Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux haladóknak
- Apple TV+
- Milyen NAS-t vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Betilthatja a kínai drónokat az USA
- Linux kezdőknek
- Programozás topic
- Amerikai ritkaföldfém-startupba szállt be a BMW és a Yamaha
- Árháborúra számít az Xpeng kínai EV-gyártó, újabb 6000 dolgozót keresnek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egresi
csendes tag
Sziasztok! Így visszaolvasva a sok hozzászólást, nagyon sokan ajánlotok több márkát is 5g routerből.
Épp router vásárlás előtt állok. Fontos, hogy 5g router legyen, és legyen rajta külső antenna csatlakoztatási lehetőség is.
Szerintetek melyik a top3 5g router, amire érdemes beruházni? -
Egresi
csendes tag
válasz mad823 #10858 üzenetére
Értem, nagyon köszönöm. Akkor így nem sok lehetőségem van, mivel itt nincs 5g. Mikor megvettem ezt a routert, azt hittem, hogy majd ezzel megcsinálom a tutit. Jelenleg rosszabbul jártam így, mert alig van jel. Egyébként más megoldás van? Persze azon kívül, hogy újra elkezdem a házat felmérni, hol van jel.
-
Egresi
csendes tag
Sziasztok! Van egy ZTE MC801A routerem, amitől rohamot kapok. Az egész házban nincs megfelelő jel, nagyrészt "gyenge" minősítést ad az app. Ez a gyakorlatban 50mbit/s, de ingadozva, a délelőtti órákban lecsökken, 1mbit/s-re. Más lehetőség nincs, csak mobilinternet. Csak egy bizonyos helyen jön így az internet, a többi részén a háznak olyan gyenge, hogy szinte be sem töltenek az oldalak. Vodafone kártyával használom a routert, de van Yettel is. ( azzal jóval lassabb) Nyíregyháza, Búzavirág utca részén van az internet, a legközelebbi torony légvonalban van,kb 2km-re. Azon van mindhárom szolgáltató. Nem nagy távolság, viszont sok fás rész van, épületek minimális. Milyen kültéri antennát tudnátok javasolni, ami menne a ZTE routerrel is? Az érdekesség az egyébként, hogy van egy Huawei B818 routerem is, szintén Voda kártyával, de az stabil 30-40mbit/s, és állandóan van net, ingadozás, lassúság nélkül. A cél az lenne, legalább stabil legyen a net egész nap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos tablet topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külpolitika
- nVidia tulajok OFF topikja
- Linux haladóknak
- Apple TV+
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest