- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ákinard
aktív tag
Nem tudom olvassa-e egyáltalán még valaki, de hátha egyszer valakinek hasznos lesz:
Az elmúlt 6 napban Romániában jártam, (Bukarest+Konstanca) így a magas roaming díjak+a független iPad miatt vettem helyben SIM-et. Korábban már nézegettem az ajánlatokat, de az Orange tűnt a legjobbnak.
Ami feltűnt, hogy a többi szolgáltató feltöltéseit (és talán SIM-jeit is?) szinte bárhol árulják ( a vasútállomás tele volt vele pl.) Orange-ből maximum feltöltési lehetőséget láttam.
Úgy terveztem, hogy 3 gigát veszek 8 eurért, de mivel május 1-én zárva volt a bolt, és 2-án is csak du. jutottam el az elintézéséig, így csak 1 Gb maradt.
Először egy Orange Shopban próbálkoztam, de ott kijelentette, hogy neki nincsen PrePay SIM-je, most vagy nem akart velem foglalkozni, vagy tényleg igaz... Ez a pályaudvar melletti Store volt.Innen elküldött a Piata Victoriei közelében lévő Orange Shopba ez olyan nagy volt mint egy T-pont, itt már segítőkészek voltak,adtak 5 euróért egy SIM kártyát+feltöltést, illetve kérésemre az aktiválásokat is megcsinálta, nekem csak használnom kellett a netet. Ez szimpatikus volt.
Tapasztalat: Bukarestben többségében 4G volt, de 3G szinte mindig, mindenhol. A vonaton Konstanca irányába szinte végig 3G, Konstancában szintén. Bukarestből hazafelé a Brassó környéki hegyek között is jött a 3G csak néhány helyen jött EDGE, illetve írta ki, hogy Nincs szolgáltatás.
Ezután jött a szomorú valóság itthon a hegyekkel teli Alföldön szolgáltatta a T az EDGE-t......
Amúgy 1 euróért 5,4 LEU-t kért el, ami aránylag sok, a szállásokon 4,4 LEU-t kértek az EUR-ért, így 1890-be került az 5 eurós net. (Vagy felszámolt volna a SIM-ért is?? ) Mindenesetre 1 giga net megérte ennyiért, szerintem, főleg a lefedettség mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Eladó Google pixel 7pro 8/128
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest