Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Párommal új helyre költöztünk, ahol egy kisebb problémába ütköztünk. Egy társasházba jöttünk, ahol egy központi Router van, csak egyenlőre nem tudom, hogy hol, annyi, hogy valamelyik szomszédnál. A lakásba, ahol lakunk, van wifi jel az alábbi helyeken: folyosó, konyha, nappali, fürdő/wc. Viszont egy helyen nincs, az a szoba. Mivel vastagak a falak, elképzelhető, hogy a router pont az ellenkező oldalon van, és mivel az emeleten, így nem igen jön át ide a jel. Gondoltam már arra is, hogy veszek egy jelerősítőt, hogy legyen itt internek a szobába. Viszont arra is gondoltam, hogy előfizetek valami szolgáltatóra, SIM kártyás megoldással, és akkor lenne internetünk. Ahova majd hasznánli szeretném, az a okosTV, laptop, Xbox, tehát kell hozzá internet. Ezek függvényében, mivel én egyenlőre tanácstalan vagyok, ki mit ajánl? Akár havi előfizetéssel ( kábeles megoldás nem jó, mert nem a saját, csak béreljük egyenlőre ) SIM kártya + router, vagy pedig a jelerősítő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 / B450M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 960GB SSD / 650W
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% AMD Ryzen 7 7435HS 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Airpods 4 Anc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest