Új hozzászólás Aktív témák
-
Zugi
aktív tag
Köszi, ezeket az adatokat én is végignéztem a szolgáltatók honlapjain, de pont emiatt összehasonlíthatatlan számomra, persze ez a szolgáltatók részéről tudatos húzás.
Egyrészt lövésem sincs, hogy mondjuk mennyi idő alatt érhetők el egy átlagos böngészéssel a megadott adatmennyiségi határok. Mondjuk vegyük ki a mérésből a youtube-ot. Pl. 1 GB az hány óra átlagos böngészésnek felelhet meg?Nekem úgy tűnik legjobban talán a T-mobile 3GB-os csomagja érné meg. A Vodafone 3GB elérésénél már jóval drágább. Emiatt kérdés, hogy ez a 3GB sok vagy kevés. A Telenor perc alapúja nem tűnik túl szimpatikusnak, hiszen 10 óra az nem sok idő és akkor is számol ha épp semmi adatforgalmam sincs, csak olvasom a megnyitott oldalt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad T14 gen4 I L14 gen4 I P14s gen4 GYÁRI MAGYAR billentyűzet. ÚJ BONTATLAN!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest