Új hozzászólás Aktív témák

• Ákinard

aktív tag

Nem tudom olvassa-e egyáltalán még valaki, de hátha egyszer valakinek hasznos lesz:

Az elmúlt 6 napban Romániában jártam, (Bukarest+Konstanca) így a magas roaming díjak+a független iPad miatt vettem helyben SIM-et. Korábban már nézegettem az ajánlatokat, de az Orange tűnt a legjobbnak.

Ami feltűnt, hogy a többi szolgáltató feltöltéseit (és talán SIM-jeit is?) szinte bárhol árulják ( a vasútállomás tele volt vele pl.) Orange-ből maximum feltöltési lehetőséget láttam.
    Úgy terveztem, hogy 3 gigát veszek 8 eurért, de mivel május 1-én zárva volt a bolt, és 2-án is csak du. jutottam el az elintézéséig, így csak 1 Gb maradt.
    Először egy Orange Shopban próbálkoztam, de ott kijelentette, hogy neki nincsen PrePay SIM-je, most vagy nem akart velem foglalkozni, vagy tényleg igaz... Ez a pályaudvar melletti Store volt.

Innen elküldött a Piata Victoriei közelében lévő Orange Shopba ez olyan nagy volt mint egy T-pont, itt már segítőkészek voltak,adtak 5 euróért egy SIM kártyát+feltöltést, illetve kérésemre az aktiválásokat is megcsinálta, nekem csak használnom kellett a netet. Ez szimpatikus volt.

Tapasztalat: Bukarestben többségében 4G volt, de 3G szinte mindig, mindenhol. A vonaton Konstanca irányába szinte végig 3G, Konstancában szintén. Bukarestből hazafelé a Brassó környéki hegyek között is jött a 3G csak néhány helyen jött EDGE, illetve írta ki, hogy Nincs szolgáltatás.

Ezután jött a szomorú valóság itthon a hegyekkel teli Alföldön szolgáltatta a T az EDGE-t......

Amúgy 1 euróért 5,4 LEU-t kért el, ami aránylag sok, a szállásokon 4,4 LEU-t kértek az EUR-ért, így 1890-be került az 5 eurós net. (Vagy felszámolt volna a SIM-ért is?? ) Mindenesetre 1 giga net megérte ennyiért, szerintem, főleg a lefedettség mellett.

Új hozzászólás Aktív témák