- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- DIGI internet
- Adobe Photoshop
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenMediaVault
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Mikrotik routerek
- Milyen program, ami...?
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
-
IT café
29-es körzet: internet, TV, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
btz
addikt
Interjú Császár Zoltánnal az UPC stratégiai igazgatójával a 29-es körzet internet hálózat fejlesztéseiről.
ⓑⓣⓩ
-
törölt tag
Na, végül 50 megabites net lesz havi 4490-ért, 2 év hűséggel. Ohyeah!
-
zsloti
senior tag
válasz kabelmania27 #11495 üzenetére
Köszönöm
Ám nem értem miért mondták a telefonba hogy nem érhető el optikán semmilyen kódolatlan adás..
Hiszek neked és megrendelem akkor a legnagyobb csomagjukat (trio xl500) xd
zsXiaomi max SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
zsloti
senior tag
válasz enginev3.0 #11496 üzenetére
Az lehet de itt még híre hamva sincs a T nek..
ZsXiaomi max SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
-
zsloti
senior tag
válasz kabelmania27 #11491 üzenetére
Köszi
Az ingyenes csatornák listája elérhető valahol?
Köszi
zsXiaomi max SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
mexel
veterán
válasz radio100jozs #11484 üzenetére
Köszi! Tehát akkor a mostani modemig (ami cserélve lesz) kell behúzniuk egy optikai kábelt, ez az ami új, az onnan szétosztott már nem érdekes végül is. Remélem megpróbálják normálisan behúzni, elég kacifántosan jön a régi.
-
törölt tag
válasz radio100jozs #11481 üzenetére
Köszi, szólok és muternek hogy intézkedjen.
-
-
zsloti
senior tag
válasz kabelmania27 #11489 üzenetére
most hívtam őket ...azt mondták hogy csak 3 tvre mehet a jel....
Nincs analog jel így nincs ingyenes tv se....
pf...
ZsXiaomi max SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
titán
-
zsloti
senior tag
válasz kabelmania27 #11486 üzenetére
Azok akkor mehetnek a kettő kevésbé használt tvk-re minden korlátozás nélkül?
-
zsloti
senior tag
Most beszéltem az upc-vel
500 megás net telefonnal 8800ft.
Menyire reális?
Tv sajna nem jöhet szóba ...Túl sok tv van itthon...(bár azt nem tudom ha 3 tv-re jönne a fizetős attól még a maradék kettőre az ingyenes csatornák mehetnének?)
-
radio100jozs
őstag
A modemig kell új kábelezés, mert elsőnek bejön az optika, utána van egy optika/koax konvertel, és ez után megy a koax a TV-khez/boxokhoz, mint eddig, a másik koax ág meg megy ebbe az új routerbe. A routeren meg van analóg telefon csatlakozó RJ11-es, azt utána oda vezeted, ahová akarod, azon vissza tudsz kötni a meglévő analóg telefon hálózatba.
-
mexel
veterán
Ezzel az új optikával ha bejönnek akkor kell új vezetéket is behúzniuk? Mert az érdekes lesz, ugyanis a régi telefon az egyik szobában, a router a nethez a másikban, érdekesen vanna a régi kábelek húzva. Most ha jól sejtema telefon is az új modemen keresztül kell jöjjön, tehát nem lesz egyszerű áthúzni máshová. Vagy az új modem után a telefonhoz maradhat a régi kábel?
-
zsloti
senior tag
válasz radio100jozs #11481 üzenetére
Csak csatlakozni nem lehet....
Xiaomi max SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
radio100jozs
őstag
Március 10-től hivatalosan is elindult az UPC optikai szolgáltatása Monorierdőn.
[ Szerkesztve ]
-
World-Soft
senior tag
Na úgy néz ki, hogy új szerződés kötésével megoldódik a problémám. Így nem kell kivárni, hogy az új rendszerbe átvigyék a szerződésem. Egyéni elbírálás alapján pedig a régi szerzódést megszüntetik bünti nélkül. A feltétel viszont hogy éljen már az 1000-es net. Lehet én leszek a legvagányabb hogy 2 üvegszállas bekötésem is lesz, mert azt mondták ezért kapok még 50m üvegszálat.
Szerintetek le lehet valahogy beszélni a szerelőkkel, hogy ne húzzanak ki még egy kábelt, mert amint lejelentik hogy él az 1000-es net, akkor másnap indítják a 120-as leszerelését. Valahogy nincs kedvem ezért szabit kivenni (lehet 2x) . -
chester99
aktív tag
Üdv
Nem 29-es körzet, de ha valaki képben van Upc fejlesztésekkel kapcsolatban, annak megköszönném a tájékoztatást. Egy hivatali ismerőstől megtudtam, hogy ABONY városában szélesávú internet hálózat kiépítésére kapott engedélyt a Upc. Csak azt nem sikerült kideríteni mégis mikor szeretnék megvalósítani, a Upc nem tájékoztat.
[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
válasz Gubek-Einste #11476 üzenetére
Ez tény amit írsz, de ha ugyanabban a környezetben ugyanott használunk több routert máris van egy viszonyatási alap és megválaszolható a kérdés, hogy pl erősebb mint egy "alap-régi" TP-link vagy gyengébb mint egy középkategóriás router. Valami ilyesmire gondoltam. Mindegy, majd letesztelem ha ott lesz.
Mivel nem egy új rendszer lesz kiépítve mindössze a roter lesz lecserélve így hamar kiderül majd, csak jó lett volna előre tudnom hogy mielőtt megyek oda vigyek-e magammal új routert, stb ne onnan kelljen visszaautózni.Laci1117: megy privi
[ Szerkesztve ]
-
titán
Vajon milyen erős a wifije?
A wifi kommunikáció nem csak a router-en múlik, "vissza is kell kiabálni" elv miatt, hanem a környezeti tényezők (falak száma/anyaga, távolságok, szomszédok), beállítások, használt kliens eszközök/adapterek, egyéb zavaró/befolyásoló tényezők (vezeték nélküli billentyűzet/egér/telefon, fém tárgyak, nagyobb bútorok, stb) függvénye is. Emiatt semmit sem lehet garantálni, csak helyszíni teszt során fog kiderülni, hogy mi is lesz a helyzet mivel minden környezet más és más.
Hatótávot/sebességet nem lehet megmondani előre, csak a helyszíni teszt során fog kiderülni, hogy mekkora is lesz, minden környezet más és más, rengeteg dolog befolyásolja az elérhető eredményt, többek között a használt kliens eszközök is.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
mexel
veterán
Köszi az infót! Vajon milyen erős a wifije?
Már megvan a szerződés, elvileg kedden mennek bekötni. -
mexel
veterán
válasz radio100jozs #11470 üzenetére
Az jó mert akkor csak ki kell nyitni az ablakot a nethez, nem kell fúrni.
Most jönnek az UPC-től szerelni a rezet optikára cserélik, milyen a wifis router amit adnak? Jó, vagy gagyi?[ Szerkesztve ]
-
World-Soft
senior tag
válasz Gubek-Einste #11468 üzenetére
"Optika esetén mindenképpen kiszállás lesz."
Ez a pont (a futárhoz elérhetőség is lett egyeztetve) + az hogy nem is tudhatott volna rögzíteni az aggaszt.
A szakmában dolgozom, így könnyen észrevettem, hogy minden alkalommal volt olyan ami sántít kicsit.
Most akkor kénytelen vagyok várni. Ha ilyen gyors az átfutása, akkor ha gond van az jó eséllyel kiderül még ma, és arról tudni fogok.
Köszi -
titán
válasz World-Soft #11467 üzenetére
- Ha jól értem, akkor téves, hogy kapok másik modemet?
Igen- A te infód szerint a mai ügyfélszolisnak nem kellett volna az 1000Mbps-es netes rögzítenie. Tehát még kaphatok hívást, hogy SORRY?
Igen- Ha mégis lesz új ONT, akkor a régit vissza kell juttatni? Az újat futár hozná.
Optika esetén mindenképpen kiszállás lesz.- Ha szerencsém van, egy ilyen váltás kb mennyi időt szokott igénybe venni? Van esély, hogy a hétvégén már menjen ha nem lesz mondjuk ONT csere?
Pár nap szokott lenni, lehetséges, hogy hétvégén már menni fog.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
World-Soft
senior tag
Elnézést, de vonaton írtam telefontól 4%-os töltöttségi szinten. Az elküldés után ki is kapcsolt.
- Monoron vagyok a kb. 2 éve kiépített optikai hálózaton 120MBps-en
- Régi nyilvántartási rendszerben vagyok
- Eddig az volt, hogy abban nincs benne az 1000-es csomag (2 lakossági, 2 üzleti, és technika szerint)
- Mai infó, hogy mégis benne van és a gyorsító nincs csak benne (igen mikor rákérdeztem nekem is azt mondta róla amit te írtál).
- Elvileg a telefonhíváskor szerződést is kötöttünk, és majd küldenek mondemet azt mondta
---------------------------
- Ha jól értem, akkor téves, hogy kapok másik modemet?
Az ONT-m EchoLife HG8245H. Mivel GB-es a lan kimenete, meg 100Mb/s feletti a szolgáltatás most is, ezért volt nekem gyanús a modemcsere. De nem tudom ez mit tud pontosan, mert nem találtam.
- A te infód szerint a mai ügyfélszolisnak nem kellett volna az 1000Mbps-es netes rögzítenie. Tehát még kaphatok hívást, hogy SORRY?
- Ha mégis lesz új ONT, akkor a régit vissza kell juttatni? Az újat futár hozná.
- Ha szerencsém van, egy ilyen váltás kb mennyi időt szokott igénybe venni? Van esély, hogy a hétvégén már menjen ha nem lesz mondjuk ONT csere?Előre is köszi minden infót.
Zoli[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
Monorierdőn nem lesz DIGI?
-
titán
-
btz
addikt
válasz World-Soft #11462 üzenetére
Optikán nem modem van hanem ONT. 1000 mbps-t optikán szolgáltatnak.
Ha a 120 mbpst nem optikán kapod, akkor csere, ha most is optika van akkor marad ugyan az az eszköz.
Régi számlázási rendszerben lehettél, aminek az adatbázisában nem szerepelt a gigabites csomag. A Szuper Családi HD TV csomagot kénytelenek voltak beletuningolni a régibe, hogy többeknek tudják eladni.
Gyorsító opció csak DSL-en van, prózai okból, mert az erre alkalmas egyetlen eszköz a DSL+LTE technológiát ismeri. Amúgy simán lehetne koaxohoz is és optikához is LTE mobilnet rásegítés, de az már magábab is úgy is olyan gyors, hogy minek hozzá. Mondjuk koax rettenet feltöltését jól megdobná egy masszív LTE rásegítés.[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
válasz World-Soft #11462 üzenetére
Kapsz egy routert, nem erre gondoltál?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
World-Soft
senior tag
Sziasztok!
Telekomnál a 120-ról az 1000-re váltáshoz új modem kell? Valami ilyet mondtak mikor megrendeltem.
Végre elindul nálam is a váltás.
Eleinte az volt a címen: nem elérhető az 1000-es csomag.
Utána az hogy a szerződésem valami régi rendszerben van és míg nem tesznek át, addig nem tudják bepipálni a gyorsítót (hónapokig tarthat) .
Ma kiderült a gyorsító opció ADSL-nél van,és a mai ügyintéző (a tegnapi érdeődésem miatt ő hívott ma vissza) el is tudta indítani. Már 2 hete lehetne nagyobb netem...[ Szerkesztve ]
-
-
peter1998
tag
Srácok nektek milyen az analóg kábel tv? Jelenleg nincs adás Újlengyelben.Felétek mi a helyzet ?
-
asdf_
veterán
Ezek amugy sajat emberek, vagy alvallalkozok? A kabel tv-t visszavinnenk a upc-hez, jovo honapra(!) van elojegyezve, hogy valaki elvegzi azt a hatalmas feladatot, hogy felmaszik a poznara es visszacsavarja a koaxkabelunket az elosztoba. Eleg vicces, hogy egy uj elofizeto bekotese tobb mint 30 nap (plane ugy, hogy madzagolni sem kell).
-
-
paleee
csendes tag
UPC: Régebben valaki írta: igaz, hogy a meglévő ADSL előfizetők kedvezményesebb havidíjakat kapnak, mint az új belépők? Illetve a hűségidő befolyásolja a DSL-ről optikára váltást?
-
Még most is kötik a dobozokat Nagykátán
-
laci1117
tag
Telekom tovább jön vajon Monorierdőre is? Vagy nekünk csak UPC lesz majd? :/
-
fsdb
aktív tag
-
bigdady
nagyúr
válasz BPéter1984 #11446 üzenetére
Mennyibe kerül?
-
fsdb
aktív tag
válasz BPéter1984 #11446 üzenetére
Írhatnátok kinek mennyibe vannak, milyen csomagban.
Plusz egy monori optikás UPC-t is megnéznék.[ Szerkesztve ]
Az ön családjában szenved valaki elmebajban? Nem szenved senki! Mindenki élvezi!!!
-
BPéter1984
tag
Ez sem UPC , Digi Úri
[ Szerkesztve ]
VOLVO S40 - 2005 , S80 - 2009 , Iphone X , Galaxy S20 ultra 5G
-
v!ct0y
veterán
A t-sek fix szerelt kábelt hoznak vagy itt rakják rá a csatit?
-
tibi14
tag
válasz Nagy Zsolt 2 #11441 üzenetére
Ez a videó, ismét megerősítette bennem, hogy jó döntés volt ma Táborfalván előszerződnöm a Telekom-al . Június elejére ígérték az indulást. Szuper családi+hd 2db box, 120-as net, alap telefon 9500ft körül elvileg spec 2-vel 3 hónapig ingyen.
[ Szerkesztve ]
-
Nagy Zsolt 2
csendes tag
Hello ebben a videóban kiderülnek melyik települések kerülnek fejlesztésre a következő hónapokban https://www.youtube.com/watch?v=Jz9ThZUYWFk
-
bigdady
nagyúr
Sziasztok
Eddig berotelnél fix ip-m volt amit a routeremben portokkal egyes eszközeimre irányítottam. Most nem érem el őket és látom berotel az alábbi levelet küldte. Nem nagyon értem mit kéne állitanom vagy mi ez? Please help
Kedves Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy hálózatunkat új, optimálisabb szemléletben üzemeltetjük a továbbiakban.
A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy míg idáig a DHCP szerverünk minden hostot(táblagép, telefon, laptop stb.) címzett, mától csak az Önhöz kihelyezett ONT eth 0 interfészét címezzük, tehát minden ONT egyetlen privát tartománybeli IP címmel van ellátva, és az ONT-re csatlakoztatott eszközöknek az ONT DHCP szervere oszt címet a 192.168.201.0/24 tartományból.
A változás miatt a publikus fix IP cím ezentúl nem annak a belhálózati eszköznek kerül kirendelésre, aminek előzetes MAC cím egyeztetés után kiutaltuk, hanem az ONT eth 0 elnevezésű interfészének.
Ezen beavatkozás hatására a továbbiakban a távoli szolgáltatások elérésére port továbbítást kell alkalmazni, melyet az ONT beállításaiban az alább leírtak alapján lehet megvalósítani:
1. Webes interfész eléréseGépelje be a böngésző címsorába a 192.168.201.1 IP címet.
1. ábra Webes interfész elérése
A bejelentkezéshez szükséges adatok:
- Felhasználónév:
- Jelszó:2. Publikus fix IP cím ellenőrzése az eth 0 interfészen
A bejelentkezést követően lépjen a Configuration menüpont Interfaces almenüjébe, majd válassza a BRouted opciót.
Ezen menüpont alatt az IP Configuration alatti beállítások között ellenőrizheti az eth 0 interfészhez kirendelt publikus IP címét, mely minden esetben a 79.xxx.xx.0/24 tartományba esik.2. ábra Publikus fix IP ellenőrzése
3. Port továbbítás beállításaAnnak érdekében, hogy a távoli szolgáltatás elérés megvalósuljon, a port továbbítást be kell állítani az elérni kívánt eszköz privát IP címére.
Ennek leghatékonyabb módja az, ha DMZ-t (Demilitarizált Zóna) állítunk, melynek használatával a zónában elhelyezett eszközök külső támadás esetén elszeparálva vannak kezelve a LAN oldal többi tagjától, így minden más eszköz, ami a zónába nem tartozik bele, védve van az esetleges külső támadásoktól, ugyanakkor a távoli szolgáltatás elérése biztosítva van.3. ábra DMZ beállítása
A Configuration menü Port Forwarding almenüjében adja meg a privát IP címet, amelyhez a DMZ-t be szeretné állítani.A fentieket minden publikus címmel rendelkező ügyfelünk számára előre beállítottuk, így a leírás csupán tájékoztató jellegű.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz puma72 #11435 üzenetére
Nálam 18/1,5 a névleges, valójában 17,4/1,9 és ezt szinte folyamatosan tudja, néha csúcsidőben, este 6 és 8 között csökken 10 %-ot. A ping 15-20 közötti.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Mano66
senior tag
válasz imibogyo #11437 üzenetére
Hernádon is síri csend.
Nem értem az UPC-t,miért nem olyan helyen húzza az optikát ahol nincs még konkurencia.Ahol van már DIGI vagy Telekom ott meg bőszen dolgoznak. Ezen a helyeken úgy is már vesztettek egy csomó ügyfelet.Én biztos,hogy aki előbb jön Hernádra optikával ahhoz megyek.
[ Szerkesztve ]
Cafelat Robot, Kinu Simplicity Special, iPhone 15 , Synology DS218+,.
-
puma72
tag
válasz kabelmania27 #11411 üzenetére
Arra a 8Mb/s letöltési és a 0,75Mb!s feltöltési sebességre gondolsz?
A rezes hálózat igen bonyolult lehet a javítása
Hagyjuk szerintem UPC had pihenje ki a 10-20 éves fáradalmait hisz oly sokat dolgozott és tett a 29-es körzet bonyolult hálózat fejlesztés érdekében..Számom +36205747193
-
titán
-
egerj
tag
Mindenkinek nagyon köszönöm az észrevételeket. Nem is gondoltam, hogy ilyen sok hasznos infóval leszek gazdagabb.
[ Szerkesztve ]
-
egerj
tag
válasz radio100jozs #11416 üzenetére
Egy új építésű házam van, aminek a tervezésénél a lehető leg egyszerübb mgoldás volt az egyik stratégia. Ennek az az eredménye - többek között - , hogy egy helyen bejön a kábel, és ott van a telefon, és a wifi router is...Vagyis ha a kábelben elfér a két vezeték, akkor nincs gond... A TV antenna, viszont hagyományos avval nem lesz gond.
Mindenesetre az fontos infó volt, hogy a telefon is változik. Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
egerj
tag
válasz enginev3.0 #11408 üzenetére
Igen, a sebességgel még a UPC nél sincs gond. Mostanában tartósan 10 a fel a 8 as csomagban...
-
lakospeti
csendes tag
Szia. Nem tudom, hogy mobilod hol van, de en is most tervezek valtani. Nekem a mobilom mar vagy 10 eve telekomos. Most Telekom Magenta1 re kertem ajanlatot.
- a mobil marad
- TV: szuper csaladi HD 130 csatorna + benne van 3 set top box
- Telefon: hoppa plusz (gyakorlatilag korlatan)
- netmania M 20 Mbit
Havi: 9000 Ft. Es az elso 3 honapban nincs havidij.
2 ev huseggel.Esetleg erdemes lenne neked is ajanlatot kerni.
En most a kabelezesen agyalok. (Mint fentebb is irtam) -
radio100jozs
őstag
válasz Gubek-Einste #11417 üzenetére
Tudom ezért írtam, hogy ha meg akarja tartani az UPC analóg telefont, de mellé mondjuk köt Berotelt, vagy Telekomot csak netre, attól még neki majd át kell az UPC-t is kábeleztetnie optikára, és akkor ott lesz, hogy 2 optikai hálózata lesz bekábelezve a házában.
-
titán
válasz radio100jozs #11416 üzenetére
Teljesen fel lesz számolva a rézes hálózat.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
radio100jozs
őstag
Azért azt is vedd figyelembe, hogy az analóg telefon is megszűnik az UPC-nél, ezzel azzal is jár, hogy a mai rézérpáras vezetékes telefon csomagok helyett más lesz az optikai hálózaton, azaz a kábeles telefon csomagokat fogják ajánlani. Így ha mondjuk Berotel, vagy Telekom lesz, de megtartod az UPC vezetékest, az nem jelenti azt, hogy nem kell átkötnöd optikán UPC-re az analóg rézérpárat, vagy nem kell azt megszüntetned. Mert azért az már kérdéses, hogy akarsz-e kétféle optikai kábelezést a házban?
-
bigdady
nagyúr
válasz enginev3.0 #11410 üzenetére
6000 Ft a berotelnél a 120-as, 1 évre
Egerj:
rendelj hozzá 0 ft-os telefont akkor olcsóbbVyct0y:
Optika van itt is. Milyen cimre írtál Újhartyánon?[ Szerkesztve ]
-
-
A telekomnál nagyobb a feltöltési sebesség, mint ami a weboldalon van írva
A garantált le és feltöltési sebesség azért elég ritka szerintem optikán, legalább is nekem kb 3-4 éve van Nagykátán optikám telekomnál, de SOHA nem volt még gondom a sebességgel(#11407) v!ct0y@ Várostól függő, én a gigabitért fizetek 4900-at telefon mellett, beírtam egy utcát meg a várost amit ő írt, és annyit írt árban a weboldal amit ő is írt ide
[ Szerkesztve ]
-
egerj
tag
Sziasztok !
Újhartyánból vagyok. Most már erősen gondolkodom a szolgáltató váltásban, jelenleg UPC ADL Silver van.
Néha be szoktam nézni ide, most láttam, a UPC optikát, ezért is kezdtem el újra gondolkozni.Azt kell tudni, hogy a TV most MindigTV Extra Családi, és ezen nem is változtatok. Telefon UPC alap, és az is marad mert vannak távoli, de UPC telefonos rokonok, akiket ingyen hívhatok (és hívok is).
Ha a leendő UPC optika a más helyen most is elérhető Fiber Power lesz akkor ezek a lehetőségek vannak(lesznek), amik az én igényeimet kielégítik:
UPC Fiber Power 30/3 3090 Ft/hó
Telekom Netmánia M 20/1 5480 Ft/hó
Berotel 20/10 5352 Ft/hóAmi a fentiekből nem derül ki, hogy a garantált sebesség nagyon rossz a UPC és Telekom ajánlatokban.
Szerintem hiába olcsó a fenti UPC de a minimális sebesség nagyon kevés. A Telekom láthatóan drága...Ezek szerint marad a Berotel.
Mik a tapasztalatok: megbizhatóság, sebesség stb...
Előre is köszönöm a segítségeket..
-
lakospeti
csendes tag
-
asdf_
veterán
@btz Ára? (költői kérdés volt)
[ Szerkesztve ]
-
radio100jozs
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Path of Exile 2
- Autós topik
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Nők, nőügyek (18+)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
- Iphone 16 pro max 256gb istyle. 2027.10 ho.-ig garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest