Aktív témák
-
veterán
De ez nem hiszem, hogy k&n. Legalábbis én csak a szövetet látom. Most vagy nagyon felszívta a port, és színtelen olajjal fújták, vagy nem tudom.
Most kipucolom, aztán holnap befújom.
Amúgy jó a pumpám, biztosíték volt a gány. Valamiért kiment, de hogy mé' arról lövésem nincs.どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
TayRol
nagyúr
válasz Boci_83 #18207 üzenetére
Nos, hat nem sokat hasznaltam, szoval tagulassal kapcsolatban sok infoval meg nem szolgalhatok. Novemberben vettem, nekem 56-os a fejem, S-es meret jo ram, paromnak 55-os a feje, neki is S-es, de egy szammal vastagabb arcparna kell.
Parasodas: motoroztam benne 2x is 0 fok kornyeken, es ez a Pinlock csodara kepes, de tenyleg. Siman kilattam, mikozben korben folyt le a para/viz Nekem banditom van, 190 magas vagyok es altalaban megtalal a szel es nincs hova bebujnom (ezelott Suomym volt) s azt kell mondjabb, hogy halkabb, sokkal, de egy idomos motoron plexi moge bujva mar-mar nagyon csondesnek mondanam. Fulvedot nem kell vennem, az tuti. Kidolgozasa szuper, kenyelmes, kicsit engem meg pockosit, de minimalis mertekben biztosan tagulni fog.
Vettem hozza fekete plexit is, eleg allatul nez ki, az enyem egyebkent feher. Ha erdekel, van par kep.Ja, IMET-ben vettem, nagyon rendesek az ottani sracok. Ha barmi baja lenne, ingyen megcsinaljak (csak ha alkatresz kell, az kerul penzbe asszem). Ajnalom erosen. XR-1000-t akartam, de mivel naked motorom van, es en kb. ulo helyzetben vagyok rajta, nem pedig hasalos formaban, az XR-1000 hatso szarnya csak egy plusz zajforras lenne. Ezert nem azt vettem. (Ja, meg asszem van rajta plusz egy szellozo...)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz bajnokpityu #18209 üzenetére
Na jó, hát egy 9 éves motorban egy biztosíték nem a világ.
Ráadásul (asszem) a magyar gyártmányú hűtőbordás fesszabi van benne, így ezzel sem lesz gond. Most már holnap remélem tényleg röffどんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
ALI_G
veterán
lol, m1-en valami magyar film. meseauto neue változat.
-Magáé a moped?
-igen, most vettem. 8 éves de vigyáztak rá, egy kaszkadőré volt -
veterán
Papír az száraz, de a fémhálós "nyitott" szűrőben pont azért van szövet, hogy felszívja az olajat, ami pedig magáb köti a "hosszú útnak porát".
Ezért is verem a fejem a falba, hogy ez miért nincs befújva takonnyal...tiszta hülye vagyok, hogy kétszer írom le ugyan azt
aludnom kellene úgy érzem...[ Szerkesztve ]
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
Preda
aktív tag
Hát durván pörög a topic az biztos.
-
veterán
Faridomot kellene majd megnézned, ha pedig tényleg hibátlan állapotú, akkor megvenned. Nekem Szeged kurta messze van, ráadásul nincs mivel lemennem Aztán Pesten, vagy valahol átvenném. Vagy tavasszal feléd megyek, és feldobom hamarban.
természetesen előre átutalom az árát (9k)どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
ALI_G
veterán
ok. Megoldjuk. Akkor ha jól értem nem sürgős, de ha fenyegető, hogy elviszik, akkor foglald le szombatig.
DE, azt nem tudom megígérni, hogy ha én ránézek, akkor megmondom, hogy sértetlen vagy újrafestett. Laikus vagyok a festésekkel kapcsolatban és sztem egy jól megcsinált műanyag heggesztés + csiszolás + festést se vennék észre. Viszont le tudom fényképezni ahogy és amilyen szögben csak kívánod
Tudom, hogy szeged messze van, nekem meg a balcsi északi része van messze
Egyébként Kiskunfélegyházára eltudom juttatni, Darkbyte és Preda lakótársak ott laknak Pestre meg megyek március 15-én a motor kiállításra. -
Detox!
senior tag
válasz Gaboman #18176 üzenetére
Igen, meg mer cép meg menö, gyerek vagyok még. Jó dolog a sebesség, de nincs hol menni. Kevés a jó út, még kevesebb amin igazán merek hajtani mert ismerem. SM-nek nem kell nagy hely, és igen a nyomaték, az azonnal jelentkező bődületes nyomaték. Városba nincs jobb mint SM, és én sokat megyek városba. Japlusz teccenek és eljutottam oda h lexarom ha a tyúk nem fér fel mögém. Az a 160 elég, legalábbis a föutcára! Stilus,, hiába minden észérv, az agyam nem bir a szivemmel, érzem hogy sm az én világom. (szeretek zebra előtt keresztbecsúszva riogatni ) . Szted mit kellene vennem elöször?-ugyértem felszerelést. Csizma fontos ahogy észrevettem, legalábbis a tisza sportcipö sarka nemigen csuszik.
Mattfekete mad max bringa, nyitott kipuval, piros vagy narancs felnikkel, xfun (vagymi) fejidommal. Én már látom *beleborzong*
"Dobogóra kerülj, ne a bitófára!" || www.nightchild.hu
-
Detox!
senior tag
Nem tudom kell-e több mint egy VFR 800. Ugyértem hova nem elég épeszű embernek 100le és majnemannyi Nm!? Szerintem nagyon józan döntés volt, mindenes motor, talán a legjobb, szívvel, Háttérrel. Am. félek az injektrtól mióta ültem a k2-es Gixxin, asztem ledob kanyarba annyira rángatott gázelvétel/adáskor.
"Dobogóra kerülj, ne a bitófára!" || www.nightchild.hu
-
Gaboman
nagyúr
válasz Detox! #18228 üzenetére
Remélem a smileyeket azért tetted oda mert csak hülyéskedsz ezekben a városi közlekedéses dolgokban.
Ha nem akkor óva intelek ezektől,nem városban kell ilyeneket csinálni,pályára ki kell menni vagy forgalomtól mentes útvonalon szabad gyakorolni.
Ne veszélyeztess másokat se pedig magadat,bár tényleg remélem viccelődtél csak.
Ha ennyire komolyan gondolod a figurázást vele,csizma,CE térdprotektor,csípőprotektor,protektoring,ezek a minimum ja és egy jó bukó.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
jasszer
őstag
Rég postoltam, Predanak üdv, Tüzinek meg gratula az új vashoz! Fel lehet majd ülni egy körre vmikor?
Apokalipszis? Ezeknek?!
-
Boci_83
őstag
Biatorbágyon van egy Pál nevezetű illető, aki elég korrekt áron adja a cuccokat. Egy haverom is mostanában zúzta meg a Vfr-jét, ő is tőle vett mindent, mert ő volt a legolcsóbb, és jó árút adott neki. Nekem is félre van nála téve egy betét idom a Cbr-be.
Ha kell tel szám privátban tudok adni.
-
Preda
aktív tag
Kösz mindenkinek! T-online globális error ! Már vagy 3 orája nem volt net .
-
zsoltee10
addikt
Tüzi: Gratula, ezek szerint működik.
Preda: beírtalak az első hsz-be.
Ellenőrizzétek az adatok helyességét, írjatok privit, ha nem stimmel.
-
Boci_83
őstag
-
runner 125
nagyúr
Hali all!
Ma voltunk Linz-be motor kiállításon,volt pár szép/érdekes db,minden képet nem tudok beszúrni,egy érdekességet mutatnék.(legalábbis számunkra az volt )
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
ALI_G
veterán
válasz runner 125 #18246 üzenetére
Ezt én már láttam valami újságban vagy valahol. Egyéb?
Aktív témák
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- Ajazz First Blood F15 teal gamer egér (PAW3389, 68g)
- Logitech G302 Daedalus Prime gamer egér
- (új) Mchose M7 fekete gamer egér - (PAW3395, 3 üzemmód, 52g, Realtek chip)
- (új) Ajazz AJ159 Apex 8K sunset orange gamer egér (PAW3950oc, 56g, dock kijelzővel, 3 üzemmód)
- MSI Radeon RX 5600XT Mech OC HIBÁS VGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest