- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
29-es körzet: internet, TV, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
firstsoft
csendes tag
válasz hedgehog #5556 üzenetére
A 3700 szerintem baráti ár az eddigiekhez képest. Lehet, ha sokat alkudoztam volna a kiscsajjal a telefonban, a 18 Mbitet is beállította volna ennyiért... Mindenkinek azt javaslom, hogy alkudozzon velük pofátlanul.
A stabilitással szerencsére soha nem volt gondom, kíváncsi leszek, hogy bírja a 12 Mbitet.
-
firstsoft
csendes tag
válasz kabelmania27 #5550 üzenetére
Megcsináltam a speedtestet, ez lett belőle.
-
firstsoft
csendes tag
-
firstsoft
csendes tag
válasz kabelmania27 #5548 üzenetére
Na ezt nem is figyletem. Csak azt nem értem, hogy a fény visszafelé miért halad ennyire lassan...
Felhívták a figyelmemet, hogy az üvegszálas optikai kábel a legmodernebb techonlógia, az árak is ehhez mérten kerültek kialakításra. Ha mindenki ezt használná, akkor a fajlagos költsége már jóval kevesebb lenne, mint az ADSL-nek. Tehát lesz még olcsóbb is. Nem zárkózom el egyáltalán a dolog elől, de az én igényeimnek a UPC most megfelelőbb csomagot ajánlott.
Örülnék én a 120 Mbitnek is, de sajnos nem vagyok Berki Krisztián, így nincs 1,5 millióm alsógatyára. -
firstsoft
csendes tag
Én maradtam a UPC-nél. Felhívtam ma őket, hogy lemondjam az internetet. Alaposan aláígértek a T-Home-nak. T-Home-os srác a 10 Mbit-es internetre 5.240-et, a UPC a 12 Mbit-re 4.290-et mondott a Solo vonalért. Nekem bőven elég a 12 Mbit is. Végre a 29-es körzetben is kezd kialakulni egyfajta versenyhelyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest