- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
SanyiSay
aktív tag
válasz
lehella #4587 üzenetére
Üdv. Hát tényleg nem egyszerű kérdés, mivel az egész kütyü nem a csúcs kategóriás lejátszó, én pedig nem vagyok egy nagy filmnézegető. Legtöbb film másfél gigás amit nézek. Többet nem is érnek.
Teljesen más felhasználási igény itthon mint ami neked kell ezért nem is írtam. Van sok gyerek tab+okos telefon, asszonyka a konyhába tabbal hangfallal, ne unja el a főzést.
Lanon csatlakozik a routerhez 1000/300Mbps és osztja a médiát (a TvBox+router, nem az asszonyka) a lakásba smb szerverként, közben tölt le-fel ezerrel 50/30 MBPS minden korlát nélkül. ttorrenten minden maximumra állítva ki is használja a sávszélességet alkalom adtán.
Mindenközben meg persze TV re kötve maga is lejátsza a filmeket (720 mert azt szereti), a még várom az ebédet.
Hát erre tuti jó, ebben az árban.Azt azért nem állítom hogy sosem akad meg a film, de csodák nincsenek.
Nálam még az SSD szerintem ami lendítene a egyenletes adatforgalmon. Na de erre alszok még egyet, és nem is ezt kérdezted.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Lexus, Toyota topik
- Hálózati / IP kamera
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest