Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vtmk
tag
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni,hogy miért van az,hogy Felraktam a win7-et uefire És azóta érdekes csak a szervernél csinál olyat,hogy betölti a terminált de a könyvtár szerkezetet nem csak forog és ha a lista fölé viszem az egeret lefagy minden és csak feladatkezelővel tudom bezárni. Ha nem viszem az egeret max 20 másodpercig tudom használni a progit.
De pl a routerre felmegyek ssh-n vagy boxra ott nem csinálja ezt.
Valakinek valami ötlet? Talán nem szeretei a moba a win7 uefit? Nem válaszol a program ablak jön be mindig. Minden driver fenn memória is van bőven.
Tanulok mindig. Okulok - Szerelek. --> nrg_52 Ez csak az aláírásom. Nem mindig sikerülhet az életben amit szeretnél. De ha közel vagy hozzá már fél siker. Nekem egy célom volt a család. És megkaptam. Ezen felül már csak grátisz az élet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest