Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GG888
senior tag
Sziasztok!
Bp környékén preferáltan van valakinek eladó 2-300 ATX/eps/pci-e tüskéje? De minimum 60db érdekelne.
PlayITen szeretnénk előben harisnyázgatni, de sajna nem ért ide az utánrendelés (keddre persze itt lesz, hogy szakadna rá az ég a postára)Pest megyében akárhova elmegyek érte még ma, árat te mondod.
Gyertek holnap,
kösziiii
pcmodding.hu | PC MODDING | Minden, ami modding, verhetetlen árak.
-
GG888
senior tag
válasz AzŐsgén2 #19023 üzenetére
Üdv!
Ami biztosan működni fog az a digikey 3m riser.
Lehet küzedni thermaltake, lian li, meg hasonlókkal, de nem biztos hogy működni fog.Digikey-es 3M elméletileg nálunk is kapható lesz playIT környékén már, megközelítőleg 0% haszonkulccsal
-
-
GG888
senior tag
Sziasztok!
Jó minőségú Mini-Fit Jr. csatlakozókat hol lehet idehaza kapni? Esetleg több színben is érdekel
-
GG888
senior tag
Ehhez hasonló DC-DC tápegységet keresek, 80W körüli is elég lenne. Tud valaki valami itthon is kapható alternatívát?
Előre is köszi
-
GG888
senior tag
válasz TechN7ne #18668 üzenetére
Mivel a gyártóknak jó szokása 93 helyen feltűntetni, hogy hűűű de nagyon surge protection, meg minden hasonló beépített védelmet, itt meg egy árva szó nem esik róla, így ha fontos szempont a túláram-túlfeszültség-stb. védelem, akkor mást keresnék. Sima rövidzárvédelem gondolom azért ebben is van, de nagyobb összegekben nem fogadnék rá
-
GG888
senior tag
válasz Hunter2 #18596 üzenetére
Pl. az általa is linkelt képhez tartozó weboldalon.
http://szerszamaneten.hu/Einhell-TH-MG-135-E-gravirozo-szett
-
GG888
senior tag
Sziasztok!
Nem biztos, hogy ez a legjobb hely, de hátha valaki moddingos ismer valakit, aki ismer valakit
Ilyen habból kivágott betűkre lenne szükségem nyíló üzlethelyiség homlokzatára.
Ha ismertek valakit, lehetőség szerint aki a közel 10 éve PH-zóknak kedvezményt ad, akkor lécci dobjátok át akár privátban, vagy mailben, vagy ide is jöhet, napi szinten követem a topikot
Előre is köszi
-
GG888
senior tag
válasz Archttila #17919 üzenetére
Hát RTFM
Ha fejjel lefele tartod azt a flakont, akkor fagyaszt, nem pedig levegőt fúj.
Ha túl közel tartod a szórófejet az alkatrészekhez, akkor meg bizony lecsapódik a pára/gáz.Vagy vidd át a szomszéd vérpistikének, akinek van egy rendes kompresszora, vagy bármelyik PC boltban lehet kérni szakszerű tisztítást.
Ha pl. hozzám hoznak egy gépet, én nem fogok a mocsokban tapicskolni, bele van kalkulálva az árba a tisztítás költsége.
-
-
GG888
senior tag
Sziasztok!
Remek áron sikerült beszereznem egy 22" FullHD BenQ E2200HD monitort.
Alapból, ha standby állapotban van, akkor hallani az elektronikát, de csak egész közelről Ha bekapcsolom a monitort, akkor elég magas, cicergő hangot ad ki, kb 2 mp-ig, eddig van is kép, majd lekapcsol a kép és a hang is megtűnik. Kb ismét 2 mp múlva ismét visszajön a kép, de ugyanígy csak 1-2 mp-re, majd végleg visszamegy standby-ba.Találkozott már valaki ilyennel esetleg, vagy van valami ötlete erre? (Áthúz valahol?)
Szét van szedve jelenleg a monitor, le is videóztam hirtelen felindulásból, azt fel tudom tölteni valahova, hátha attól beugrik valakinek valami. Természetesen a hibajelenség is kihallható róla.
Kondik szépek, épek. Ha van vállalkozó szellemű pestkörnyéki gyógyász, akkor Dunaharasztiban megtekinthető, vagy ha vállalja valaki a javítást mondjuk egy tálca sör értékben max, akkor el is vinném hozzá.Köszi előre is,
-
GG888
senior tag
-
GG888
senior tag
válasz imibogyo #17695 üzenetére
Én meg most szerettem volna egy kisboltot beindítani, ami alapvetően harisnyázással, hosszabbítók rendelésre gyártásával foglalkozik, van 40 féle harisnyám, meg 110 féle beletlen paracord készleten, de faterom koponyatöréssel fekszik intenzíven egy hete, így az ő cégét kell most vinnem :/
Nálunk meg 2 hónap és jön a 2. bébi, lassan sokkot kapok.
Bocs az offért.pcmodding.hu | PC MODDING | Minden, ami modding, verhetetlen árak.
-
GG888
senior tag
válasz God MonXter #3080 üzenetére
szintén privi
-
GG888
senior tag
üdv mindenki,
csináltam egy kis winyómoddingot,méghozzá a következőképpen...
[link]
fogtam egy ilyen, illetve ehhez hasonló ősrégi faxmodemet és szétszedtem.
Ez abból állt, hogy az elejét és a hátulját lepattintottam, majd kitoltam belőle a panelt.
ezekután az egyik felét visszaraktam, majd raktam bele egy kis vattát. ,hogy ne rezegjen a hátuljával a winyó.
Ezután beleraktam az illetékes winyót.Egyszerűen pontosan belepasszola tokba, úgyhogy rezegni se tud. Aztán kitömtem az oldalátis egy kicsit, persze féltem, hogy kemence lesz belőle, mintsem hűtés, úgyhogy egy 8centis ventit beraktam elé és tényleg az eddigi hőmérséklet alatt tudja tartani.
ajánlom mindenkinek, nekem bevált
eddig oldalról volt fújva egy 12 ventivel egy 3d aurora házban
mod: elfelejtettem megemlíteni, hogy abszolút semmi hangja nincs az egésznek
[Szerkesztve]pcmodding.hu | PC MODDING | Minden, ami modding, verhetetlen árak.
-
GG888
senior tag
valaki meg tudná mondani, hogy hol tudok pesten jó érős fényű ledekhez? Csak piros kéne. DSP SYSTEM-hez bementem ma, a Nagydiófa utcába, de azt mondták, hogy a websopból rendeljem meg XDDD
ez azt jelentené, hogy ~300 Ft-nyi ledért fizessek pluszba 1300 ft-nyi postaköltséget.
valaki plz segítsen...pcmodding.hu | PC MODDING | Minden, ami modding, verhetetlen árak.
-
GG888
senior tag
na, sikerült valamit összezárnom, szal elszállt a gyári potméter a padban, úgyhogy azzal töltötem el kb 2 órát, hogy beszereltem egy másikat. De várakozáson felül jóra sikerült...a hangfalról sajna még nem sikerült leoperálnom az előlapot. Viszont az éjjeli szekrényem fiókjában összerakatm egy gépet. Jah és csináltam a sima idekábelből (szalagos) körkábelt-olló és kábelharisnya segítségével-
-
GG888
senior tag
illetve 62.5-ös (elfelejtettem 4gyel beszorozni :P )
-
GG888
senior tag
igen, másoknál én is ezt tapasztaltam. Mondjuk ezeket nincs értelme leszabályozni, mert ezek alapból olyan halkak, hogy no hang
-
GG888
senior tag
-
GG888
senior tag
Hogyan tudnám azt megvalósítani, hogy az 5.1-es hangrendszeremen a mélyládán a hangszabályzó gombba rakjak egy ledet és értelem szerűen az halványodjon, vagy erősödjön a hangerőtől függően? nagyon érdekes: a mic bemeneten is jön ki levegő erős basszusnál
-
GG888
senior tag
Ha van egy olyan ventim amin nincsen 3.kábel (az amelyiktől tudom, hogy mennyin pörög pl.) akkor arra valahogy rá lehet műteni azt. Mert a ventiszabályzóm csak sípol, mivel szerinte 0-án pörög.
van egy revoltec lightpadom is, kék színben. most felszedtem az aljáról a borítást és egy nagyon érdekes dolgot találtam megpróbálom körülírni mi lehet az:
szóval ez egy ilyen kör alakú valami. Az egész USB-ről kapja az áramot (tulajdonképpen csak 2 vezeték megy bele ).
Szóval bemegy egy piros és egy fehér vezeték a piros egyenesen továbbhalad egy ellenállatba (gondolom én). Onnan egy továbbmegy és egy kör alakú nyákba jut. A nyákról kivezetékes indulnak, összesen 10 darab, ezekből 4re van kötve led. Tudok én ebbe még ledeket rakni? ha igen hogyan?
Természetesen egy külső körön halad a mínusz és ezáltal égnek a ledek, de ezt hadd ne kelljen ecsetelnempcmodding.hu | PC MODDING | Minden, ami modding, verhetetlen árak.
-
GG888
senior tag
aztán van nekem egy olyan bekapcsológombom, ami a BKV ZRt. támogatásával jött létre (villamosajtónyitógomb). Ez sajnos csak 24voltnál villanfel.<----honna kerítselk a gépbe 24voltot? ráadásul a bekapcsológombhoz. (vagy inkább felejtsem el?)
-
GG888
senior tag
Van nekem egy Gigabyte 3D Aurora gépházam ([link]).
Namost szeretném az elején a ledeket kicserélni. Kékről pirosra, de kipróbálnám a zöldet is. Namost elég, ha csak átforrasztom a ledeket és kész is, vagy más-más feszt kell nekik adni? Ledcserével még nincs is akkora gondom, de az előlapi paneljén van egy kék műanyag lap felcsavarva. Ha amögé én berakom a piros ledeket, hát nem lesz vmi guszta (előre szeretnék bocsánatot kérni azoktól, akik imádják a lila színt).tehát hogyan tudnám azt megoldani? esetleg ha vam még valakinek ilyen háza, az tudna segíteni
előre is thx
mod: vki meg tudná mondani honna szerezhetek erős ledeket (mondjuk olyan erőset, mintha egy optikai egér lenne)
-
GG888
senior tag
tudja valaki, hogy ebben a kapcsolóban [link] hány volt szükséges a led működéséhez
-
GG888
senior tag
valamelyik szaki el tudná magyarázni, hogy ez a poti milyen elven működik?
mindig is inkább az analóg dolgok híve voltam, rengeteg kérdésem lenne, nem tudtam végigolvasni az eddighi összes hsz-t, remélem nem fogok olyat kérdezni, ami már volt
mod: a kép a dspsystem.hu-ról származik. Ott megtalálható a potméterek leírása is acrobat reader fájlban.
a 16. oldalon található ez a poti, a 15. oldalon lévő szintén érdekelne.
modmod:abszolút láma vagyok még elektronika terén, de kész vagyok a fejlődésre
-
GG888
senior tag
jah, bocs látom már írtál oda is
nézd végig a totyikot, hasznospcmodding.hu | PC MODDING | Minden, ami modding, verhetetlen árak.
-
GG888
senior tag
nekm windmill van a gépembe, nagyon meg vagyok vele elégedve, könnyű kezelni és szép is. Alapból be vannak harisnyázva a kábelek rajta. Aerocool powerwatch is szép, de kérdem én...olyan áron haználod-e az USb-s töltőket+ilyesmi. A memkártyabeolvasó alaplapra köthető usb protból áll, ami pinekre vanszétbontva. Ha nem sajnálsz rá 2 meghajtóhelyet, akkor hajrá (mondjuk én nem tudom, hogy a riasztási hőmérsékletnek minek hőmérő.[link]<-----itt találsz teszteket.
-
GG888
senior tag
harisnyázásnál én ugyanezt a ki-be tologatást gombostűvel jáccottam el.....mondhatom élveztem
(de megérte, mert még szebb lett az aurorám)pcmodding.hu | PC MODDING | Minden, ami modding, verhetetlen árak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming 850W Gold Moduláris Tépegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
- ASUS ROG STRIX 850W Gold White Edition Moduláris Tápegység Fehér
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Corsair HX1000 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális ÚJSZERŰ Deepcool PX1200G 1200W 80 PLUS Gold
- Be Quiet Pure Loop 360 (360mm es Vízhűtés)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest