- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Microsoft Excel topic
- eBay
- AliExpress tapasztalatok
- Synology NAS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Crypto Trade
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
Új hozzászólás Aktív témák
-
idealist
újonc
válasz elfelejtette #16 üzenetére
Maximum ezek közül még az A0x szériát adom meg, azt valóban nem említettem, de ezek az egyéb M meg F egzotikumok inkább más régiókban elterjedtek. Telekom értékesítőként elég jól átlátom a magyarországi portfóliójukat ellentétben a Xiaomi követhetetlen mindenféle “Mi, Redmi, azon belül is Note, nem Note A, AT, C, 5G vagy nem 5G, kínában ez K-mittudoménmilyen Pro itthon meg az ami Kínában egy tök más telefon” jellegű portfóliájával ellenétben, ami elég durva, tekintve, hogy az érdeklődési köröm és a munkám is ez. Ettől nagyon messze van a Samsung.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23
-
arabus
addikt
válasz elfelejtette #10 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Xeon Platinum 8480+,8592+,245K,Ryzen 7500F,Gigabyte B650M K,Xeon Phi,i9 7960X,i9 7920X,Xeon w2135,Gskill royal 4400,Gskill Trident Z,Pico 4,Red Devil 7900XTX,Asrock W790 WS,Fury Pro RDIMM 6000,Z590,Intel Cryo,Intel 11900F,Ryzen 5600,Radeon 7600,Radeon 6800...
-
addikt
válasz elfelejtette #16 üzenetére
A samsunng mo honlapján 21 féle készülék kapható a tavalyi modellekkel együtt
én ezt tekintem hivatalosan itthon forgalmazottnak ez azért messze van az 50-től[ Szerkesztve ]
iPhone 16 pro, watch7, iPad Air5 M1