Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- DIGI internet
- Facebook és Messenger
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Milyen routert?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
Új hozzászólás Aktív témák
-
elistvan
őstag
ATX pc ház táppal és LG dvd íróval (az író anno amikor vettem még ment és betettem az "üres" házba hogy építek egy gépet belőle de azóta nem érek rá ilyesmivel foglalkozni így kb 1 éve áll a szoba sarkában. Mivel nekem most nem szükséges csak a helyet foglalja megválnék tőle. -ár:6k
MSI Ti4400 128Mb agp 3k gyári hűtővel (vga, dvi, tvo) + 2kért zalman vf700 vagy zm80 passzív
Asus V8440 Ti4400 128Mb agp lila nyák 3k gyári hűtővel + 2kért zalman vf700 vagy zm80 passzívegy szürke atx ház 4x5,25-ös és 2x 3,5-es hellyel (jól szellőző masszív darab, belülről szivaccsal szigetelt oldallapokkal Nagy darab, súlya is van személyesen Péteren átvehető!
Asus a7v333 alaplap
athlon 2400+ cpu
cpu hűtőborda
házhűtő
dvd rom
lite-on 300-as tápMivel a félkonfig nem kipróbált, illetve bekapcsol ledek égnek ventik pörögnek (panelban nincs helyem és időm se több) így az alaplap processzor működésére nem tudok garanciát vállalni. 6k
4x sanyo eneloop mikro ceruza akku csak teszt erejéig lett kibontva szinte új 2800Ft
keveset futott Samsung 160Gb 2,5 SATA notebook hdd usb házzal - 8k
Silvercrest lcd-s távirányító csak kipróbált tanuló funkciós 8 az1ben 2,5e
Képet mindenről tudok küldeni.
Más: Ezeket a hosszú kisülésű akkukat mivel érdemes tölteni? Gondolom a gyorstöltés hazavágja őket. 1A (Ugyanis van normál méretben nekem de töltőt nem vettem hozzá) ill. melyik akksitöltővel lehet lemeríteni az akkukat. Tehát: Használom a feltöltött akkut amíg megy, aztán az eszköz kiírja akkut cserélni, de lehet van benne még feszültség és nem szeretném rátöltéssel tönkretenni. Ilyenem van: [link]
[ Szerkesztve ]
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- Új PS5 Fortnite, Chroma Pearl, Chroma Indigo DualSense Limited Controllerek 2 év Sony garanciával
- iPhone 13 Pro 256GB gyári független, hibátlan, full doboz
- Toshiba Satellite L50D-B-12Z QuadCore AMD A6-6310 / 8 GB Ram / 1 TB HDD / AMD Radeon R4 2 GB
- Eladó vagy csere LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / monitor.
- Lenovo IdeaPad Y50-70 Intel Core i7-4710HQ / 15.6" 4K UHD / 16 GB RAM / 4 GB GTX 860M / 500 HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest