Aktív témák
-
Zsubi
őstag
Nekem az egyik haver Aprilia SXV 550-én volt Pilot Sport és olyan érzés volt vele motorozni mintha jégen mennél, alig volt valami tapadása igaz ez mellett nem is kopott szinte semmit Nekem valamiért nincsenek vele jó tapasztalataim Az FMX-en Conti gumik voltak most utoljára mielőtt eladtam és árához képest nem is olyan rossz gumik Bár pályán hamar elfogytak, de akkor sem csúszkált vészesen, teljesen kontrollálható volt végig Pedig párszor sikerült úgy túlmelegíteni hogy elkékült a széle
-
ALI_G
veterán
talán arra az apriliára nem is ez a jó gumi, meg az egyébként is bármilyen gumit leteker amilyen egy vadállat Nem mentem vele, de pár youtubeos videóban látszik, hogy küzdeni kell vele, hogy 2 keréken maradjon
Majd tavasszal mondok véleményt, ha felkerültek az új papucsok a vasra.
Egyébként a pilot road 2 meg keményebb mint a pilot sport, szóval jobban kellene tapadjon, bár egyikkel se mentem még, csak ezt mondják. -
Zsubi
őstag
4.-ben még olyat lehet vele kerekezni hogy vonalkódos lesz a gatyád
Havernak már egyszer cseréltek benne blokkot mert gyári hibás volt, még ő az első szériából vette anno Most amúgy egy 636-os Kawát (2006-os) nyúz, érdekes hogy az SXV után fél a Kawán ahogy megy Pedig nem kicsit volt agresszív, vadállat az SXV 550 [link][ Szerkesztve ]
-
Stalker-2572
veterán
Mondjatok már jó motoros filmeket!
Easy Rider... 1
thxAll Black...
-
veterán
-
ALI_G
veterán
jó kis döntött kanyarok vannak rajta, félig ötvözi a supermotos és a supersportos kanyarodást, elég jól csinálja.
De nem hiszem, hogy a haverod által használt pilot sport gumival csináltaA második meg azt hiszi salakmotorozik
de azért ez se rossz: [link][ Szerkesztve ]
-
Beowulf_78
addikt
válasz Stalker-2572 #17556 üzenetére
Talán még a "Vad Motorosok", "Vas", végülis még a "Szellemlovas" is ide tartozik...
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
ALI_G
veterán
Én a Leggyorsabb indián c. filmet ajánlom, 2005-ös, [imdb], Anthony Hopkins a főszereplő.
-
-
félisten
Szep a GSX-R es a City Scarver is.
while (!sleep) sheep++;
-
Kevo
tag
válasz Beowulf_78 #17559 üzenetére
A "Vas" az valami botrány Aki nem látta messze kerülje el...
Miért is? Néhány átlagos jelenet: [link]
Nincs kérdésem...
u.i.: amúgy üdv az új motorostársaknak ;) Szépek a paripáitok
[ Szerkesztve ]
-
Kevo
tag
Egy jó kis vidi még így estére: [link]
Jó8 mindenkinek!
-
Zsubi
őstag
Egy pár kép az új vasról: [link] [link] [link] Bocs a minőségért csak telóval készültek, amúgy a Yamaha Harmatinál lett véve a gép de majd csak januárban lesz elhozva a 2009-es forgalomba helyezés miatt. Már alig várom hogy jó idő legyen Már vettem rá egy pár jófajta Dunlop D209GP-t és tavaszra irány a pálya
[ Szerkesztve ]
-
NINJA_V
tag
Jajj a Vas az tényleg szörnyű!!! azt szerintem skippeld, szegény millét úgy megalázni
Hell Ride viszont elég jó volt (tarantino). Amúgy meg MAD MAX foreva!!!Two Strokes and Four Jokes
-
Beowulf_78
addikt
Nem az volt a kérdés hogy "mondj jó motoros filmet" hanem hogy "mondj motoros filmet". Ha jó, ha nem jó, motoros film a "Vas" is. Egyébként tényleg egy fillért se ér. Sajnos ebben a műfajban nincs sok cím, pláne ha csak a jobbakat lehet említeni.
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
veterán
válasz Beowulf_78 #17573 üzenetére
Mé' mondod? Az első 5-10 perc egész jó. VTR rulz.
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
-
Zsubi
őstag
válasz Beowulf_78 #17580 üzenetére
Köszi Már régen volt, igazából nem is emlékszek fateromra (2éves voltam) amúgy még 1990 nyarán egy Kawa GPZ1100-sal történt a baleset.
-
Beowulf_78
addikt
Én eddig csak 1 közeli barátomat vesztettem el a 11 év alatt...2004-ben történt.
Ennél szörnyűbb nincs annál ha egy családtagot,barátot veszít el az ember. Megnyugtatásul közlöm bármilyen furcsa is, van ill. lehet pozitív oldala is. Olyan sok szörnyűséget láttam, hallottam, átéreztem, hogy megedzőttem tőle. Bár most is nagyon mélyen érint a "motoros halál" de már könnyebben túlteszem magam mint évekkel ezelőtt.
Van akit megedz, van aki leteszi a vasat. Nyáron több ismerősőm is eladta a motorját mert nagy a lelki nyomás. Főleg nyáron, amikor van olyan hétvége hogy 2-3 motoros is távozik az "örök vadászmezőkre". Erősnek kell lenni, defenzíven vezetni, a reflexeket, és a kondíciót folyamatosan fejleszteni és szinten tartani.Ezek a legfontosabbak. Minden túlélt, ill. megoldott veszély helyzet növeli a rutint, és egyre tapasztaltabb és higgadt motorossá fog tenni. Fiatal vagy, és így a motoros pályafutásod elején, teszed le a morális alapokat a motorozáshoz. A sportmotorosok 90% tudod miért töri össze magát? Egyik része azért mert nincs rutin, a másik része pedig azért mert "nem jól gondolkodik" vezetés közben. Minden a fejben dől el.[ Szerkesztve ]
-
zsoltee10
addikt
Az újdonsült motor tulajdonosok bekerültek az első hsz-be, és üdv a klubban.
hitman: mikori a vas?
akksi: eddig egy telet töltött fűtetlen garázsban a kicsi, bár 3 hétnél nem állt többet. Tavaly januárban mentem vele kb. 800 kilit. ma betakartam, de az akksit nem vettem ki belőle. remélem január elején megint elő tudom venni egy kicsit.
Tüzi: Lesz mostanában NGK rendelés? Kellene 2db DPR8EIX-9, illetve 4db CR9EIX.
[ Szerkesztve ]
-
Beowulf_78
addikt
válasz zsoltee10 #17583 üzenetére
Én a Meteor KFT-nél (Bp.13.ker. Véső u.) szoktam venni a gyertákat. Van Denso, és NGK is, nagy választékban.
-
Kevo
tag
Nekem idén májusban lett meg a moci, de csak június közepén/végén lett meg a jogsi...addig ott állt a garázsban. Nap, mint nap körbejártan, beindítottam, ráültem és éreztem, hogy csendben, békésen kezdek megzakkanni Nem könnyű kivárni, annyi szent, hasonló érzés ám, mint mikor télre lerakod a mocit és tudod, hogy ott áll a garázsban, de nem lehet vele menni
Amúgy mostanában kezdenek kicsit előtörni az elvonási tünetek. Tudom, hogy nem teljesen vagyok százas, de tegnap bukósisakban toltam belső nézetből a karácsonyra vett MotoGP08-at Amúgy nem volt rossz, az élmény közel van a majdnemhez
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ha valakinek köll NGK gyertya az itthoni árnál jóval olcsóbban, akkor sikítson.
Itt meg tudod nézni, hogy milyen kell a motorodba, aztán küldjél privátot.Valamikor Január közepe-vége az érkezési időpont előreláthatólag.
mod:
Ja, és addig nem kell fizetni, amíg nem jöttek meg.
de ez nem azt jelenti, hogy szeretném, ha a nyakamra rohadna a cucc, mert mégsem kell. akkor rendelj ha biztosan (!!!) kell.
egynapos újoncoktól nem fogadok el rendelést.[ Szerkesztve ]
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
Zsubi
őstag
Nekem első pillanattól foga normálisan ment egy Speedlink gamepadon
sowi: Nah az zsír lehet..... Egy kis kedv csináló ha valakinek van ideje feltétlen nézze meg: 08 NW200 Superbike Race 1 (part 1) 08 NW200 Superbike Race 1 (part 2) 08 NW200 600cc Supersport Race 1 (part 1) [L:08%20NW200%20600cc%20Supersport%20Race%201%20(part%201)]08 NW200 600cc Supersport Race 1 (part 2)[/L]
[ Szerkesztve ]
-
Zsubi
őstag
Az utolsó link nem jött össze így már jó: 08 NW200 600cc Supersport Race 1 (part 2)
[ Szerkesztve ]
-
Boci_83
őstag
Xenon szettekkel hogy áltok? Van valakinek a motorjában? Tapasztalat, érvek, ellenérvek?
Már egy ideje tervezek venni, de a szezon végére már nem volt annyira aktuális a dolog, most meg a kocsiba is jó lenne. Azt hiszem az autóba ilyet fogok venni. Ez 55W-os, 6000K-s, nem a 35W-os, egyesek szerint ez jobban világít, mások szerint nem sok különbség van, de arra gondoltam 2 pakkot kellene venni, egyik mennen a kocsiba, a másodikat megfelezném valakivel, mert az meg menne a motorba. Valaki?[ Szerkesztve ]
-
Kevo
tag
Nálam nincs vele gond szerencsére (sok játék mostanában mint hallom elég gamepad függő, bizonyos típusokkal nemigen megy némelyik), csak még nem vagyok benne egy ász (flip-flopozni elég nehéz benne). Még van 4 hónapom, hogy kitanuljam, aztán inkább élőben nyomom majd
Boci_83: utólag szerelt Xenon-ért 99%, hogy megbarackol a rendőr, és amint előttem is írták a szembejövöknek elég vakító tud lenni.
[ Szerkesztve ]
-
NINJA_V
tag
válasz Boci_83 #17599 üzenetére
Itt egy cikk, elég átfogó!!! xenon
Részlet: "Ezek után mi lesz, ha meglátja a rendőr? Dr. Komáromi Endre ezredes, közlekedésrendészeti főosztályvezető műszaki előírásokkal kapcsolatban szintén a KöHÉM rendeletre hivatkozik....... Ugyanakkor sokat elárul Komáromi ezredes azon megállapítása, hogy a baleseti és intézkedési statisztikák alapján az utólagosan beszerelt, vagy jóváhagyási jellel el nem látott xenon-világítóberendezésekkel kapcsolatos probléma gyakorlatilag nem létezik. Tehát nem nézik a dolgot, a mosót, a szintállítót, semmit."
[ Szerkesztve ]
Two Strokes and Four Jokes
Aktív témák
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- Ajazz First Blood F15 teal gamer egér (PAW3389, 68g)
- Logitech G302 Daedalus Prime gamer egér
- (új) Mchose M7 fekete gamer egér - (PAW3395, 3 üzemmód, 52g, Realtek chip)
- (új) Ajazz AJ159 Apex 8K sunset orange gamer egér (PAW3950oc, 56g, dock kijelzővel, 3 üzemmód)
- MSI Radeon RX 5600XT Mech OC HIBÁS VGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest