- Mesterséges intelligencia topik
- Microsoft Excel topic
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
- macOS PC-re
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Milyen routert?
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
LámaZ
addikt
Én ilyent (Portable 3G WiFi MiFi Wireless Router AP GSM WCDMA Huawei E5830 With Battery 1500mAh Support Simcard) vettem, mert azt akartam, hogy hordozható legyen. A biztonság kedvéért ehhez jó, ha vesz az ember egy power bank-et is, de még nem találtam olyant, amely passzolna hozzá. (4,2 V-nál nagyobb feszkóval nem szabad tölteni.)
-
hamyka
senior tag
Huh jót kérdeztél fogalmam sincs
csak azért mertem ajánlani mert olcsó persze itt sokan szidják a telenort, napijegyet nem is akartam ajánlani csak szóba hoztam
kicsit besegítettem
Egyik topikban szó volt arról hogy a mobilnetnek nem igazán strapa bíró a vonala, az az hamar megdöglik ha sokan vannak rajta remélem értesz
Innenstől át adlak az okosoknak
nem tűnök el de annyira nem értek hozzá, ja és üzenem a másik fórumtársnak aki itt engem szét akar szedni hogy még ha neten is találtam azt amit ajánlottam az miért probléma? miért baj hogy segíteni akarok ? majd az illető ki hámozza ami kell neki a sok ajánlatból pénztárcájának megfelelőt
soha nem ajánlottam senkinek szart mert lelki ismeretes vagyok ha eladó lennék sokan szeretnének itt, na ennyit erről
üdv
ui: vagy esetleg érdemes lehet megvenni Myaudiotól a usb sticket, az csak 3g tud ha jól tudom, igaz kicsit drágább aszem 10 ezer ft, de abba úgy tudom azt teszel amit akarsz
Telenoros cuccban nem vagyok biztos hogy tudod cserélni a kártyát szerintem nem lehetséges
Nézd csak erre gondoltam Myaudiótol :
-
hamyka
senior tag
ok,ok értem
amit ajánlottam arra nincs hűség, se semmi, csak az eszközt kell megvenned
az én megoldásom is feltöltőkártyás, és ha mindennap 30 percet szeretnél skypelni a családdal az sokba fog fájni neked
na várj, ha nem laptopon használod akkor min? először azt vettem ki hogy laptopon akarod használni, akkor most mire szeretnél mobilnetet?Wifin nem is tudnál skypelni úgy tudom mindég túlterheltek vagy tévedek ?
-
hamyka
senior tag
gondoltam hogy olcsón akarod megúszni
És onnan tudom hogy nálam nem jó mert megmondták a Vodafonnál ( megmondtam mely településen lakom) hogy nálam nem jó a napi jegy, de meg is mondtam szépen ( asszem) hogy ennyiért nem kell
de lehet nem mondtam ilyet na mind 1
Létezik 4g-s kapcsolat is, az a LTE vagy mi az Téhoméknál van valami 11990 ft/ 40 giga
gondolom ennyit nem akarsz rá áldozni
mindenképpen mobilnetet akarsz? nem akarlak letörni de ahogy jelenleg áll a mobilnet hát nem igazán éri meg mert korlátozva van a mobilnet, és vagy az van amit mondtál hogy lassítanak vagy ha nem lassítanak akkor pedig a gatyád is rámegy, és kétlem hogy 32/32 vagy 128-as sebességgel tudnál mit kezdeni, esetleg email de szerintem még arra sem jó
és most nem írtam baromságot, és felfogtam hogy miért a kábeles jelenleg a legjobb, csak ugye kábelezni kell
-
hamyka
senior tag
majd az okosak megmondják
te kérdeztél én válaszoltam
ajálhatnám (persze csak ha nálad működik ) vodafone szolgáltatótól valami napijegy néven vagy mint fut 2500 ft 1 Giga, ez nálam nem jó ennyiért nem is kell
akkor már inkább telenor
nézd csak :
Persze a döntés a tiéd, amiről mutatok képet az az hogy ha fel töltőd az egyenlegedet akkor olcsóbban tudsz netezni amúgy pedig 5 ft/MB áron tudsz
és annyit netezel amennyit akarsz
azé fizetsz amennyit használod
azt fontos tudni hogy 45 nap alatt elkell használni, de ha tudod meg utána olvasol akkor nem beszélek annyit és csak segíteni akartam ha baj akkor bocs
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 2042
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest