Hirdetés
- Vizsgálja az FBI, hogy ki lopott betegadatokat az Oracle-től
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- Felléphet az amerikai tech óriások ellen Németország az újabb vámok miatt
- Sok pénztől esik el az OpenAI, ha nem lesz profitorientált cég
- Kínában már az USA nélkül is tudnak 5 nm-es chipeket gyártani
Új hozzászólás Aktív témák
-
liberacse
lelkes újonc
csatlakoztam egy sima g54 midnight blueval, 8/256gb. alzatol vettem. toltofej volt a dobozban, tok nem. utobbinak jobban orultem volna. ennyiert nagyon jo telefon, foleg ahogy neztem, jo sok update jott ra. a13->a15-re frissitettem es lattam. ips-tol feltem, de eleg korrekt. a kamera siman jo nekem. a sztereo hangnak kifejezetten kellemes meglepetes. egyedul ami negativ, hogy a haz nekem kicsit ropog. foleg a sim talcanal. de ennyi penzert nem kotok bele ebbe. sokkal jobb nekem, mint egy redmi note 13-14 (volt mind ketto).
Bl.Gyo.: en nem tapasztaltam ilyet. igaz, csak felnapig hasznaltam ugy, mert inkabb a kezmozdulatokat hasznalom/preferalom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Olyan ajánlatot tesz a Motorola százezer forint alatt, amit nehéz lenne visszautasítani.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XTX GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest