Aktív témák

  • válasz szasza.223 #15306 üzenetére

    El kellene vinnem műanyagoshoz. Kérdés mikor fog ráérni...
    Képet csinálok, úgyis fel akarom rakni hasznaltauto-ra meg ide-oda.
    Kopó dolgok? Hát:
    Első guma 70%os, 25ezer km-el, hátsóban egy ezres sincs, hátsó fékpofában kb ugyanannyi, első az 40%os, olajban van cirka 2000km, adok 4 vagy 5 új szűrőt is, mert új vashoz nem lesz jó, adok egy fekete plexit, gyári dobot, két hátsó idomot, asszem komplett fékcső-szettet ha nem lesz jó nekem. Ja, meg egy doboz gyertyát, NGK IX, 40ezret elmegy vele a motor, mostaniban van cirka 15-16környékén. Asszem más nincs hozzá. Ja, meg egy hátsó emelőt.
    Ami van benne, az egy mosható légszűrő. Legalább 15ezer km-ig karbantartás-mentes a blokk az olajcserét leszámítva, utána egy szelepállítás szükséges lesz. Jövőre egy telóolaj-csere is esedékes lehet, de 2010ben biztosan. Tavalyelőtt lett szétszedve, és cserélve. Lánc az RK XWO vagy mi a tököm, legerősebb 525-ös, tavaly rakattam fel első-hátsó kerékcserével, 7ezer környéke van benne. Egyéb nem jut eszembe.
    Műszaki idén tavasszal lett rá ha jól emlékszem, de majd utánajárok.
    Súlyadó az súlyos ~2000 pénz rá egy évben.
    Ár? Hát ez jó kérdés, ha nekem kell elvinnem műanyagoshoz, akkor szerintem 370-400 között, ha nem, akkor olyan 330-350.
    Ja, és 600RR hűtőventi van rajta, mert a gyári megdöglött, fesszabi is cserélve hűtőbordás gyárira, mert az megellett 40fokban, és túlszabályzott.
    Hirtelen ennyi jut eszembe.

    どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。

Aktív témák