Aktív témák
-
szasza.223
csendes tag
Ebből a hsz-ből sokmindent nemértek, de hogy miért akarod eladni ha egyszer rendbe lesz.. azt végképp. ? Nagyobbat szeretnél? Vagy kényelmesebbet? =) Nekem a mai 350km után megfordult a fejemben egy ZZR csere =),, nembírom a kiképzést, főleg a seggem,, meg a nyakam,, bár nem kéne hagyni hogy a vállamra tegye a buksiját a hátullévő, és még a fejem se féloldalt állna.
"Ugy kell menni, hogy a moci kérjen tollat hogy tovább írja a fordulatszámot!!" :D:D
-
veterán
válasz szasza.223 #14801 üzenetére
Majd hozzászoksz... nyugi.
Azért akarom (talán) eladni, mert nincs hova tennem.
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
Gaboman
nagyúr
Tegnap túráztunk egy jót Pannonhalmán megy Écsen,megnéztük volna a Rábaringet de nem lehetett bemenni.
Az ott pihenő őrtől kérdeztük meg mikor lesz rendezvény azt mondta 21-én.
Állítólag 17km hosszú az egész pálya,csak az a baj hogy nem lehet napi jegyet váltani ha menni szeretne rajta bárki is.
Csak rendezvényekre nyitják ki.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
feca81
aktív tag
-
feca81
aktív tag
válasz szasza.223 #14800 üzenetére
nemtom.szeretem,de nincs szerelem. nekem az kell,h ha ranezek egy motorra,kiverjen a viz,v legalabb is felalljon a szor a hatamon. a kis 250-esem iylen volt,meg a mai napig imadom,pedig utalnom kene.ezt a angyot szeretem,mert elvisz midnenhova,jo a blokkja,minden szep es jo,de megsincs az a rajongas.talan majd kesobb.
amikor meglattam tuzi motorjat,ereztem vmit. kis csopp aranyos,stb,megborzongatott.a tied raadasul fekete.a fekete a kedvenc szinemMa nem lehet vége a világnak, mert Ausztráliában már holnap van.
-
veterán
válasz feca81 #14807 üzenetére
Ne figyu. 800-900ért már sokkal komolyabb motort kapsz. 1.1-ért meg ezerszer jobbat. Jön a tél, mindenki szabadulna a motorjától. Szóval még olcsóbbak lesznek.
Hát, ez van. Jó, lehet, hogy full fékcsővel, meg szűrőkkel, olajjal, idomokkal, bakkal, új gumival, fasza láncal+lánckerékkel, meg mittudomén még mivel nem 300, de 400 felett biztos nem fog elmenni. Már persze, ha el kell adnom.どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
Boci_83
őstag
Utcai használatra való motoros kabátot hol érdemes keresni? Van egyáltalán ilyen külön, vagy a puha protektoros kabátoro szokták igy használni?
-
jasszer
őstag
válasz Boci_83 #14804 üzenetére
Gondoltam, mivel a link is oda mutatott.
Kabátügyben: én a városban is a Spool Rafael-emet használom (szintén Kelomotortól) egész évben, ennyi pénzért bőven megéri. (19,5k, a gerincprotektor gyatra csak benne, azt most fogom egy keményebbre cserélni 5 rugóért, meg a zippzárak)
Apokalipszis? Ezeknek?!
-
jasszer
őstag
Apropó város: motoros/pizzafutárkodással kapcsolatban tudtok bármi infót? Hogy lehet keresni vele, milyen időbeosztással megy, van-e jatt, satöbbi...
Inog a szék alattam a melóhelyen (csoportos leépítés), kellene vmi mozgalmas/rugalmas munka a suli mellé, ha innen kitennének.
[ Szerkesztve ]
Apokalipszis? Ezeknek?!
-
NINJA_V
tag
Ha valaki használt motort keresne [link]...
Éredeklődjetek bátran nálamTwo Strokes and Four Jokes
-
SzalaiG
addikt
Továbbított:
Motorosok figyelem!!!
Sziasztok! Örülnék, ha mi motorosok összefognánk és híre menne ennek az esetnek! 2008.09.02-án 19:10-kor Gödöllőn a Tesconál egy féreg Ellopta a motorom!
Suzuki GSX-R 1300 Hayabusa, fekete-grafit. Rendszáma: UOB-241
Alvázszáma: JS1A1111200115862
Motorszáma: W701156858
Megtalálónak jutalom! Nagyon hálás lennék!
Hátha közületek ismer valaki "melegebb" bontót!
Megköszönném ha segítenétek körbedobálni ezt a levelet,így ahogy van!
Köszönöm mindenkinek aki tesz egy lépést! -
törölt tag
help!
ugy nez ki, hogy szuksegem van szelepsorra. leginkabb a beomlokre (4x3db). aki esetleg tudna segiteni '95-os kanadai fzr-hez hengerfej/szelepsor szerzeseben, pliz sikitson. szerencsere azert, hogy konnyuek legyenek, a szeleptanyerok rettenet vekonyak, a gepmuhelyben kirohogtek mikor megkerdeztuk h es mi lenne, ha koszorulnek?
koszi,
-
NINJA_V
tag
Így "sikerült" beíratni az előző tulajnak a forgalmiba ...amúgy teljes értékű a motor
Two Strokes and Four Jokes
-
feca81
aktív tag
válasz #25954560 #14822 üzenetére
ooo,mar en is jartam igy.marminthogy kirohogtek
a sportmotor FZR topicjaban va negy srac,akinek van 3 blokkja.hatha az egyik jo a tiedbe.
azon kivul nem nagoyn tudok esetleg majoshaza, v ebay.ujonnan tudom mondani a steelhorsemotort es a yakomoto-t.ok belpiacosokkal foglalkoznak,de hatha van kanadai is.
Ma nem lehet vége a világnak, mert Ausztráliában már holnap van.
-
törölt tag
válasz feca81 #14826 üzenetére
sportmotor.hu szerencsere nem jon a ceges proxy miatt de semmikeppen nem akarok komplett blokkot venni. majoshazan kerdezoskodtem akkor is, mikor mentem a szelepeidert, de az meg horror, mert darabokbol kene osszevasarolnom es kulon-kulon iszonyat ara lenne.
steelhorse-t meg yakamoto-t megkerdezem, koszimod: steelhorse-nal valakinek baja van a nullakkal:
[link]
pl 17.5M-ert zx12 meg 380000-et futott zzr600 es 31millas nagyzizi[ Szerkesztve ]
-
feca81
aktív tag
válasz #25954560 #14827 üzenetére
ooo,ilyenen sose akadj fel 1-2 nulla ide vagy oda,meg lehet azert adtak meg igy,h alkudj belole
azt elfelejtettem mondani,h mindket bolt a telefont reszesiti elonyben. a yakomoto foleg. meg megprobalhatnad a pinkmotort is,bar naluk meg sose kaptam semmit,de sokan dicserik.korbekerdezek a sportmotoron,ha gondolod,de adj nekem pontos tipusszamot,es h mibol mennyire lenen szukseged (meg ugy altalaban minden fontos adatot,ami elorebb viszi a dolgot).mert van egy srac,aki tud rendelni vadi uj alkatreszeket is.
[ Szerkesztve ]
Ma nem lehet vége a világnak, mert Ausztráliában már holnap van.
-
törölt tag
válasz feca81 #14828 üzenetére
koszi, de vadiuj alkatreszeket tudnak nekem is rendelni, csak ami yamaha, az draga (meg ismeretseggel, kedvezmenyekkel is)
fzr1000 '95, kanadai, 3LK-s motor. jo allapotu hengerfej vagy komplett szelepsor kene (minimum a beomlo szelepek, az 12db). szimmeringek, szelepvezetok rendben vannak.
pinkmotors-tol vasaroltunk tobbszor is, szemelyesen is, mindig bejott nekunk is. -
törölt tag
válasz Topiccsendőr #14830 üzenetére
nyilvan nem tartom kizartnak, hogy ha lesz vmi kis rettenete a Paromnak, akkor azt neha en is el fogom kuncsorogni tole.
csak ennyiert tanulomotort, amit szinte tuti h lecserelunk egy ev utan (es szinte tuti h eldobja, mert azt muszaj ) ...sok erte. ha hosszabb idore kene, akkor lehetne alkudozni -
-
veterán
Van belőlük gyári fojtott, hogy lehessen Akorl-szerű jogsival vezetni, amikor pedig meglesz korlátlan, akkor fojtás ki, így nem kell motort eladni, meg keresgetni másikat. Amúgyis valami 80 ló körül vannak. Karbiban van fojtógyűrű asszem.
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BestBuy topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- Ajazz First Blood F15 teal gamer egér (PAW3389, 68g)
- Logitech G302 Daedalus Prime gamer egér
- (új) Mchose M7 fekete gamer egér - (PAW3395, 3 üzemmód, 52g, Realtek chip)
- (új) Ajazz AJ159 Apex 8K sunset orange gamer egér (PAW3950oc, 56g, dock kijelzővel, 3 üzemmód)
- MSI Radeon RX 5600XT Mech OC HIBÁS VGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest