamer egér
- (új) Mchose M7 fekete gamer egér - (PAW3395, 3 üzemmód, 52g, Realtek chip)
- (új) Ajazz AJ159 Apex 8K sunset orange gamer egér (PAW3950oc, 56g, dock kijelzővel, 3 üzemmód)
- MSI Radeon RX 5600XT Mech OC HIBÁS VGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest